akucha Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :lol: No to sama widzisz, 2 miesiące minęły. Ech, Szyszce musi się udać! Quote
mulinka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 kto może dać Szyszce dom tymczasowy czyli szansę na życie ??? Quote
Isabel Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Szyszka bardzo prosi o domek, to taka delikatna koteczka! Quote
wszpasia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ciągle trzymamy kciuki za Szyszkę i jednocześnie pozdrawiamy z Miziowego domku:) Quote
Isabel Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Kto podaruje Szyszce chociaż DT??? Bardzo prosimy!!! Quote
akucha Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wszpasia napisał(a):Ciągle trzymamy kciuki za Szyszkę i jednocześnie pozdrawiamy z Miziowego domku:) Mizia już w domku????? Szyszka czeka... Quote
Isabel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bardzo prosimy choćby o DT dla Szyszuni - ona w schronisku nigdy nie wyzdrowieje! Quote
brazowa1 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 akucha napisał(a):Mizia już w domku????? tak! Mizia od 2002 roku byla w schronie,a teraz ma dom! czyli cuda sie zdarzaja! Quote
wszpasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Mizia już pokłuta, pokropelkowana czymśtam przez weta i po kolacji siedzi pod łóżkiem:) Quote
akucha Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A wątek kiedy będzie??? :multi::multi::multi: A dlaczego pokłuta? Czemu pod łóżko wlazła? No chcemy duuużo wiedzieć :evil_lol: iogladać! Latam po miau i dogo i zbieram info o Mizi :roll: O Szyszuni przypominam, ona jeszcze w schronisku :shake: Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Szyszka jest taka....................... kocia. Quote
Isabel Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nieustająco bardzo prosimy o domek dla tej koteczki!!! Domek to dla niej ratunek!!! Quote
wszpasia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 akucha napisał(a):A wątek kiedy będzie??? :multi::multi::multi: A dlaczego pokłuta? Czemu pod łóżko wlazła? No chcemy duuużo wiedzieć :evil_lol: iogladać! Latam po miau i dogo i zbieram info o Mizi :roll: O Szyszuni przypominam, ona jeszcze w schronisku :shake: Wątek postaram się założyć w weekend:) Odpowiadając na pytania: - pokłuta, bo byłyśmy u weta i mała miała powiększone węzły chłonne więc najpierw załagodzimy stan zapalny a później zobaczymy co w niej siedzi;) - pod łóżko włazi bo pod szafę się nie mieści;) ale już coraz pewniej porusza się po mieszkaniu wychodząc spod łóżka, domaga się pieszczot (zarówno ode mnie jak i od psa..) głośno miałczy jak wracam z pracy, żeby dać coś lepszego niż wątróbka czy jedzonko z puszki, które leży w miseczce, śpi oczywiści obok mnie i kiedy idę do łazienki to często mi towarzyszy - chyba intryguje ją to pomieszczenie. Pozdrawiamy:) Quote
akucha Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nooo, to Miziasta szczęśliwa teraz jest :multi: Ja mocno trzymam kciuki za jej zdrówko!!!! Wszpasiu, eee tam pomieszczenie, ona Panci swojej pilnuje, skarba swego najdroższego. Ech, aż się człowiek wzrusza. Marzenia się spełniają :lol: Czekam na watek. A Szyszuni życze takiego samego, cudownego domu! Quote
nelonik Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Napisalam u Felka, tu powtorze dla porzadku: zglaszam sie niniejszym na sponsora szyszkowego leczenia, chociaz to. Quote
akucha Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A ja u Felusia dziękowałam, ale jeszcze raz: DZIEKUJEMY!!!!!!!!!! :loveu: Quote
brazowa1 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Wszpasiu,milo Cie bylo poznac,tym bardziej,ze nie opuscilas schroniska z pustym kontenerkiem :) No,Szyszka matke chrzestna juz ma.Rodzina potrzebna. Na czesc Nelonika :hip-hip huraaaa! Quote
Recommended Posts