izabela.szczepaniak Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tengusia napisał(a):buziolki dla mojej malej ksiezniczki :loveu: hmmm a nie zastanawialiscie sie nad zostawieniem sobie tego cuda Izunia ??? Ja już mam dwie suczki na utrzymaniu + TZ :lol: Nie tak na powaznie to na daną chwile dwa psiaki nam starczą choć nie powiem że w przyszłości stadko nam się napewno powiększy ale jeszcze nie teraz.:p Quote
ATLANTYDA Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witam :lol: Dopiero dziś znalazłam chwilke żeby zajrzec do malutkiej ,cudna jest:loveu::loveu::loveu:.Zmykaj do nowego domku szybciutko:Dog_run::Dog_run::Dog_run::kciuki: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]To ja zabieram na 1szą ........[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No to dzisiejsze foty waszego BANDOGA :lol: A teraz zdjęcia z autka ( dostawcze od TZ-a) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No a teraz napisze coś od siebie :roll: Tequila trafiła do nas po telefonach ciotek boksiowych że są dwa szczeniaki boksery i czy byśmy się nie zgodzili wziąść jednego no i oczywiście sprawa na wczoraj:cool1:. No to bez zbędnej gadki się zgodziłam. Po przyjeżdzie do jednej ciotki okazało się że jest tylko jeden szczeniak i to nie bokser ponoć tata jest bokserem:roll:. No ale co miałam zrobić powiedzieć że to nie bokser i mam to w ........... . I tak ta mała paskuda trafiła do nas. Ciotki obiecały pomuc ( wiem że jest zaczęsienie bokserami) ale jak widze olały to :shake:. Mimo że prosiłam chociaż o podnoszenie ( link strony mają podany) ale jak widać na daremnie :cool1:. Pisze to bo jest nam przykro i to że są święta niczego nie tłumaczy bo my też je obchodzimy. Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 nie no ja poprostu nie widze innego wyjscia jak nawiedzic cie Iza w niedziele i wymiziac to cudo osobiscie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A napweno znajdzie się domek dla malutkiej ,czy ona jest gdzies ogłaszana .Może chociaz tak moge pomóc boksio-bandosi:evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Tengusia']nie no ja poprostu nie widze innego wyjscia jak nawiedzic cie Iza w niedziele i wymiziac to cudo osobiscie :loveu: :loveu: :loveu: TO ZAPRASZAMY :multi::multi::multi: Tylko mam pytanie czy przyjedziecie z pieskami???? I co przygotować :knajpa::beerchug::cunao: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 ATLANTYDO Bardzo Ci dziękuje że wkleiłaś do siebie link strony TEQUILKI :Rose::Rose::Rose: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]....Tequilko ......do domeczku .....[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tequila do domu szoruj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ATLANTYDA Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Iza może plakaciki do lecznic czy zoologicznych wydrukuje i porozklejam ,chyba że już macie jak chceszto napisz na pw jakiś nr tel do Ciebie :p Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mala jest slodka - i ludzie są ślepi, ze jej nie widzą:mad: a gdzie mala jest oglaszana - bo na dogo to chyba już nikt nie szuka psa tylko szuka domku dla psow;) Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='andzia69']Mala jest slodka - i ludzie są ślepi, ze jej nie widzą:mad: a gdzie mala jest oglaszana - bo na dogo to chyba już nikt nie szuka psa tylko szuka domku dla psow;) [FONT=Arial]tysz prawda... tu wszyscy zapsieni. Trza ogłoszenia na neta dawać.... [/FONT] Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 na dzien dobry buziole od cioteczki :loveu: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]POdnosze ....:oops::oops::oops:ogłoszeń jeszcze nigdy nie dawałam ....rozgłaszam o malej opisem na gg[/FONT] Quote
Kluska4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Iza, to nie jest czasem allegro Tequili?http://www.allegro.pl/item285183318_prawie_bokser_bokserka_do_pilnej_adopcji_.html Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]Podnoszę ...bo Cię nie widać malutka ...[/FONT] Quote
Kluska4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Postaram się dziś zrobić nowe allegro Quote
izabela.szczepaniak Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Wszystkim podnoszącym Tequilkę i jej kibicującym postokroć dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: I w szczególności gorące podziękowania i pokłony składamy cioci - boksiowej KLUSKA4 :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Tequilka uwielbia jazde samochodem :lol: z tego też powodu pańcia wzieła sobie urlopik :p no i pojechaliśmy sobie z TZ do Opola i spowrotem. Tequilka całą drogę przespała od czasu do czasu kopiąc nas na zmiane żebyśmy się posuneli ( TZ ma auto dostawcze i są tylko dwa siedzenia, fotel kierowcy i trochę większy fotel pasażera) bo księzna musiała się wyciągnąć jakna łóżku :evil_lol: Oto dzisiejsze fotki BOKSERO-BANDOGA :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:oj śliczności i wie że nie ma to jak wycieczki samochodem ;) [/FONT] Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 ech piekna jest :loveu: tak sobie mysle co do niedzieli moze spotkalibysmy sie w parku chorzowskim ??? przyjechalabym z moja Fazula i by sobie poszalaly troszke kobietki ??? ja musze mojemu TZ ja pokazac :diabloti: Quote
Recommended Posts