Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
ok. park może być :p a co ty TENGUSIA niechcesz księżnej BOKSERO-BANDOG????????

A o pseudo się nie martw jak mi coś podpadnie to :mad::mad::mad: i wynocha!!!!!!

oj chce chce i to bardzo ale jeszcze resztki zdrowego rozsadku biora gore :eviltong:

Posted

[FONT=Arial]Pokaż się maleńka ;)

na 100% to cudeńko jest molosowate :p /bandosie też są na molosowate ...jedna z linii hodowlanych Mastiff + Pitt.../
fakt poznać po szczeniorku to ciężka sprawa jaka rasa w tym maczała :hmmmm: palce

[/FONT]

Posted

Witam

To fakt mała przypomina wiele ras wet stwierdził że jeżeli chodzi o boksera to budową przypomina ale głowa nie ta :shake:

Mnie po przywiezieniy to ona przypominała raczej FILE lub TOSE oszczędnie zbudowaną :eviltong: ale teraz to już sama nie wiem.

No a ty TENGUSIA pogoń ten rozsądek albo wyślij go na ferie zimowe niech wróci za miesiąc wtedy to już nic nie będzie miał do gadania a jakby co to go TEQUILKA w nochal ugryzie :evil_lol:

Posted

Śliczna jest, co do podobieństw to wszystko możliwe, ale sądze że ma domieszke boksia.
Ile panna wazy? Ja mam mixa boksera i w wieku 3 miesięcy wazyła 12kg. Budowy optycznie była podobnej.
Umieście ja jako tygryska w ogłoszeniach - słodziak i tyle, co z tego że wielorasowy najprawdopodobniej. Ja już sie w niej zakochałam

Posted

andzia69 napisał(a):
raczej DC;) emdziołek pisała na wątku suni z Poznania(wkleiłam tam wszystkie maluszki szukające domów), ze byc moze będzie miała dla niej domek:lol:

Trochę do DC też ,aż jestem ciekawa jak będzie wyglądac jak dorosnie ,czy się bardzo zmieni ślicznota:loveu::loveu:

Posted

tygra napisał(a):
Śliczna jest, co do podobieństw to wszystko możliwe, ale sądze że ma domieszke boksia.
Ile panna wazy? Ja mam mixa boksera i w wieku 3 miesięcy wazyła 12kg. Budowy optycznie była podobnej.
Umieście ja jako tygryska w ogłoszeniach - słodziak i tyle, co z tego że wielorasowy najprawdopodobniej. Ja już sie w niej zakochałam

Witam
Tygra Tequila w poniedziałek była u weta i ważyła 13,14 kg :p nie wiem czy to dużo czy mało bo moje psiaki mają wagę jeden powyżej 20kg a drugi powyżej 30kg :p A powiedz mi ile twoja psina ma teraz i ile waży????

Posted

teraz ma 20miesięcy i waży 29kg - ale jest za chuda. Wzrost ok 60cm w kłębie.
Wiem że boksie w tym wieku ważą 11-14kg. Nie wydaje mi się zeby przekroczyła w dorosłosci 35 kg.