Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):
buziolki dla mojej malej ksiezniczki :loveu: hmmm a nie zastanawialiscie sie nad zostawieniem sobie tego cuda Izunia ???

Ja już mam dwie suczki na utrzymaniu + TZ :lol:

Nie tak na powaznie to na daną chwile dwa psiaki nam starczą choć nie powiem że w przyszłości stadko nam się napewno powiększy ale jeszcze nie teraz.:p

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No a teraz napisze coś od siebie :roll:
Tequila trafiła do nas po telefonach ciotek boksiowych że są dwa szczeniaki boksery i czy byśmy się nie zgodzili wziąść jednego no i oczywiście sprawa na wczoraj:cool1:. No to bez zbędnej gadki się zgodziłam.
Po przyjeżdzie do jednej ciotki okazało się że jest tylko jeden szczeniak i to nie bokser ponoć tata jest bokserem:roll:. No ale co miałam zrobić powiedzieć że to nie bokser i mam to w ........... . I tak ta mała paskuda trafiła do nas.

Ciotki obiecały pomuc ( wiem że jest zaczęsienie bokserami) ale jak widze olały to :shake:. Mimo że prosiłam chociaż o podnoszenie ( link strony mają podany) ale jak widać na daremnie :cool1:.

Pisze to bo jest nam przykro i to że są święta niczego nie tłumaczy bo my też je obchodzimy.

Posted

[quote name='Tengusia']nie no ja poprostu nie widze innego wyjscia jak nawiedzic cie Iza w niedziele i wymiziac to cudo osobiscie :loveu: :loveu: :loveu:

TO ZAPRASZAMY :multi::multi::multi:
Tylko mam pytanie czy przyjedziecie z pieskami???? I co przygotować :knajpa::beerchug::cunao:

Posted

[quote name='andzia69']Mala jest slodka - i ludzie są ślepi, ze jej nie widzą:mad:

a gdzie mala jest oglaszana - bo na dogo to chyba już nikt nie szuka psa tylko szuka domku dla psow;)

[FONT=Arial]tysz prawda... tu wszyscy zapsieni. Trza ogłoszenia na neta dawać.... [/FONT]

Posted

Tequilka uwielbia jazde samochodem :lol: z tego też powodu pańcia wzieła sobie urlopik :p no i pojechaliśmy sobie z TZ do Opola i spowrotem. Tequilka całą drogę przespała od czasu do czasu kopiąc nas na zmiane żebyśmy się posuneli ( TZ ma auto dostawcze i są tylko dwa siedzenia, fotel kierowcy i trochę większy fotel pasażera) bo księzna musiała się wyciągnąć jakna łóżku :evil_lol:

Oto dzisiejsze fotki BOKSERO-BANDOGA :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ech piekna jest :loveu: tak sobie mysle co do niedzieli moze spotkalibysmy sie w parku chorzowskim ??? przyjechalabym z moja Fazula i by sobie poszalaly troszke kobietki ???

ja musze mojemu TZ ja pokazac :diabloti: