Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Iza albo te fotki coraz mniejsze dajesz albo Tequila rośnie jak na drożdżach:crazyeye::crazyeye::evil_lol:
czym ty ja karmisz:eviltong:

Miłością na pewno!!! :buzi::iloveyou:

Posted

Nie fotki są cały czas takiej samej wielkości :p

A że niby rośnie jak na drożdżach jakoś nie zauważyłam :roll:
A czym ją karmie, no niech ja pomyśle co ona ostatnio zjadła w mieszkaniu............ hmm :hmmmm::hmmmm: a wiem kabel telefoniczny i kable z kolumn od TZ :evil_lol:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Nie fotki są cały czas takiej samej wielkości :p

A że niby rośnie jak na drożdżach jakoś nie zauważyłam :roll:
A czym ją karmie, no niech ja pomyśle co ona ostatnio zjadła w mieszkaniu............ hmm :hmmmm::hmmmm: a wiem kabel telefoniczny i kable z kolumn od TZ :evil_lol:

Widzisz ją codziennie to nie odczuwasz różnicy jak rośnie ,ja dopiero jak porównałam zdjęcia naszego psa z dzieciństwa i aktualne to uwierzyłam że jest duży .A kabelki też lubił różne słuchawki ,ładowarki do tel. :eviltong::eviltong:

I naj naj naj w Nowym ROKU
:lol::eviltong::eviltong::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Troszkę zmieniłam tytuł !!!!!:roll:
[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol:chwilkę mnie tu nie było iiii.......już ma 4 miesiące ;)
[/FONT]

Posted

Kluska4 właśnie zajrzałam na alegro i zostało 21godz. do zakończenia czy mogę liczyć na wznowienie tylko jakbyś mogła wiek zmienic na 4 miesiące i może jakieś nowe foty wkleić z tych co są na jej wątku ( o ile któreś się nadają ). I powiedz czy ona ma jakiś obserwujących.?????

Posted

[quote name='Kluska4']Oczywiście wznowie aukcję, a obserwujących ma 8, tylko czemu nie dzwonią :roll:

:razz:[FONT=Arial]:razz:...kurcze to na co jeszcze czekaja :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no.....śpiochy :razz::razz:[/FONT]

Chciałabym być śpiochem o 14:41 ale nie jest mi to dane w tym życiu :cool1: ohhh....

A tu za oknem huhuha, huhuha przyszła zima zła a Tequilka grzeje doopke pod kołderką :eviltong:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Chciałabym być śpiochem o 14:41 ale nie jest mi to dane w tym życiu :cool1: ohhh....

[FONT=Arial]ale Tequilka pewno drzemala ;)[/FONT]

A tu za oknem huhuha, huhuha przyszła zima zła a Tequilka grzeje doopke pod kołderką :eviltong:
[FONT=Arial]u nas mróz...Ozzy całą noc śpi przyklejony do mnie ....nie powiem cby mi było wygodnie ...TZta połówka wyra jest swięta ...:razz::razz:[/FONT]