Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pojadę pociągiem mam nadzieje,że padać wtedy nie będzie bo pies wtedy wygląda fatalnie i pewnie taxówką pojadę na miejsce;) Ponoć taksówki macie tanie

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']To jedź Toruńską :) bo wtedy jak miniesz Polchem po prawej i jedziesz prosto to od Polchemu masz prostą drogę do mijesca wystawy...3 min samochodem :)
a jak pojedziesz przez Fordon to musisz się troche nakręcić żeby tam trafić.

tigrunia, Rinuś, ODWROTNIE!!!!!!!!!
Przez Fordon i most na Wiśle w Bydgoszczy i wtedy prosta droga na wystawę! (przez Czarnowo, Złą Wieś Wielką, Pędzewo, Przysiek i Toruń) wjeżdzasz do Torunia, odbijasz w prawo i jesteś pod wystawą!
Inaczej most przekracza się w Toruniu i jest trochę szukania:-)

Posted

[quote name='penelopa']tigrunia, Rinuś, ODWROTNIE!!!!!!!!!
Przez Fordon i most na Wiśle w Bydgoszczy i wtedy prosta droga na wystawę! (przez Czarnowo, Złą Wieś Wielką, Pędzewo, Przysiek i Toruń) wjeżdzasz do Torunia, odbijasz w prawo i jesteś pod wystawą!
Hmm.. no tak by było lepiej dla mnie.. Kurcze .. zapytam się kierowcy bo co dzień jeździ do Torunia jeden. A jak się nazywa ten obiekt w którym jest wystawa??

Posted

Najprościej przez most w Bydgoszczy - Fordonie! Prościuteńko - czas dojazdu od mostu ok 35 min:) W Przysieku trzeba uważać na fotoradary - jest stacjonarny, ale lubią tam też stać!

Posted

Witam serdecznie.
Najlepiej stosować metode "koniec języka za przewodnika" poprostu się pytać. Można pytać się o schronisko dla zwierząt, bo sąsiadujemy z halą wystawową.

Posted

tigrunia napisał(a):
Hmm.. no tak by było lepiej dla mnie.. Kurcze .. zapytam się kierowcy bo co dzień jeździ do Torunia jeden. A jak się nazywa ten obiekt w którym jest wystawa??

Beatko spokojnie mam GPRS:)
a na radary CB Radio :)
Napewno trafimy

Posted

[quote name='penelopa']tigrunia, Rinuś, ODWROTNIE!!!!!!!!!
No mi chodziło własnie o tę drogę :evil_lol:
a Toruńska to przecież jest przy Rydzyku właśnie na tej drodze :)

Posted

[quote name='Rinuś']To jedź Toruńską :) bo wtedy jak miniesz Polchem po prawej i jedziesz prosto to od Polchemu masz prostą drogę do mijesca wystawy...3 min samochodem :)
a jak pojedziesz przez Fordon to musisz się troche nakręcić żeby tam trafić.

[quote name='Rinuś']No mi chodziło własnie o tę drogę :evil_lol:
a Toruńska to przecież jest przy Rydzyku właśnie na tej drodze :)

W Toruniu juz dobrze prowadzisz, ale żeby wjechac od tej strony MUSI JECHAĆ PRZEZ FORDON i MOST NA WIŚLE:-)

Posted

[quote name='penelopa']W Toruniu juz dobrze prowadzisz, ale żeby wjechac od tej strony MUSI JECHAĆ PRZEZ FORDON i MOST NA WIŚLE:-)
no a żeby wjechać jak tak Ty piszesz to musi właśnie przejechać przez Złą Wieś ,Pędzewo itd i przejechać koło Rydzyka czyli przez Toruńska :evil_lol:

Posted

Torunianki! Znacie jakiś miły nie za drogi hotelik w pobliżu hali gdzie będzie sie odbywać wystawa? ;) No i oczywiście muszą przyjmować piesy:lol:
Poszukałabym sobie w necie ale wolę Wam zaufać niż jechać w ciemno ;)

z góry dziękuję za info :loveu:

Posted

[quote name='KaRa_']Komuś się coś pomyliło bo ja do hotelu żadnego nie ide;)
Przyjezdzam wcześnie rano;)
a faktycznie :evil_lol: to Sylwiaskalska :evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No ja planuje tak po 14:00 przyjechać chętnie mogę się spotkać na piwko :) bezalkoholowe ;)

Sylwia ty jesteś w niedziele tak? :razz:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No ja planuje tak po 14:00 przyjechać chętnie mogę się spotkać na piwko :) bezalkoholowe ;)
Ja zawsze bardzo chętnie :multi:

moge Was wszystkich oprowadzić troszq po starówce jak chcecie w sobote wieczorem :)

Posted

[quote name='Rinuś']Ja zawsze bardzo chętnie :multi:

moge Was wszystkich oprowadzić troszq po starówce jak chcecie w sobote wieczorem :)

buuuu.. ja będę w niedzielę:shake:

Posted

[quote name='Matusz']buuuu.. ja będę w niedzielę:shake:
W niedzielę też możemy iść :evil_lol:
[quote name='sylwiaskalska']No tylko że ja kotek bedę z piątku na sobotkę
To może być w piątek :eviltong: