maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tengusia napisał(a):Jesli dam rade obrocic w jeden dzien i jesli zwroca mi za bilety to jak najbardziej moge sie pomeczyc z przesiadkami ;)Jesteś cudowna :loveu: :loveu: :loveu:. Zwrócą, zwrócą, czyli ja zwrócę, czyli z "katowickiego konta" weźmiemy kasę :). Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 W pracy maja mnie za wariatke ale co mi tam, wazne ze moj TZ to popiera i ze nawet rodzice ktorzy zawsze sceptycznie podchodzili do moich pomyslow tez nie maja nic przeciwko ;) a wogole fajnie tak sobie pojezdzic ostatnio na jeden dzien bylam posiadaczka pitbulla rednose, ale mnie chlopak przeciagnal po dworcu w poznaniu :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77286&page=34 z takim malenstwem jak te malenstwo to dam sobie rade bez problemu :eviltong: Quote
basiagk Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Bo Tengusia SUPER JEST!!!! I ja dopiero teraz tu trafiłam...eh! Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 basiagk napisał(a):Bo Tengusia SUPER JEST!!!! I ja dopiero teraz tu trafiłam...eh! Basiu ja tez dopiero dzisiaj trafilam tutaj ... zbieg okolicznosci :cool3: Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Dostałam wiadomość od państwa z Lublina. Są na TAK !!!!! No to zaczynamy się umawiać na piątkową podróż. Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No to ja czekam na jakies ustalenia :D Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 maciaszek napisał(a):Dostałam wiadomość od państwa z Lublina. Są na TAK !!!!! No to zaczynamy się umawiać na piątkową podróż. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tengusia napisał(a):No to ja czekam na jakies ustalenia :D Muszę jeszcze jakoś odebrać sunię z Gliwic. Wolałabym to zrobić w piątek. Pomyślę jak to zrobić, a Ty zerknij na razie tu: http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=cz.02053929.1196713871&REQ0HafasScrollDir=1 i pomyśl jakim pociągiem mogłabyś pojechać tam. I zerknij tu: http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=3&ident=em.02481429.1196714104&REQ0HafasScrollDir=1 i pomyśl jakim mogłabyś wrócić. Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a zawiezc malenstwo mam do kielc tak ??? Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wiesz jak tak patrze na te wszystkie polaczenia to sadze ze warto by bylo dograc to z domkiem ktory jak sadze odbierze sunie z Kielc :cool3: ja sama nie wiem czy nie wprosze sie do Andzi69 i jej ferajny :diabloti:i wieczorkiem sobie wroce ;) Przesiadki to nie problem, bede jechac pospiesznymi bo to najlatwiej. Potrzebny bedzie mi kaganiec i ksiazeczka zdrowia malej. Coprawda o ksiazeczke nigdy mnie jeszcze nie pytali w pociagu ale lepiej miec takowa. Kaganiec moge wziasc od Fazuli ale w Kielcach bede musiala go zabrac ze soba :razz: Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pociag do Kielc 9:29 - 12:53 cena biletu 21zl + 4zl pies ;) wracac bede albo 13:20 - 17:06 cena biletu 21zl chyba ze z Andzia sie zgadam to wroce jakims innym pociagiem :cool3: Pozdrawiam Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tengusia napisał(a):a zawiezc malenstwo mam do kielc tak ???Tak, do Kielc. Tengusia napisał(a):Wiesz jak tak patrze na te wszystkie polaczenia to sadze ze warto by bylo dograc to z domkiem ktory jak sadze odbierze sunie z Kielc :cool3:Tak, domek przyjedzie samochodem do Kielc i jak mniemam jest mobilny, więc pewnie się dopasuje. Przesiadki to nie problem, bede jechac pospiesznymi bo to najlatwiej. Potrzebny bedzie mi kaganiec i ksiazeczka zdrowia malej. Coprawda o ksiazeczke nigdy mnie jeszcze nie pytali w pociagu ale lepiej miec takowa. Kaganiec moge wziasc od Fazuli ale w Kielcach bede musiala go zabrac ze soba :razz:Państwo będą mieli swój kaganiec, więc jak możesz wziąć kaganiec Fazuli to byłoby świetnie. Książeczki zdrowia nie będzie, bo sunia nie ma takowej, ale będzie to, co najważniejsze, czyli zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę. Diano79, zostawiliście to zaświadczenie w hoteliku, prawda? Tengusia napisał(a):Pociag do Kielc 9:29 - 12:53 cena biletu 21zl + 4zl pies ;) wracac bede albo 13:20 - 17:06 cena biletu 21zl chyba ze z Andzia sie zgadam to wroce jakims innym pociagiem :cool3: Pozdrawiam A mogłabyś wyjechać nieco później (tak koło 10.00, 11.00)? Bo nie wiem czy uda się tak wcześnie przywieźć sunię z hoteliku... Quote
kako80 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no to jedziemy po nia do hotelu calkiem rano? mozemy wyjechac o 8 z katowic. co Ty Maciaszu na to? Quote
kako80 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 mam tylko nadzieje, ze panstwo sa sprawdzeni? ze jednak zdanie nie zmienia? jak robimy z umowa adopcyjna? na kogo ja spisujemy? Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 kako80 napisał(a):no to jedziemy po nia do hotelu calkiem rano? mozemy wyjechac o 8 z katowic. co Ty Maciaszu na to? Jak umówię się z hotelikiem to dam znać. Mam nadzieję, że panie mnie nie zabiją za późne do nich pisanie (napisałam przed chwilką...:oops:). kako80 napisał(a):mam tylko nadzieje, ze panstwo sa sprawdzeni? ze jednak zdanie nie zmienia?Też mam taką nadzieję! jak robimy z umowa adopcyjna? na kogo ja spisujemy?To jeszcze do ustalenia. Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Pani nie śpi, nie zabiła mnie, a odpisała :). Możemy być w hoteliku 8.30-9.00. Tengusiu kochana, w Katowicach byłybyśmy ok. 10.00-10.30. Możesz dopasować do tego jakiś pociąg (może być też nieco później)? Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 hmmm widze, ze sunia jedzie do domku:) i to calkiem niedaleko mnie:) jakby byly problemy z jej zachowaniem...polecam sie:) Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 nie wiem, czy panstwo sa zorientowani ale w lublinie jest calkiem fajna szkolka dla psow:):):) Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie wiem, czy panstwo sa zorientowani ale w lublinie jest calkiem fajna szkolka dla psow:):):) O! :) To mów gdzie i na jakie koszty trzeba się przygotować. Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 http://www.psy.lublin.pl/ to jest link do stronki tej szkoly, to jedyna szkolka w lublinie ale slyszalam o niej same dobre opinie...wiesz, mysle ze jesli sunia jest mloda i nieagresywna to wystarczyloby podstawowe pojecie o postepowaniu z psem...ale pytanie, czy panstwo mieli kiedys psa? czy czytali cos na temat szkooenia? ustalania prawidlowych relacji z psem? Quote
diana79 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie jest w hotelu :lol: Quote
Tengusia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 maciaszek napisał(a):Pani nie śpi, nie zabiła mnie, a odpisała :). Możemy być w hoteliku 8.30-9.00. Tengusiu kochana, w Katowicach byłybyśmy ok. 10.00-10.30. Możesz dopasować do tego jakiś pociąg (może być też nieco później)? no to mam pociag o 11:40 i na miejscu bede 15:09, pociag z przesiadka (pierw osobowy potem pospiech) cena 28zl ;) moze byc :cool3: Quote
kako80 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ta szkola dla psow jest pani grazyny radwan, slyszalam o niej dobre rzeczy i tez chcialam Ci maciaszku napisac, zebys ja zaproponowala. fajnie by bylo, gdyby dogomaniacy z lublina sie odezwali.. Quote
Recommended Posts