karolina1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 jest przecudowna ;* została może wsadzona na inne forum astów.?? Quote
maciaszek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Tengusia napisał(a):no to mam pociag o 11:40 i na miejscu bede 15:09, pociag z przesiadka (pierw osobowy potem pospiech) cena 28zl ;) moze byc :cool3: O, ten jest super !!! :) Może już wstępnie umówimy się na dworcu o 11.15? Kako, o której pojedziemy po sunię? 9.00-9.15? Tak, żeby SPOKOJNIE jechać :diabloti: i bez pośpiechu załatwić wszelkie formalności na miejscu. kako80 napisał(a):fajnie by bylo, gdyby dogomaniacy z lublina sie odezwali..Dogomaniacy z Lublina mają problemy z zarejestrowaniem się. Bezskutecznie oczekują na maila potwierdzającego rejestrację... Na pisałam już w tej sprawie do admina. Ale dogomaniacy z Lublina czytają nas na bieżąco :). Domek prosił bym odpisała Nice-lidce (dziwnie brzmi po odmianie...), iż, cytuję: "mialam psa ale niestety nie umialam go wyszkolic znal tam podstawowe komendy ale nie zawsze chcial je wykonywac:)wiec w sumie rady co do wychowania i szkolenia psa saa bardzoo mile widziane;)". Domek pyta się też Ciebie Niki, czy jak poda swój numer gg (bo na dogo na razie pisać nie może) to czy wspomożesz radami? Quote
Tengusia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Maciaszku moze byc o 11:15 na dworcu albo przy wejsciu od strony kina rialto albo to boczne wejscie od strony ulicy Młyńskiej ??? Quote
kako80 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ja w ogole nie rozumiem co Ty maciaszku napisalas!:roll: ale to nie do mnie wiec mam nadzieje, ze ci co mieli, zrozumieli. choc czy dobrze interpretuje, ze nowi panstwo nie potrafili wyszkolic psa? a z astem dadza rade? a nie ma w lublinie zadnych zarejestrowanych dogomaniakow, zeby mogli odbyc wizyte przedadopcyjna? Quote
maciaszek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 kako80 napisał(a):ja w ogole nie rozumiem co Ty maciaszku napisalas!:roll: ale to nie do mnie wiec mam nadzieje, ze ci co mieli, zrozumieli.Zdecydowana część mej wypowiedzi była do Niki. Ale do Ciebie też były fragmenty. Ot, choćby ten: "Kako, o której pojedziemy po sunię? 9.00-9.15? Tak, żeby SPOKOJNIE jechać :diabloti: i bez pośpiechu załatwić wszelkie formalności na miejscu." choc czy dobrze interpretuje, ze nowi panstwo nie potrafili wyszkolic psa? a z astem dadza rade?Myślę, że nie ma się czym zbytnio martwić. To nie tak, że państwo nie potrafili wyszkolić psa, tylko, że nie zawsze ich słuchał. Pewnie zabrakło konsekwencji i "magicznych sztuczek". Jeśli chodzi o astkę państwo zdecydowani są na szkolenie. a nie ma w lublinie zadnych zarejestrowanych dogomaniakow, zeby mogli odbyc wizyte przedadopcyjna?Napisałam do dwóch osób, które wpisały się na "mapę dogo" i które bywają regularnie na dogomanii, ale żadna się nie odezwała. Aaaaaaa już wiem czego nie zrozumiałaś....:evil_lol: Bo Ty pytałaś o dogomaniaków z Lublina w ogóle, a ja pomyślałam tylko o tych osobach, które mają wziąć astkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
kako80 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 generalnie jedziemi o 9.oo tak jak ostatnio? na stacji na przeciwko palacu mlodziezy? Quote
maciaszek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 kako80 napisał(a):generalnie jedziemi o 9.oo tak jak ostatnio? na stacji na przeciwko palacu mlodziezy?Ok. To jesteśmy umówione :). A co Ty taka małomówna ostatnio jesteś, hę? :roll: Quote
kako80 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a nie czemu? hmm. no nie wiem moze..tak mnie troche zawiesza czasami.. poza tym nadal jestem chora.. Quote
maciaszek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 kako80 napisał(a):poza tym nadal jestem chora..Ojej :calus: A jesteś pewna, że chcesz w piątek jechać? Nie chciałabym, żebyś się przez to bardziej rozłożyła... Quote
Tengusia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Czyli ja w czwartek wieczorkiem ide kupic bilety :D bardzo prosze was dziewczyny dograjcie wszystko w Kielcach bo pogoda nie zacheca do wloczenia sie po miescie ;) Pozdrawiam i do zobaczenia ;) Quote
andzia69 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tengusia - bedziesz o 15.09 w Kielcach - a o ktorej masz pociąg do Katowic???? Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 kako80 napisał(a):ta szkola dla psow jest pani grazyny radwan, slyszalam o niej dobre rzeczy i tez chcialam Ci maciaszku napisac, zebys ja zaproponowala. fajnie by bylo, gdyby dogomaniacy z lublina sie odezwali.. ja w szkole nie bylam osobiscie nigdy, ale slyszalam same dobre opinie:) maciaszek napisał(a): Domek prosił bym odpisała Nice-lidce (dziwnie brzmi po odmianie...), iż, cytuję: "mialam psa ale niestety nie umialam go wyszkolic znal tam podstawowe komendy ale nie zawsze chcial je wykonywac:)wiec w sumie rady co do wychowania i szkolenia psa saa bardzoo mile widziane;)". Domek pyta się też Ciebie Niki, czy jak poda swój numer gg (bo na dogo na razie pisać nie może) to czy wspomożesz radami? hehehe no odmiana wyszla Tobie komicznie:evil_lol: moi drodzy...ja jestem w lublinie trzy razy w tygodniu, wiefc i wizyta poadopcyjna bylaby mozliwa do zrealizowania:) co do numeru gg...oczywiscie chetnie:) kako80 napisał(a): choc czy dobrze interpretuje, ze nowi panstwo nie potrafili wyszkolic psa? a z astem dadza rade? a nie ma w lublinie zadnych zarejestrowanych dogomaniakow, zeby mogli odbyc wizyte przedadopcyjna? grunt to zeby panstwo byli chetni na nauke...bo to nie z psami sq problemy lecz z ich wlascicielami w szkolkach dla psow:diabloti: wizyta poadopcyjna moze byc w moim wykonaniu jesli mnie widzicie w tej roli:) maciaszek napisał(a): Jeśli chodzi o astkę państwo zdecydowani są na szkolenie. i bede ich utwierdzac w tym ze to bardzo dobry pomysl:lol: Quote
maciaszek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Tengusia napisał(a):Czyli ja w czwartek wieczorkiem ide kupic bilety :D bardzo prosze was dziewczyny dograjcie wszystko w Kielcach bo pogoda nie zacheca do wloczenia sie po miescie ;) Pozdrawiam i do zobaczenia ;) Przesłałam już info, że o 15.09 będziesz w Kielcach. Jeszcze dokonam wymiany numerów - Twój dam ludziom odbierającym, a Tobie ich numer :). Niki-lidka napisał(a):hehehe no odmiana wyszla Tobie komicznie:evil_lol:No bo w sumie tak się to powinno odmienić...:roll: co do numeru gg...oczywiscie chetnie:)Zaraz prześlę Ci na priv. wizyta poadopcyjna moze byc w moim wykonaniu jesli mnie widzicie w tej roli:) Jasne, chętnie skorzystamy :). Quote
kako80 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 spoko, jestem juz chora 2 tygodnie i jakos jeszcze zyje, wiec wypad w piatek nie powinien mnie zabic.. Niki-Lidko! a mozesz zrobic wizyte przedadopcyjna? Quote
sacred PIRANHA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 kako80 napisał(a): Niki-Lidko! a mozesz zrobic wizyte przedadopcyjna? hmm...ale kiedy? ja bede w lublinie jutro i w czwartek...ale w czwartek nie ma szans zebym znalazla czas...jutro? jutro to mam czas miedzy 12 a 14 hihi...dosc ograniczony czas:) Quote
kako80 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no nie wiem.. najlepiej Maciaszka(ma kontakt z domkiem) zapytac czy tam ktos jest w takich godzinach? Quote
maciaszek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 kako80 napisał(a):no nie wiem.. najlepiej Maciaszka(ma kontakt z domkiem) zapytac czy tam ktos jest w takich godzinach? Nie wiem. Wiem tylko, ze tej dziewczyny, z którą rozmawiam o astce nie ma w tych godzinach. A czy inni domownicy są? Chyba nawet nie sprawdzę (bo mam tylko numer do tej dziewczyny). Quote
Tengusia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Maciaszku co do biletow to zalezy jakimi pociagami pojade, moze zrobmy tak ze ja wyloze na te bilety a potem wieczorkiem napisze ci ile zaplacilam, wiem ze za bilet do Kielc ktorym bede jechac kosztuje 28zl + 4zl dla psiny. Spowrotem bede wracac pospiechem kosztuje on 36zl. Razem bedzie 66zl. Gdzie spotkamy sie w piatek rano (o 11:15 tak?) ??? Quote
maciaszek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Tengusia napisał(a):Maciaszku co do biletow to zalezy jakimi pociagami pojade, moze zrobmy tak ze ja wyloze na te bilety a potem wieczorkiem napisze ci ile zaplacilam, wiem ze za bilet do Kielc ktorym bede jechac kosztuje 28zl + 4zl dla psiny. Spowrotem bede wracac pospiechem kosztuje on 36zl. Razem bedzie 66zl. Gdzie spotkamy sie w piatek rano (o 11:15 tak?) ??? Dobra, zróbmy tak. Dasz mi wieczorem znać ile zapłaciłaś, a ja w piątek przyniosę kasę :). Ty zachowasz bilety i ich zdjęcie/skan wrzucisz potem tutaj, ok? A gdzie się spotkamy? Kako, gdzie będzie Ci wygodniej zaparkować? Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a w jakich godzinach ta dziewczyna jest jutro w domu? Quote
maciaszek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Niki-lidka napisał(a):a w jakich godzinach ta dziewczyna jest jutro w domu? Przesłałam Ci na priv numer gg do niej. Zagadaj, bo ja nie wiem... Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 maciaszek napisał(a):Przesłałam Ci na priv numer gg do niej. Zagadaj, bo ja nie wiem... oki:lol: dzieki...juz zagaduje:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no wiec juz przeprowadzam GG-ową wizyte przeadopcyjna:):):) tak jak patrze na to co pisze...to chyba jestem wscibska...ale ja juz taka jestem:):):) Quote
kako80 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no i jak tam rozmowa przedadopcyjna? najlepiej bedzie mi zaparkowac przy dworcu od stronu placu andrzeja. mozemy przejsc z sunia dworcem i spotkac sie pod zegarem na estakadzie? w piatek prawda?juz mi sie wszystko myli.. Quote
Recommended Posts