sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 maciaszek gdzie sunka jest teraz....tzn wiem ze w hoteliku ale gdzie? Quote
maciaszek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):maciaszek gdzie sunka jest teraz....tzn wiem ze w hoteliku ale gdzie?W Gliwicach. A dlaczego pytasz? Masz jakiś pomysł czy chciałaś podnieść wątek ;)? Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 maciaszek napisał(a):W Gliwicach. A dlaczego pytasz? Masz jakiś pomysł czy chciałaś podnieść wątek ;)? ja mysle narazie...musze zapytac...nic nie obiecuje... Quote
maciaszek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ok, rozumiem. Jak coś będziesz wiedziała daj znać! Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='maciaszek']Ok, rozumiem. Jak coś będziesz wiedziała daj znać! a moze jakies fotki na maila mi cyknij co? wrzucilabym sobie na komorke i pokazala komu trzeba:cool3: [email protected] Quote
kako80 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 trzeba pamietac, ze sunia jest swietnie uposobiona i nadaje sie do dzieci! ponadto 15 zajec z trenerem gratis! Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 kako80 napisał(a):trzeba pamietac, ze sunia jest swietnie uposobiona i nadaje sie do dzieci! ponadto 15 zajec z trenerem gratis! no wlasnie...AST z super charakterkiem Quote
maciaszek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Miałam telefon w sprawie suni. Państwo z Bielska. Zastanawiają się. Tato i syn wolą asta, mama i córka labradora :roll:. Domek wygląda ok, ale jeśli się zdecydują będzie oczywiście wizyta przedadopcyjna. Quote
Ulaa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dzisiaj idę zgłosić do Żółtego Jeża moją Ginę. Jeśli będzie duże zainteresowanie, to będę opowiadać też o tej suni, tylko na kogo namiar podawać? Quote
maciaszek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Ulaa']Dzisiaj idę zgłosić do Żółtego Jeża moją Ginę. Jeśli będzie duże zainteresowanie, to będę opowiadać też o tej suni, tylko na kogo namiar podawać? Może na mnie... 605 788 166 (niechaj dzwonią po 12.00), [email protected] Dzięki :) :loveu:. Quote
maciaszek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Trzymajcie kciuki!!! Jest domek zainteresowany sunią. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to w czwartek pojedziemy (domek i ja) oglądnąć astkę (państwo chcą zobaczyć jak sunia będzie się dogadywała z ich dzieckiem i jak dziecko będzie się dogadywało z sunią). I jeśli przypadną sobie do gustu to psina będzie miała dom :) Ja na razie się nie cieszę, żeby nie zapeszyć... ale nadzieja gdzieś tam w moim sercu się rodzi... :). Quote
sacred PIRANHA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 maciaszek napisał(a): Ja na razie się nie cieszę, żeby nie zapeszyć... ale nadzieja gdzieś tam w moim sercu się rodzi... :). my tez sie nie cieszymy narazie!!!! :):):) Quote
kako80 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 no to ja tez na razie sie nie ciesze! Maciaszku! gdybym byla potrzbna to ja chetnie sie wybiore z Wami! Quote
maciaszek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Niki-lidka napisał(a):my tez sie nie cieszymy narazie!!!! Nie cieszycie się? A to: Niki-lidka napisał(a)::):):) to co to ma być??? :eviltong: kako80 napisał(a):Maciaszku! gdybym byla potrzbna to ja chetnie sie wybiore z Wami! Obawiam się, że nie będziemy Cię w stanie zabrać z braku miejsca w samochodzie (a nie z braku chęci!) - jadą państwo z dzieckiem, kuzyn pana (a mój znajomy) i ja, czyli samochód zapchany... A w drodze powrotnej jak dobrze pójdzie to jeszcze sunia... :). Gdyby ktoś zrezygnował z wyprawy dam Ci znać. Quote
sacred PIRANHA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 o co ci maciaszek chodzi? no o co? co sie czepiasz? ze sie usmiechalam? bo sie napilam! i wcale sie nie ciesze:) ot cala filozofia!!! :):):) Quote
maciaszek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Niki-lidka napisał(a):o co ci maciaszek chodzi? no o co? co sie czepiasz? ze sie usmiechalam? bo sie napilam! i wcale sie nie ciesze:) ot cala filozofia!!! :):):) Ale nie bij, proszę... :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 maciaszek napisał(a):Ale nie bij, proszę... :eviltong: hmm...zastanowie sie...hmm....hmmm..hmmm... no dobra:loveu: Quote
diana79 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 to na razie trzymamy mocno kciuki :thumbs: Quote
Ulaa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 maciaszek napisał(a):Ale nie bij, proszę... :eviltong: A czemu nie :evil_lol: Ja też dołożę :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Ulaa']A czemu nie :evil_lol: Ja też dołożę :evil_lol: [quote name='zona']To ja swoje też dokładam i czymam.;) haha maciaszek ale dostaniesz !!! znalazlam sojusznikow:cool3::diabloti: Quote
maciaszek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Już się boję.... Aaaaaa :) Jeden sojusznik może odpadnie, bo mam na niego haka - Ulu kochana jeśli będziesz mnie biła Sonia nie dostanie kosza :diabloti:. Quote
Ulaa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 maciaszek napisał(a):Już się boję.... Aaaaaa :) Jeden sojusznik może odpadnie, bo mam na niego haka - Ulu kochana jeśli będziesz mnie biła Sonia nie dostanie kosza :diabloti:. Daj znać kiedy wyślesz koszyczek :evil_lol: Quote
Recommended Posts