Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam telefon w sprawie suni. Państwo z Bielska. Zastanawiają się. Tato i syn wolą asta, mama i córka labradora :roll:. Domek wygląda ok, ale jeśli się zdecydują będzie oczywiście wizyta przedadopcyjna.

Posted

Dzisiaj idę zgłosić do Żółtego Jeża moją Ginę. Jeśli będzie duże zainteresowanie, to będę opowiadać też o tej suni, tylko na kogo namiar podawać?

Posted

[quote name='Ulaa']Dzisiaj idę zgłosić do Żółtego Jeża moją Ginę. Jeśli będzie duże zainteresowanie, to będę opowiadać też o tej suni, tylko na kogo namiar podawać?
Może na mnie... 605 788 166 (niechaj dzwonią po 12.00), [email protected]
Dzięki :) :loveu:.

Posted

Trzymajcie kciuki!!! Jest domek zainteresowany sunią. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to w czwartek pojedziemy (domek i ja) oglądnąć astkę (państwo chcą zobaczyć jak sunia będzie się dogadywała z ich dzieckiem i jak dziecko będzie się dogadywało z sunią). I jeśli przypadną sobie do gustu to psina będzie miała dom :)
Ja na razie się nie cieszę, żeby nie zapeszyć... ale nadzieja gdzieś tam w moim sercu się rodzi... :).

Posted

Niki-lidka napisał(a):
my tez sie nie cieszymy narazie!!!!

Nie cieszycie się? A to:
Niki-lidka napisał(a):
:):):)
to co to ma być??? :eviltong:

kako80 napisał(a):
Maciaszku!
gdybym byla potrzbna to ja chetnie sie wybiore z Wami!

Obawiam się, że nie będziemy Cię w stanie zabrać z braku miejsca w samochodzie (a nie z braku chęci!) - jadą państwo z dzieckiem, kuzyn pana (a mój znajomy) i ja, czyli samochód zapchany... A w drodze powrotnej jak dobrze pójdzie to jeszcze sunia... :). Gdyby ktoś zrezygnował z wyprawy dam Ci znać.

Posted

Niki-lidka napisał(a):
o co ci maciaszek chodzi? no o co? co sie czepiasz? ze sie usmiechalam? bo sie napilam! i wcale sie nie ciesze:) ot cala filozofia!!!
:):):)

Ale nie bij, proszę... :eviltong:

Posted

maciaszek napisał(a):
Już się boję.... Aaaaaa :)
Jeden sojusznik może odpadnie, bo mam na niego haka - Ulu kochana jeśli będziesz mnie biła Sonia nie dostanie kosza :diabloti:.

Daj znać kiedy wyślesz koszyczek :evil_lol: