izabela.szczepaniak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witam Mam u siebie na DT sunie która potrzebuje stałego kochającego domku. Tequila trafiła do mnie na DT w niedziele 02.12.07. Jak się okazało sunia musiała być gdzieś zamknięta ponoć w "mieszkaniu" :cool1:. Nie miał styczności z dworem oczywiście nie było mowy o szczepieniach, odrobaczaniu, nawet imienia nie miała ważyła 10.,14 kg. Nie wiedziała co to spacer i co się robi na spacerku. Załatwiała się tylko w domu, każde wyjście na spaser to była dla niej katorga. Spacer przez pierwszy tydzień wygladał mniej więcej w ten sposób sunia natychmiast po zejściu ze schodów wspinała się na nogę i zaczynała płakać i domagać się żeby ją wziąść na ręcre :shake: nie było mowy żeby przeszła kawałek. W danym momencie sunia ma imię jest po pierwszym odrobaczeniu i szczepieniu. Ładnie chodzi na spacerki a nawet jak widzi że bierzemy smycz to się cieszy i wie co należy zrobić na spacrrku.:eviltong: Choć czasem zdaża sie jej jeszcze w domu nabrudzić :oops:. Wkleje linki do zdjęć ponieważ dogo moje zdjęcia wywala :angryy: Oto sunia po przyjeżdzie: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Tequila robi coraz większe postępy w załatwianiu swoich potrzeb :multi: na dworze. Jest to wielka przylepa która potrzebuje dużo miłości i cierpliwości od właściciela. :loveu: Bardzo dziękuje za wstawienie zdjęć:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 i teraz pyt. do administratora portalu DOGOMANIA dlaczego moje zdjęcia są traktowane jako SPAM ?????????????? Quote
izabela.szczepaniak Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Tequilka w ciągu tych niespełna dwóch tygodni zrobiła ogromne posępy:loveu: po pierwsze chętnie wychodzi na dwór po drugie jak jest sama to już nie płacze co nie znaczy że jest cicho ( przy zabawie lubi szczekać , warczeć itp):eviltong:, coraz dłużej wytrzymuje ( chodzi o załatwianie się w domu).:multi: A I APETYT MA TAKI ŻE ...... ŁOJ :evil_lol: No a teraz HOP,HOP,HOP :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 piękna niunia!!!!:loveu: tal ciemno pręgowana - cudo!:lol: Quote
Tengusia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Alez ona jest przesliczna :loveu:, jak mozna takie cudo z rak wypuscic :mad: Dobrze ze mala ma u ciebie DT i ze wraca do swiata szczesliwych szczeniat teraz tylko znalezc jej ten wymarzony jedyny domek trzeba ... Quote
basiagk Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A gdzie jest ta sunia bo ja nie widzę!:p Quote
andzia69 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Śliczna niunia chciałaby mieć domek na świeta!!!! Quote
izabela.szczepaniak Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 No tak to fakt napewno nie damy suni jako prezent pod choinkę :angryy: :shake: w niedziele postaram się nowe fotki wstawić :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 hopa, hopa :multi::multi: do domku prędziutko :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Tequilka bardzo dziękuje i rozdaje buziaczki :Dog_run: Quote
Tengusia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):Tequilka bardzo dziękuje i rozdaje buziaczki :Dog_run: a ja to bym chciala wiecej foteczek malutkiej :cool3: ona jest taka sliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts