GameBoy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 te fotki na pierwszej sa aktualne? tzn ona teraz taka jest? Quote
andzia69 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 GameBoy napisał(a):te fotki na pierwszej sa aktualne? tzn ona teraz taka jest? tak jest - no moze ciut większa;) Quote
GameBoy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 czy ona jak dorosnie - wiem, ze to strzaly ale poprosze, zeby wypowiedzial sie ktos kto widzial malenka - bedzie przynajmniej wielkosci boksa? szukam psiaka conajmniej takiej wielkosci Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='GameBoy']czy ona jak dorosnie - wiem, ze to strzaly ale poprosze, zeby wypowiedzial sie ktos kto widzial malenka - bedzie przynajmniej wielkosci boksa? szukam psiaka conajmniej takiej wielkosci [FONT=Arial]moim skromnym zdaniem ...biorac pod uwagę jej wiek teraz ...ma szanse być wielkosci boxia bądź większa ...ale może osoby znające ja w realu sie wypowiedza ;)[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 mnie się wydaje...że będzie jednak większa od boksia - telapiny ma grubachne:lol: Quote
GameBoy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no ok ciotki to czekamy do jutra:roll: choc ja po ostatnich doswiadczeniach mam juz dosc czekania :shake: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]to ja zaciskam z calej siły :kciuki:[/FONT] Quote
GameBoy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 czy Mała w razie czego jest poszczepiona na tyle, żeby siedzieć u mnie ze szczeniakiem z Krzyczek wyciągniętym? do 18 dam znac dziewczyny. Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']A foteczki zaraz wstawie a tutaj jak śpimy TZ zrobił zdjęcie w nocy jak dostał exmisje do drugiego pokoju :evil_lol: GameBoy - tu masz jeszcze takie zdjęcie: ona jak pisala Iza 21 grudnia skonczyla 3 mies, a jaki z niej klocek:loveu: a tu masz jej stare allegro ze zdjęciami jak byla mala i podany jest nr tel - najlepiej tak się dowiedz co i jak, bo może Iza nie ma teraz dostępu do netu: http://www.allegro.pl/item285183318_prawie_bokser_bokserka_do_pilnej_adopcji_.html Quote
GameBoy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 śliczna jest :loveu: dzięki za namiary ale zadzwonię po 18 jakby co, zeby znowu sobie i innym nie mieszac w głowach ( i sercu :-() Quote
ATLANTYDA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 :thumbs::thumbs::happy1::happy1::modla::modla:.......... Quote
GameBoy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 przykro mi nie pomoge Tekilce u mnie w domu pojawila sie dzis sunia od Dziada i ukradla mi serce :loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]:-(...szukamy dalej ..................[/FONT] Quote
GameBoy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 postaram sie pomoc w poszukiwaniach znam fajna babke w wawie, ktora szuka malej moloski do adopcji tylko nie umiem jej przekonac do sterylki...:shake: i stad jeszcze zaden pies do niej nie trafil Quote
izabela.szczepaniak Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Witam i przepraszam za tak długą nieobecność ale nie miałam dostępu do dogo :angryy: A teraz szybko nadrabiam zaległości. :p A jeszcze jedno jeżeli chodzi o domek to ja osobiście z TZ jade i sprawdzam. Quote
izabela.szczepaniak Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 A oto fotki z 23.12.07 :p Uwielbiam chlebek :facelick: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Napisze na PW do Ciebie Quote
GameBoy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 czy są jakieś szczególe wymagania co do adoptujących? Quote
izabela.szczepaniak Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='GameBoy']czy są jakieś szczególe wymagania co do adoptujących? A co masz na myśli mówiąc szczególne. Ze mną jest taki problem że osoba która chce dać dom psiakowi który jest pod naszą opieką musi nas przekonać i to nie przez tel. czy neta tylko bezpośrednio. Quote
GameBoy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']A co masz na myśli mówiąc szczególne. Ze mną jest taki problem że osoba która chce dać dom psiakowi który jest pod naszą opieką musi nas przekonać i to nie przez tel. czy neta tylko bezpośrednio. dzięki za odpowiedź Quote
izabela.szczepaniak Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 A oto niektóre zdjęcia z 24.12.07 powitanie zabawa A OTO NAUKA MOJE SUCZYDŁO UCZY TEQUILE JAK NALEŻY PRAWIDŁOWO ZNISZCZYĆ KOMPLET WYPOCZYNKOWY WŁAŚCICIELI PODCZAS ICH NIEOBECNOŚCI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (niesteyt wersalka była zajęta więc demonstracja odbyła się na fotelu) - czyż nie jestem dobrą nauczycieklą :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kluska4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nie ma jak dobry nauczyciel :evil_lol: Quote
Recommended Posts