akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mulinka napisał(a):akucha a może napisz taki tytuł jak na miau, taki bardziej dramatyczny Mulinko, ja nic nie mogę, nie ja tu wątek założyłam :razz: Quote
Isabel Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ma wznowione ogłoszenia? W końcu musi ją ktoś wypatrzeć! Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wszystkie ogłoszenia ma aktualne. Ale póki co, cisza. Quote
wszpasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ściskam Szyszkę przed wyjazdem..i 3mam kciuki!! Quote
wszpasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 napisałam do brązowej na gg właśnie, ale może Ty będziesz w stanie mi pomóc - w schronie Ewa powiedziała mi żebym kupiła jakiś środek chyba gdzybobójczy dla Mizi, nazwa specyfiku czaczynała się chyba na A..Chciałabym z nim po małą przyjechć ale nie wiem, nie pamiętam co mam kupić... Quote
nelonik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Imaverol? Gdzie Szycha jedzie, powiedzcie mi pliz.... Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Szycha nie jedzie, jedzie Mizia ;), do Wszpasi. Ja też myślę, że to o Imaverol chodzi. To środek weterynaryjny jest. Quote
wszpasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 środek weterynaryjny..czy to znaczy że nie do kupienia przez osobę prywatną w aptece? czy wystarczy recepta? Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja u weta kupowałam. Pędzlowałam tym uszy, gdy leczyłam gronkowca i grzyby. Trzeba go rozcieńczyć w proporcjach 1 : 50 (w mililitrach licząc), potrzebna mała i duża strzykawa. Quote
akucha Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wszpasiu, piz po powrocie, my czekamy!!!!!!!!!!!!! Napisałam dzisiaj mala do Pani, która chciała dac dom szyszce na warunkach gdyńskich. Natchnęłaś mnie Isabel ;) Poprosiłam o opisanie warunków, jak ona to widzi, tak z ciekawosci. Może zmięknie jej serce... Szukamy domu!!! Quote
akucha Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Własnie zerknęłam na allegro, do końca aukcji 3 dni, Szyszka ma 3 gapów :-o Quote
akucha Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tak odpisała, że własciwie nic nie napisała. Zastanawiają się, dadza znać. Quote
akucha Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nie napisano, ja nie chcę byc natrętna. Ot, taka grzeczna wymiana zdań. Szyszka wciąz szuka domu! Quote
Isabel Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Oj, szuka, szuka, za długo już to trwa, nie wiem co by tu wymyśleć... A na dowód, że ogłoszenia skutkują, to ja dostałam wczoraj maila w sprawie domu dla koteczki, którą miałam na tymczasie i którą wydałam już dawno, bo 1 stycznia! Quote
Recommended Posts