Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wątek kiedy będzie??? :multi::multi::multi:
A dlaczego pokłuta? Czemu pod łóżko wlazła? No chcemy duuużo wiedzieć :evil_lol: iogladać!
Latam po miau i dogo i zbieram info o Mizi :roll:

O Szyszuni przypominam, ona jeszcze w schronisku :shake:

Posted

akucha napisał(a):
A wątek kiedy będzie??? :multi::multi::multi:
A dlaczego pokłuta? Czemu pod łóżko wlazła? No chcemy duuużo wiedzieć :evil_lol: iogladać!
Latam po miau i dogo i zbieram info o Mizi :roll:

O Szyszuni przypominam, ona jeszcze w schronisku :shake:

Wątek postaram się założyć w weekend:)
Odpowiadając na pytania:
- pokłuta, bo byłyśmy u weta i mała miała powiększone węzły chłonne więc najpierw załagodzimy stan zapalny a później zobaczymy co w niej siedzi;)
- pod łóżko włazi bo pod szafę się nie mieści;) ale już coraz pewniej porusza się po mieszkaniu wychodząc spod łóżka, domaga się pieszczot (zarówno ode mnie jak i od psa..) głośno miałczy jak wracam z pracy, żeby dać coś lepszego niż wątróbka czy jedzonko z puszki, które leży w miseczce, śpi oczywiści obok mnie i kiedy idę do łazienki to często mi towarzyszy - chyba intryguje ją to pomieszczenie.

Pozdrawiamy:)

Posted

Nooo, to Miziasta szczęśliwa teraz jest :multi: Ja mocno trzymam kciuki za jej zdrówko!!!!

Wszpasiu, eee tam pomieszczenie, ona Panci swojej pilnuje, skarba swego najdroższego. Ech, aż się człowiek wzrusza. Marzenia się spełniają :lol:
Czekam na watek.

A Szyszuni życze takiego samego, cudownego domu!

Posted

Wszpasiu,milo Cie bylo poznac,tym bardziej,ze nie opuscilas schroniska z pustym kontenerkiem :)

No,Szyszka matke chrzestna juz ma.Rodzina potrzebna.
Na czesc Nelonika :hip-hip huraaaa!