Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Mam u siebie na DT sunie która potrzebuje stałego kochającego domku.

Tequila trafiła do mnie na DT w niedziele 02.12.07. Jak się okazało sunia musiała być gdzieś zamknięta ponoć w "mieszkaniu" :cool1:. Nie miał styczności z dworem oczywiście nie było mowy o szczepieniach, odrobaczaniu, nawet imienia nie miała ważyła 10.,14 kg. Nie wiedziała co to spacer i co się robi na spacerku. Załatwiała się tylko w domu, każde wyjście na spaser to była dla niej katorga.
Spacer przez pierwszy tydzień wygladał mniej więcej w ten sposób sunia natychmiast po zejściu ze schodów wspinała się na nogę i zaczynała płakać i domagać się żeby ją wziąść na ręcre :shake: nie było mowy żeby przeszła kawałek.

W danym momencie sunia ma imię jest po pierwszym odrobaczeniu i szczepieniu. Ładnie chodzi na spacerki a nawet jak widzi że bierzemy smycz to się cieszy i wie co należy zrobić na spacrrku.:eviltong: Choć czasem zdaża sie jej jeszcze w domu nabrudzić :oops:.

Wkleje linki do zdjęć ponieważ dogo moje zdjęcia wywala :angryy:
Oto sunia po przyjeżdzie:

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tequilka w ciągu tych niespełna dwóch tygodni zrobiła ogromne posępy:loveu: po pierwsze chętnie wychodzi na dwór po drugie jak jest sama to już nie płacze co nie znaczy że jest cicho ( przy zabawie lubi szczekać , warczeć itp):eviltong:, coraz dłużej wytrzymuje ( chodzi o załatwianie się w domu).:multi: A I APETYT MA TAKI ŻE ...... ŁOJ :evil_lol:

No a teraz HOP,HOP,HOP :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Alez ona jest przesliczna :loveu:, jak mozna takie cudo z rak wypuscic :mad:

Dobrze ze mala ma u ciebie DT i ze wraca do swiata szczesliwych szczeniat teraz tylko znalezc jej ten wymarzony jedyny domek trzeba ...

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Tequilka bardzo dziękuje i rozdaje buziaczki :Dog_run:

a ja to bym chciala wiecej foteczek malutkiej :cool3: ona jest taka sliczna :loveu: :loveu: :loveu: