Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_']Nas jedynie na wystawie będzie można spotkać;)
Duke jest charakterystyczny więc łatwo będzie można poznać;)
haha widziałam filmik z Dukiem więc Was poznam :evil_lol:

Posted

Patka napisał(a):
bullowate są w sobotę?? ja nie wystawiam Rudolfiny ale pooglądać ludzi i psy z chęcią przybędę i dziecko socjalizować ;)

Mam nadzieje,że się zobacyzmy;)

Posted

Ja będę w sobotę z moimi collie;) Na MP także.
Jestem też zgłoszona na niedzielę. Jednak nie mam psa. I mam wielką prośbę do niedzielnych wystawców. CZY KTOŚ MÓGŁBY POŻYCZYĆ MI PSA NA JH W NIEDZIELE??;););) [SIZE=2]Będę bardzo wdzięczna! I jak można by było, to pisać do mnie na e-mail [email protected] lub gg 2335264 , ponieważ tutaj rzadko bywam:oops:Jakby mnie ktoś nie kojarzył (Agata Wilczewska), to może po zdj. - http://www.agawil.pl/mlody_prezenter.htm
Pozdrawiam:lol:

Posted

Clover napisał(a):
Ja będę w sobotę z moimi collie;) Na MP także.
Jestem też zgłoszona na niedzielę. Jednak nie mam psa. I mam wielką prośbę do niedzielnych wystawców. CZY KTOŚ MÓGŁBY POŻYCZYĆ MI PSA NA JH W NIEDZIELE??;););) [SIZE=2]Będę bardzo wdzięczna! I jak można by było, to pisać do mnie na e-mail [email protected] lub gg 2335264 , ponieważ tutaj rzadko bywam:oops:Jakby mnie ktoś nie kojarzył (Agata Wilczewska), to może po zdj. - http://www.agawil.pl/mlody_prezenter.htm
Pozdrawiam:lol:

Mogę użyczyć Parsonkę, tylko musiałybyśmy zobaczyć, czy będzie chciała z toba pracować:) foteczki poniżej

(photo by Ula Staszczyk)

Posted

KaRa_ napisał(a):
A które wystawia? Galcie może?:loveu: na pawno tam podejde popytać co tam u kici i psiaków;)

Galcie nie :) Baloo i Kaję :) to będę czekała tam z Dagą na Ciebie :)

Posted

Rinuś napisał(a):
Galcie nie :) Baloo i Kaję :) to będę czekała tam z Dagą na Ciebie :)

Szkoda,że Galci nie będzie toż to moja ulubienica:lol: Kaje znam, Baloo dopiero poznam jak tak;)