KaRa_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja pojadę pociągiem mam nadzieje,że padać wtedy nie będzie bo pies wtedy wygląda fatalnie i pewnie taxówką pojadę na miejsce;) Ponoć taksówki macie tanie Quote
penelopa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Rinuś']To jedź Toruńską :) bo wtedy jak miniesz Polchem po prawej i jedziesz prosto to od Polchemu masz prostą drogę do mijesca wystawy...3 min samochodem :) a jak pojedziesz przez Fordon to musisz się troche nakręcić żeby tam trafić. tigrunia, Rinuś, ODWROTNIE!!!!!!!!! Przez Fordon i most na Wiśle w Bydgoszczy i wtedy prosta droga na wystawę! (przez Czarnowo, Złą Wieś Wielką, Pędzewo, Przysiek i Toruń) wjeżdzasz do Torunia, odbijasz w prawo i jesteś pod wystawą! Inaczej most przekracza się w Toruniu i jest trochę szukania:-) Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='penelopa']tigrunia, Rinuś, ODWROTNIE!!!!!!!!! Przez Fordon i most na Wiśle w Bydgoszczy i wtedy prosta droga na wystawę! (przez Czarnowo, Złą Wieś Wielką, Pędzewo, Przysiek i Toruń) wjeżdzasz do Torunia, odbijasz w prawo i jesteś pod wystawą! Inaczej most przekracza się w Toruniu i jest trochę szukania:-) Hmm.. no tak by było lepiej dla mnie.. Kurcze .. zapytam się kierowcy bo co dzień jeździ do Torunia jeden. A jak się nazywa ten obiekt w którym jest wystawa?? Quote
penelopa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='tigrunia']Hmm.. no tak by było lepiej dla mnie.. Kurcze .. zapytam się kierowcy bo co dzień jeździ do Torunia jeden. A jak się nazywa ten obiekt w którym jest wystawa?? Jestem pewna!!! Tym bardziej że obiekt Targi Toruńskie jest usytuowany przy Szosie Bydgoskiej 3 tu link http://www.targitorunskie.pl/ sprawdź na mapie www.pilot.pl, Quote
Basik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Najprościej przez most w Bydgoszczy - Fordonie! Prościuteńko - czas dojazdu od mostu ok 35 min:) W Przysieku trzeba uważać na fotoradary - jest stacjonarny, ale lubią tam też stać! Quote
simbik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Od dwóch tygodni próbuję się dowiedzieć ile kosztują reklamy w katalogu... bez skutku :shake:. Może ktoś mógłby mi pomóc w zdobyciu tej informacji? Quote
zielony Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witam serdecznie. Najlepiej stosować metode "koniec języka za przewodnika" poprostu się pytać. Można pytać się o schronisko dla zwierząt, bo sąsiadujemy z halą wystawową. Quote
iberia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 tigrunia napisał(a):Hmm.. no tak by było lepiej dla mnie.. Kurcze .. zapytam się kierowcy bo co dzień jeździ do Torunia jeden. A jak się nazywa ten obiekt w którym jest wystawa?? Beatko spokojnie mam GPRS:) a na radary CB Radio :) Napewno trafimy Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 iberia napisał(a):Beatko spokojnie mam GPRS:) a na radary CB Radio :) Napewno trafimy Hehe :eviltong: Ja juz wiem co i jak .. GPS mógłby Cie nie tą drogą poprowadzić :p Quote
Rinuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='penelopa']tigrunia, Rinuś, ODWROTNIE!!!!!!!!! Przez Fordon i most na Wiśle w Bydgoszczy i wtedy prosta droga na wystawę! (przez Czarnowo, Złą Wieś Wielką, Pędzewo, Przysiek i Toruń) wjeżdzasz do Torunia, odbijasz w prawo i jesteś pod wystawą! Inaczej most przekracza się w Toruniu i jest trochę szukania:-) No mi chodziło własnie o tę drogę :evil_lol: a Toruńska to przecież jest przy Rydzyku właśnie na tej drodze :) Quote
penelopa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś']To jedź Toruńską :) bo wtedy jak miniesz Polchem po prawej i jedziesz prosto to od Polchemu masz prostą drogę do mijesca wystawy...3 min samochodem :) a jak pojedziesz przez Fordon to musisz się troche nakręcić żeby tam trafić. [quote name='Rinuś']No mi chodziło własnie o tę drogę :evil_lol: a Toruńska to przecież jest przy Rydzyku właśnie na tej drodze :) W Toruniu juz dobrze prowadzisz, ale żeby wjechac od tej strony MUSI JECHAĆ PRZEZ FORDON i MOST NA WIŚLE:-) Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='penelopa']W Toruniu juz dobrze prowadzisz, ale żeby wjechac od tej strony MUSI JECHAĆ PRZEZ FORDON i MOST NA WIŚLE:-) no a żeby wjechać jak tak Ty piszesz to musi właśnie przejechać przez Złą Wieś ,Pędzewo itd i przejechać koło Rydzyka czyli przez Toruńska :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Torunianki! Znacie jakiś miły nie za drogi hotelik w pobliżu hali gdzie będzie sie odbywać wystawa? ;) No i oczywiście muszą przyjmować piesy:lol: Poszukałabym sobie w necie ale wolę Wam zaufać niż jechać w ciemno ;) z góry dziękuję za info :loveu: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 W tym bodajże będzie mieszkała Kara :) http://www.infhotel.pl/torun/gromada ja mogę też polecić ten :) jest bliżej Hali http://www.infhotel.pl/torun/wodnik Quote
sylwiaskalska Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Rinuś']W tym bodajże będzie mieszkała Kara :) http://www.infhotel.pl/torun/gromada I ja z piątku na sobotę :) Quote
Bzikowa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ja potrzebuję z soboty na niedzielę ;) Pewnie będę rezerwować w "Wodniku" ;) Quote
Rinuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='sylwiaskalska']I ja z piątku na sobotę :) Ciekawe ile osób tam zamieszka:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Komuś się coś pomyliło bo ja do hotelu żadnego nie ide;) Przyjezdzam wcześnie rano;) Quote
Rinuś Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='KaRa_']Komuś się coś pomyliło bo ja do hotelu żadnego nie ide;) Przyjezdzam wcześnie rano;) a faktycznie :evil_lol: to Sylwiaskalska :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Rinuś']a faktycznie :evil_lol: to Sylwiaskalska :evil_lol: No ja planuje tak po 14:00 przyjechać chętnie mogę się spotkać na piwko :) bezalkoholowe ;) Quote
Matusz Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 sylwiaskalska napisał(a):No ja planuje tak po 14:00 przyjechać chętnie mogę się spotkać na piwko :) bezalkoholowe ;) Sylwia ty jesteś w niedziele tak? :razz: Quote
Rinuś Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='sylwiaskalska']No ja planuje tak po 14:00 przyjechać chętnie mogę się spotkać na piwko :) bezalkoholowe ;) Ja zawsze bardzo chętnie :multi: moge Was wszystkich oprowadzić troszq po starówce jak chcecie w sobote wieczorem :) Quote
Matusz Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Rinuś']Ja zawsze bardzo chętnie :multi: moge Was wszystkich oprowadzić troszq po starówce jak chcecie w sobote wieczorem :) buuuu.. ja będę w niedzielę:shake: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Rinuś']Ja zawsze bardzo chętnie :multi: moge Was wszystkich oprowadzić troszq po starówce jak chcecie w sobote wieczorem :) No tylko że ja kotek bedę z piątku na sobotkę Quote
Rinuś Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Matusz']buuuu.. ja będę w niedzielę:shake: W niedzielę też możemy iść :evil_lol: [quote name='sylwiaskalska']No tylko że ja kotek bedę z piątku na sobotkę To może być w piątek :eviltong: Quote
Recommended Posts