Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ona jak dorosnie - wiem, ze to strzaly ale poprosze, zeby wypowiedzial sie ktos kto widzial malenka - bedzie przynajmniej wielkosci boksa?
szukam psiaka conajmniej takiej wielkosci

Posted

[quote name='GameBoy']czy ona jak dorosnie - wiem, ze to strzaly ale poprosze, zeby wypowiedzial sie ktos kto widzial malenka - bedzie przynajmniej wielkosci boksa?
szukam psiaka conajmniej takiej wielkosci

[FONT=Arial]moim skromnym zdaniem ...biorac pod uwagę jej wiek teraz ...ma szanse być wielkosci boxia bądź większa ...ale może osoby znające ja w realu sie wypowiedza ;)[/FONT]

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']A foteczki zaraz wstawie

a tutaj jak śpimy TZ zrobił zdjęcie w nocy jak dostał exmisje do drugiego pokoju :evil_lol:

GameBoy - tu masz jeszcze takie zdjęcie:

ona jak pisala Iza 21 grudnia skonczyla 3 mies, a jaki z niej klocek:loveu:

a tu masz jej stare allegro ze zdjęciami jak byla mala i podany jest nr tel - najlepiej tak się dowiedz co i jak, bo może Iza nie ma teraz dostępu do netu:
http://www.allegro.pl/item285183318_prawie_bokser_bokserka_do_pilnej_adopcji_.html

Posted

postaram sie pomoc w poszukiwaniach
znam fajna babke w wawie, ktora szuka malej moloski do adopcji tylko nie umiem jej przekonac do sterylki...:shake: i stad jeszcze zaden pies do niej nie trafil

Posted

[quote name='GameBoy']czy są jakieś szczególe wymagania co do adoptujących?
A co masz na myśli mówiąc szczególne.
Ze mną jest taki problem że osoba która chce dać dom psiakowi który jest pod naszą opieką musi nas przekonać i to nie przez tel. czy neta tylko bezpośrednio.

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']A co masz na myśli mówiąc szczególne.
Ze mną jest taki problem że osoba która chce dać dom psiakowi który jest pod naszą opieką musi nas przekonać i to nie przez tel. czy neta tylko bezpośrednio.

dzięki za odpowiedź

Posted

A oto niektóre zdjęcia z 24.12.07
powitanie zabawa

A OTO NAUKA MOJE SUCZYDŁO UCZY TEQUILE JAK NALEŻY PRAWIDŁOWO ZNISZCZYĆ KOMPLET WYPOCZYNKOWY WŁAŚCICIELI PODCZAS ICH NIEOBECNOŚCI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (niesteyt wersalka była zajęta więc demonstracja odbyła się na fotelu)
- czyż nie jestem dobrą nauczycieklą :eviltong::eviltong::eviltong: