Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :razz:ja nie wiem czy ona nie ma cos z bullowatego :loveu:...jest tez taka troszke bandosiowata .....sliczności :loveu::loveu::loveu: http://images24.fotosik.pl/129/f7d6df6dc89933a0.jpg Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 nooo... mordka bandosiowata jak job twoju mać :loveu: wpadłam na ostatnia strone... czy cos istotnego przeoczyłam??? :roll: czy są inne foty???? zreszta zajrze.. to tylko 3 strony :cool1: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Tengusia'] gdyby był czarny to tak własnie wygladał moj BANDOG jak był młodziutki :loveu::loveu: ideal .......... nooooo i spanie na łóziu tez przemawia za tą rasą :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']gdyby był czarny to tak własnie wygladał moj BANDOG jak był młodziutki :loveu::loveu: ideal .......... nooooo i spanie na łóziu tez przemawia za tą rasą :evil_lol::evil_lol: :multi:jednak wiedzialam że trzeba cioteczke Klocusiowa tu zawolać ...że jednak mamy kolejnego ...najprawdopodobniej ...BANDOSIA .... no to teraz szukamy domeczku dla naszej pięknej dziewczynki :loveu: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']:multi:jednak wiedzialam że trzeba cioteczke Klocusiowa tu zawolać ...że jednak mamy kolejnego ...najprawdopodobniej ...BANDOSIA .... no to teraz szukamy domeczku dla naszej pięknej dziewczynki :loveu: ja tam nie wiem........ nie znam sie...... :oops::oops: ale pokazałam fote bez żadnych słów TZtowi i n też: "O!!! malutki klocuszek, tylko że pręgowany" :multi: może foty oddaja inaczej to jak pies wyglada w realu... :niewiem: ja nie chce żeby bandosie były bezdomne :placz: przecież jak mi powiedziano w związku kynologicznym- w Polsce nie ma tyh psów... kilka sztuk tylko :roll: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']gdyby był czarny to tak własnie wygladał moj BANDOG jak był młodziutki :loveu::loveu: ideal .......... nooooo i spanie na łóziu tez przemawia za tą rasą :evil_lol::evil_lol: Młodziutka to ona jest ona 21 grudnia skończy dopiero 3-miesiące !!!!!! Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']ja tam nie wiem........ nie znam sie...... :oops::oops: ale pokazałam fote bez żadnych słów TZtowi i n też: "O!!! malutki klocuszek, tylko że pręgowany" :multi: może foty oddaja inaczej to jak pies wyglada w realu... :niewiem: ja nie chce żeby bandosie były bezdomne :placz: przecież jak mi powiedziano w związku kynologicznym- w Polsce nie ma tyh psów... kilka sztuk tylko :roll: to jak mamy wspólne omamy :razz:;)....temu poslałam linka bo mnie też uderzyło podobieństwo z Clockworkiem :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']ja tam nie wiem........ nie znam sie...... :oops::oops: ale pokazałam fote bez żadnych słów TZtowi i n też: "O!!! malutki klocuszek, tylko że pręgowany" :multi: może foty oddaja inaczej to jak pies wyglada w realu... :niewiem: Tak ona jest pręgowana :p Jutro zrobie zdjęcia na dworku z każdej strony to będziecie kofane cioteczki miały porównanie. A tak na marginesie to ile taki mały BANDOG -dziewczynka miała by ważyć w wieku 3miesięcy???? Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Iza tak sobie mysle bo Bytom to tak niedaleko Katowic jest moze moglabym sie wprosic w weekend do ciebie :oops: wysciskac to male cudo :loveu: Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 oj ciotki:mad::mad::mad: to ja siedzę cichutko jak myszka pod miotlą i nawet nie pisnęłam, że ona bardziej bullowata niż boksiowata, coby więcej osob zaglądalo na wątek i może by bylo latwiej suni domek znaleźć....a wy tu tak otwarcie o bandosiach gadacie:mad: a tak w ogóle to wy wszędzie te bandogi widzita:eviltong: okulary se kupta:evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 a tak w ogole.... clock - zabieraj tą bandosię będziesz miala towarzystwo pręgowane dla swojego czarnego faflaka!!!:lol::lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Tengusia']Iza tak sobie mysle bo Bytom to tak niedaleko Katowic jest moze moglabym sie wprosic w weekend do ciebie :oops: wysciskac to male cudo :loveu: a no zapraszamy w niedziele :cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']Tak ona jest pręgowana :p Jutro zrobie zdjęcia na dworku z każdej strony to będziecie kofane cioteczki miały porównanie. A tak na marginesie to ile taki mały BANDOG -dziewczynka miała by ważyć w wieku 3miesięcy???? :oops::oops: nie pamietam.... to było 6 lat temu......... :roll: nawet nie mam fotek z tego okresu Klocusia, bom nie miała aparatu :cool1: ale klucha z niego była tak wygladał po przywiezieniu- 7 tygodni te grube łapy :loveu::loveu::loveu: i sunia tez jak widze ma takie niczym niedżwiedź :loveu: [quote name='andzia69']oj ciotki:mad::mad::mad: to ja siedzę cichutko jak myszka pod miotlą i nawet nie pisnęłam, że ona bardziej bullowata niż boksiowata, coby więcej osob zaglądalo na wątek i może by bylo latwiej suni domek znaleźć....a wy tu tak otwarcie o bandosiach gadacie:mad: a tak w ogóle to wy wszędzie te bandogi widzita:eviltong: okulary se kupta:evil_lol::evil_lol: andzia.... to coś bardziej mi przypomina bandosia niż Sauronik ;) nie wiem czy to dobry pomysł....zatajac że bullowate... to 2 różne charaktery... jak weźmie ja ktos jako boxera, kto nie wie co to bull/molos może nie dać sobie rady :shake: tu trza pana z jajami ... jak ja :grins: :eviltong: [quote name='andzia69']a tak w ogole.... clock - zabieraj tą bandosię będziesz miala towarzystwo pręgowane dla swojego czarnego faflaka!!!:lol::lol: gdyby nie te moje częste kilkudniowe wyjazdy.i praca po 28 godzin na dobe ...... już dziś bym po nią jechała :loveu::loveu: sąsiedzi by mnie odstrzelili, a włascicielka mieszkania które wynajmuje umarłaby na zawał:evil_lol::evil_lol: ale co tam.... sunia byłaby moja GDYBY NIE to co powyżej... rozsądek niestety choć serce pęka, Quote
izabela.szczepaniak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 clockwork;9 [B napisał(a):te grube łapy :loveu::loveu::loveu: i sunia tez jak widze ma takie niczym niedżwiedź gdyby nie te moje częste kilkudniowe wyjazdy.i praca po 28 godzin na dobe ...... już dziś bym po nią jechała :loveu::loveu: sąsiedzi by mnie odstrzelili, a włascicielka mieszkania które wynajmuje umarłaby na zawał:evil_lol::evil_lol: ale co tam.... sunia byłaby moja GDYBY NIE to co powyżej... rozsądek niestety choć serce pęka, Nie ma problemu Tequilka umi zostawać sama na początku był problem ale już wie że państwo muszą pracować żeby jej wilczy apetyt zaspokojić :loveu::evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 A co do pana z jajami to raczej nie bardziej się przyda PAN Z MOCNYM NOSEM bo mała z upodobaniem jak się leży atakuje właśnie nos :eviltong: no i niekiedy krew się z nas leje :oops: Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak'] a no zapraszamy w niedziele :cool3::cool3::cool3: super musisz mi tylko na pw napisac jak mozna do ciebie dojechac :cool3: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']Nie ma problemu Tequilka umi zostawać sama na początku był problem ale już wie że państwo muszą pracować żeby jej wilczy apetyt zaspokojić :loveu::evil_lol: a wyjazdy......... :razz::razz::razz: nie no... ja chętnie... ale rozsadek nie pozwala.... nawet nie macie pojecia jak mi sie marzy przygarniać... jeden, drugi, trzeci... czterdziesty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']a wyjazdy......... :razz::razz::razz: nie no... ja chętnie... ale rozsadek nie pozwala.... nawet nie macie pojecia jak mi sie marzy przygarniać... jeden, drugi, trzeci... czterdziesty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A kto zostaje z twoim piesiem???? Rozsądek jak się nie zamkniesz to mnie popamiętasz :mad::mad::mad::mad: A serducho do roboty :loveu::loveu::loveu: bo biedna malutka ..... Tequilka chce do domku i nic nie ma przeciwko psiemu towarzystwu :multi::multi: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']A kto zostaje z twoim piesiem???? Rozsądek jak się nie zamkniesz to mnie popamiętasz :mad::mad::mad::mad: A serducho do roboty :loveu::loveu::loveu: bo biedna malutka ..... Tequilka chce do domku i nic nie ma przeciwko psiemu towarzystwu :multi::multi: moja siostra... ale musz ja błagać .... bo wiesz... ja se kupiłam psa, ja se jade a mój obowiązek zrzucam na sis.... zresztą w godzinach pracy mojej klok też jest u niej..... :roll::roll: więc pies wiecej z nia niż ze mną... ja wogóle nie powinnam miec psa... do TOZu sie zgłosze :evil_lol::evil_lol: wygram w totka i biore małą!!!! :razz: podpisano- rozsądek :eviltong: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Ale ja nie gadam z rozsądkami :shake: bo go nie mam a mam 3-trzy psice mieszkam w bloku a do tego mój TZ ostanio został wyproszony z łóżeczka bo suńki stwierdziły że one śpią z pańicom Podpisano serducho Quote
Kluska4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Iza, ale masz w domu śliczności :loveu: Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 buziolki dla mojej malej ksiezniczki :loveu: hmmm a nie zastanawialiscie sie nad zostawieniem sobie tego cuda Izunia ??? Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]moja moja słodycz... miziu miziu :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts