ATLANTYDA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Iza albo te fotki coraz mniejsze dajesz albo Tequila rośnie jak na drożdżach:crazyeye::crazyeye::evil_lol: czym ty ja karmisz:eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Iza albo te fotki coraz mniejsze dajesz albo Tequila rośnie jak na drożdżach:crazyeye::crazyeye::evil_lol: czym ty ja karmisz:eviltong: Miłością na pewno!!! :buzi::iloveyou: Quote
ATLANTYDA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='DIF']Miłością na pewno!!! :buzi::iloveyou: Tak w to nie wątpię :lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Nie fotki są cały czas takiej samej wielkości :p A że niby rośnie jak na drożdżach jakoś nie zauważyłam :roll: A czym ją karmie, no niech ja pomyśle co ona ostatnio zjadła w mieszkaniu............ hmm :hmmmm::hmmmm: a wiem kabel telefoniczny i kable z kolumn od TZ :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']Nie fotki są cały czas takiej samej wielkości :p A że niby rośnie jak na drożdżach jakoś nie zauważyłam :roll: A czym ją karmie, no niech ja pomyśle co ona ostatnio zjadła w mieszkaniu............ hmm :hmmmm::hmmmm: a wiem kabel telefoniczny i kable z kolumn od TZ :evil_lol: Widzisz ją codziennie to nie odczuwasz różnicy jak rośnie ,ja dopiero jak porównałam zdjęcia naszego psa z dzieciństwa i aktualne to uwierzyłam że jest duży .A kabelki też lubił różne słuchawki ,ładowarki do tel. :eviltong::eviltong: I naj naj naj w Nowym ROKU :lol::eviltong::eviltong::sweetCyb::sweetCyb: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 No to cioteczki macie trochę zdjęć. To różowe co ma Tequila to od dzieciątka pod choinką znalazła:loveu: no ale co ja was tu będę zanudzać :shake: A oto fotki: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basiagk Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Słodkie to takie, że szok!!!!:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Troszkę zmieniłam tytuł !!!!!:roll: Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']Troszkę zmieniłam tytuł !!!!!:roll: no fakt:evil_lol: bullowata mix boksera:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']Troszkę zmieniłam tytuł !!!!!:roll: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol:chwilkę mnie tu nie było iiii.......już ma 4 miesiące ;)[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 andzia69 napisał(a):no fakt:evil_lol: bullowata mix boksera:evil_lol::evil_lol: Proszę się ze mnie nie śmiać :cool1::mad: Quote
Kluska4 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Oj ciotki, nic się na rzeczy nie znacie, przecież to czystej rasy bullowaty mix boksera, więc o co Wam chodzi :razz: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 KLUSIU - i ty się nabijasz :placz: Quote
Kluska4 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 wcale się nie nabijam, sama na allegro napisałam bullowata lub mix boksera :cool1: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Kluska4 właśnie zajrzałam na alegro i zostało 21godz. do zakończenia czy mogę liczyć na wznowienie tylko jakbyś mogła wiek zmienic na 4 miesiące i może jakieś nowe foty wkleić z tych co są na jej wątku ( o ile któreś się nadają ). I powiedz czy ona ma jakiś obserwujących.????? Quote
Kluska4 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Oczywiście wznowie aukcję, a obserwujących ma 8, tylko czemu nie dzwonią :roll: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Hopaj ,Hpoaj do góry może ktoś Cię wypatrzy.:roll: Nikt do Teqilusi już nie zagląda :shake::placz: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Kluska4']Oczywiście wznowie aukcję, a obserwujących ma 8, tylko czemu nie dzwonią :roll: :razz:[FONT=Arial]:razz:...kurcze to na co jeszcze czekaja :mad:[/FONT] Quote
Folen Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja tak sobie tu poczytuję często, ale nie wpisywałam się wcale... Malutka jest śliczna i jak dla mnie owszem bandosiowata, ale ja sie nie znam ;) Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]noooo....ale pobudka .....:multi:wstawać[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]no.....śpiochy :razz::razz:[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no.....śpiochy :razz::razz:[/FONT] Chciałabym być śpiochem o 14:41 ale nie jest mi to dane w tym życiu :cool1: ohhh.... A tu za oknem huhuha, huhuha przyszła zima zła a Tequilka grzeje doopke pod kołderką :eviltong: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']Chciałabym być śpiochem o 14:41 ale nie jest mi to dane w tym życiu :cool1: ohhh.... [FONT=Arial]ale Tequilka pewno drzemala ;)[/FONT] A tu za oknem huhuha, huhuha przyszła zima zła a Tequilka grzeje doopke pod kołderką :eviltong: [FONT=Arial]u nas mróz...Ozzy całą noc śpi przyklejony do mnie ....nie powiem cby mi było wygodnie ...TZta połówka wyra jest swięta ...:razz::razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts