Tengusia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 widzialam allegro malej ;) tylko blagam uwazajcie co by sunia do jakiegos pseudohodowcy nie trafila :( Quote
izabela.szczepaniak Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 ok. park może być :p a co ty TENGUSIA niechcesz księżnej BOKSERO-BANDOG???????? A o pseudo się nie martw jak mi coś podpadnie to :mad::mad::mad: i wynocha!!!!!! Quote
Kluska4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Niunia ma już na allegro 1 obserwatora :roll: Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):ok. park może być :p a co ty TENGUSIA niechcesz księżnej BOKSERO-BANDOG???????? A o pseudo się nie martw jak mi coś podpadnie to :mad::mad::mad: i wynocha!!!!!! oj chce chce i to bardzo ale jeszcze resztki zdrowego rozsadku biora gore :eviltong: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Tengusia napisał(a):oj chce chce i to bardzo ale jeszcze resztki zdrowego rozsadku biora gore :eviltong: Zdrowy rozsądek precz ja go też pogoniłam :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Witamy :lol: Mizianki dla małej:loveu::loveu:, Quote
izabela.szczepaniak Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Kluska4 napisał(a):Niunia ma już na allegro 1 obserwatora :roll: Może to Tengusia :eviltong::eviltong: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=287113404 Atlantyda zobaczymy po św. w razie czego zkopiuje z alegro i ci prześle jako plakacik. Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 a my tak dzisiaj z ciotką doddy gawarili...i doszlimy do wniosku, że sunia to raczej molosowata jest niz bullowata:cool3: bo jak na swoje 3-4 miesiące to kawal baby z niej jest;) Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):Zdrowy rozsądek precz ja go też pogoniłam :evil_lol: ach ten biedny zdrowy rozsadek ciagle przeganiany :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jak już się doszukujecie podobieństw to mnie przypomina fila brasileiro http://filabrasil.pl/ http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/fila_brasileiro__szcznieta_rodowodowe_450_7045.html:p Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]Pokaż się maleńka ;) na 100% to cudeńko jest molosowate :p /bandosie też są na molosowate ...jedna z linii hodowlanych Mastiff + Pitt.../ fakt poznać po szczeniorku to ciężka sprawa jaka rasa w tym maczała :hmmmm: palce [/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Witam To fakt mała przypomina wiele ras wet stwierdził że jeżeli chodzi o boksera to budową przypomina ale głowa nie ta :shake: Mnie po przywiezieniy to ona przypominała raczej FILE lub TOSE oszczędnie zbudowaną :eviltong: ale teraz to już sama nie wiem. No a ty TENGUSIA pogoń ten rozsądek albo wyślij go na ferie zimowe niech wróci za miesiąc wtedy to już nic nie będzie miał do gadania a jakby co to go TEQUILKA w nochal ugryzie :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Buziak na dzień dobry od cioci Agi :* Iza poczytam gg wieczorem, wczoraj byłam poza netem, chyba ze mi skopiujesz na gg teraz. Quote
andzia69 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Jak już się doszukujecie podobieństw to mnie przypomina fila brasileiro http://filabrasil.pl/ http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/fila_brasileiro__szcznieta_rodowodowe_450_7045.html:p raczej DC;) emdziołek pisała na wątku suni z Poznania(wkleiłam tam wszystkie maluszki szukające domów), ze byc moze będzie miała dla niej domek:lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]To teraz trzymamy za domeczek :kciuki:[/FONT] Quote
tygra Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Śliczna jest, co do podobieństw to wszystko możliwe, ale sądze że ma domieszke boksia. Ile panna wazy? Ja mam mixa boksera i w wieku 3 miesięcy wazyła 12kg. Budowy optycznie była podobnej. Umieście ja jako tygryska w ogłoszeniach - słodziak i tyle, co z tego że wielorasowy najprawdopodobniej. Ja już sie w niej zakochałam Quote
ATLANTYDA Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 andzia69 napisał(a):raczej DC;) emdziołek pisała na wątku suni z Poznania(wkleiłam tam wszystkie maluszki szukające domów), ze byc moze będzie miała dla niej domek:lol: Trochę do DC też ,aż jestem ciekawa jak będzie wyglądac jak dorosnie ,czy się bardzo zmieni ślicznota:loveu::loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 tygra napisał(a):Śliczna jest, co do podobieństw to wszystko możliwe, ale sądze że ma domieszke boksia. Ile panna wazy? Ja mam mixa boksera i w wieku 3 miesięcy wazyła 12kg. Budowy optycznie była podobnej. Umieście ja jako tygryska w ogłoszeniach - słodziak i tyle, co z tego że wielorasowy najprawdopodobniej. Ja już sie w niej zakochałam Witam Tygra Tequila w poniedziałek była u weta i ważyła 13,14 kg :p nie wiem czy to dużo czy mało bo moje psiaki mają wagę jeden powyżej 20kg a drugi powyżej 30kg :p A powiedz mi ile twoja psina ma teraz i ile waży???? Quote
tygra Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 teraz ma 20miesięcy i waży 29kg - ale jest za chuda. Wzrost ok 60cm w kłębie. Wiem że boksie w tym wieku ważą 11-14kg. Nie wydaje mi się zeby przekroczyła w dorosłosci 35 kg. Quote
izabela.szczepaniak Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Tego to ja nie wiem czy jak będzie dorosła to przekroczy 35kg chociaż z jej apetytem to wszystko możliwe :evil_lol:. Na 90% osiągnie wagę 30kg a potem to zobaczymy. Narazie przybiera po ok.2 kg na tydzień :loveu: Quote
tygra Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 moja tez tyle przybierała :) w wieku 6 miesiecy już miałąm 23,5kg psa :) Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 a jak tam allegro odzywal sie ktos ??? Quote
izabela.szczepaniak Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Tengusia napisał(a):a jak tam allegro odzywal sie ktos ??? Nie TENGUSIU ALE MAŁA MA 1 obserwatora :lol: a pozatym ty masz wstępną rezerwację :cool3::eviltong: w sprawie spotkania dzwoń pod nr.tel 606968714 Quote
Recommended Posts