izabela.szczepaniak Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Kluska4']Nie ma jak dobry nauczyciel :evil_lol: O tak :evil_lol::eviltong: tylko w umowie muszę napisać tłustym drukiem " za zniszczenia nie odpowiadam" :shake: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 dalsza część 24.12.07 W oczekiwaniu na wigilijną kolację :lol: wojna o kawałek który mi zleciał :oops: W oczekiwaniu na prezent :p A teraz odpoczynek po kolacji i prezentach :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witamy:lol: Oglądam teraz fotki i patrzę na sierść Tequili ale ona ma taki inny włos niż bokser troszkę dłuższy chyba ? Foteczki super:loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:sama słodycz......[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Co do sierści to zależy w którym miejscu bo w jednym jest króciutka a w drógim minimalnie dłuższa. A i niunia zmienia sierść. Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Witamy:lol: Oglądam teraz fotki i patrzę na sierść Tequili ale ona ma taki inny włos niż bokser troszkę dłuższy chyba ? Foteczki super:loveu: :siara::siara::siara: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol: witam po latach milczenia :evil_lol::evil_lol: mizianeczko dla mojej ulubionej...:loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]patrząc na fotki to sierściuszek chyba dłuższy jak u boxia :razz::razz:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork']:siara::siara::siara: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol: witam po latach milczenia :evil_lol::evil_lol: mizianeczko dla mojej ulubionej...:loveu: [/FONT] Ja tak w biegu coś napisze i biegam dalej :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]Podnoszę bo coś nam spadła niunia na dół :razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Ja tak w biegu coś napisze i biegam dalej :evil_lol::evil_lol::eviltong: [FONT=Arial]ale ja nie mam obiekcji do Twojego postu... ino chciałam zauważyć że od początku mówie że obok boxera to ona nawet nie stała :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja nie mam obiekcji do Twojego postu... ino chciałam zauważyć że od początku mówie że obok boxera to ona nawet nie stała :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] :razz:...może i stala .....ale niepodobna ;)[/FONT] Quote
Dobermania Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jezu, jak można było ją trzymać w zamknięciu:(? Czy macie ją z interwencji? Quote
izabela.szczepaniak Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Dobermania napisał(a):Jezu, jak można było ją trzymać w zamknięciu:(? Czy macie ją z interwencji? Można tak powiedzieć :roll: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja nie mam obiekcji do Twojego postu... ino chciałam zauważyć że od początku mówie że obok boxera to ona nawet nie stała :diabloti:[/FONT] A ja powiem że stała nawet mamy na osiedlu boksera (rodowodowego) o identycznej szacie. Quote
ATLANTYDA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):A ja powiem że stała nawet mamy na osiedlu boksera (rodowodowego) o identycznej szacie. Masć jak najbardziej boksiowata ale siersciucha inna Quote
ATLANTYDA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :laola::knajpa::BIG::drink1: http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']A ja powiem że stała nawet mamy na osiedlu boksera (rodowodowego) o identycznej szacie. [FONT=Arial]mój też mial taką maść ale pysiulek i posturka nie ta ;)[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 NO TO TERAZ DO WSZYSTKICH DO (P)SIEGO ROKU :beerchug::drinka::drink1::knajpa::popcorn::chlup::drinking::beerchug::BIG::bigcool::sweetCyb: I NIE SPIĆ SIĘ ZA BARDZO :> Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak'] NO TO TERAZ DO WSZYSTKICH DO (P)SIEGO ROKU :beerchug::drinka::drink1::knajpa::popcorn::chlup::drinking::beerchug::BIG::bigcool::sweetCyb: I NIE SPIĆ SIĘ ZA BARDZO :> [FONT=Arial]DO Psiego LEPSZEGO:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak'] NO TO TERAZ DO WSZYSTKICH DO (P)SIEGO ROKU :beerchug::drinka::drink1::knajpa::popcorn::chlup::drinking::beerchug::BIG::bigcool::sweetCyb: I NIE SPIĆ SIĘ ZA BARDZO :> :multi: Dzięki wielkie :multi: Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 i ja rownież dolączam się do życzen!!!! Wszystkiego naj naj naj - i dobrego domku dla wszystkich potrzebujących psiakow!:loveu::loveu::loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Na początku życzę wszystkim szczęśliwego ..............:p A teraz zaległości Oto zdjęci z 25.12.07 oto był spacerek :loveu: A teraz lenistwo :lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:słoneczko jaka ty piękna jesteś ......tylko gdzie ten domek :razz::razz:[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:słoneczko jaka ty piękna jesteś ......tylko gdzie ten domek :razz::razz:[/FONT] :niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem: Quote
Recommended Posts