maciaszek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Ulaa napisał(a):Daj znać kiedy wyślesz koszyczek :evil_lol:Niestety zapomniałam o tym, że bić mnie chcecie i dałam znać... Teraz to już mam przerąbane. A czwartek coraz bliżej... Quote
magda222 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Trzymam mocno kciuki i cieszę się ale tak po cichutku ;) Quote
maciaszek Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Emocje narastają... Wyprawa przesunęła się na piątek... Quote
kako80 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 byle do piatku! no to dalej trzeba kciuki 3mac! Quote
maciaszek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 kako80 napisał(a):byle do piatku! no to dalej trzeba kciuki 3mac! No i kicha...:shake: Trza chyba będzie dłużej trzymać kciuki. Albo nie trzymać, żeby nie zapeszyć. Już sama nie wiem. Ja w każdym razie przestaję się cieszyć. Bo tak to jest w moim życiu, że jak tylko zaczynam się cieszyć to coś nie wypala. Wstęp zrobiłam straszny i pewnie przyprawiający o zawał ;). Nie jest tak tragicznie. Jutrzejszy wyjazd nie wypalił. Są problemy ze zgraniem państwa, mnie i hoteliku. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach coś z tego wypali...(i że panie z hotelu mnie nie zabiją za te ciągłe zmiany i przekładania). Zaraz zaczyna się grudzień :roll:... A hotelik możliwy tylko do połowy :shake:. Justyno, skontaktuj się proszę z panią spod Krakowa. Spytaj czy wzięłaby sunię "w ciemno", czy mogłaby po nią przyjechać np. do Katowic, czy trzeba by jej ją dowieźć. Dowiedz się jak najwięcej o tym domku. Dobrze mieć jakiś dom w zanadrzu, bo tu nie ma 100% pewności, że wypali. Jeśli astka nie dogada się z dzieckiem albo odwrotnie to kicha... Quote
kako80 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ojejku jejku... no coz dom dla asta to nie jest latwa rzecz.. Quote
maciaszek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 kako80 napisał(a):ojejku jejku... no coz dom dla asta to nie jest latwa rzecz.. Pocieszaj mnie, pocieszaj... :placz: Cholerka, ona musi znaleźć dom do 15 grudnia. MUSI!!!! Quote
kako80 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a te panie z hotelu niczego nie maja? z mastifka tak im ladnie poszlo! Quote
maciaszek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 kako80 napisał(a):a te panie z hotelu niczego nie maja? z mastifka tak im ladnie poszlo! Na razie nic... :( Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dopiero teraz zorientowałam sie, że ona ma wątek... Nie napisałaś mi... Ta Pani mieszka pod Krakowem,ale nie wiem jak transport.Moge dac jej Twój nr telef? Quote
maciaszek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 jusstyna85 napisał(a):Dopiero teraz zorientowałam sie, że ona ma wątek... Nie napisałaś mi...A to sorrki, byłam pewna, że wiesz :oops:... Ta Pani mieszka pod Krakowem,ale nie wiem jak transport. Moge dac jej Twój nr telef?Jasne. Tylko poproś, żeby nie dzwoniła przed południem. Quote
maciaszek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 diana79 napisał(a):i co będzie z sunią? :-( Mam nadzieję, że coś dobrego... Liczę na to, że lada dzień uda się umówić z zainteresowanymi osobami na wyjazd do hoteliku. Jak nie to chyba sobie ich odpuszczę. Jest zainteresowana pani z Krakowa. I teraz odezwała się zainteresowana dziewczyna z Lublina. Quote
diana79 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 to nie ma tak źle :lol: musi się coś z tego udać :lol: Quote
maciaszek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 No mam taką nadzieję. Bardzo bym chciała. Bo już zaczyna mnie stresować ten nadchodzący 15 grudnia :roll:. Quote
maciaszek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Państwo z Lublina są bardzo chętni na sunię, więc gdyby coś nie wypaliło z chętnymi z Katowic to jest szansa na domek. Jest tylko jeden mały problemik - transport. Ktoś musiałby dowieźć sunię (w określone dni) do Jędrzejowa albo Kielc (pociągiem)... Kto by mógł (pytam wstępnie)??? Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 I ze ja dopiero teraz trafilam na watek suni :shake: Jesli chodzi o transport pociagiem to polecam sie pod warunkiem zwrotu pieniazkow za bilety bo z kasa u mnie krucho :-( Jak to moj TZ ostatnio stwierdzil ze fajne hobby sobie znalazlam jezdzenie po polsce :lol: Pozdrawiam Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No i kanał.... Państwo zrezygnowali (tylko po cholerę zwodzili mnie przez tyle dni? :angryy:). Pani z Krakowa się nie odzywa. Lublin nie jest zdecydowany na 100%. Poza tym pozostaje kwestia transportu... Hotelik do 15 grudnia. A potem? Nie wiem... schronisko? :placz: Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tengusia napisał(a):Jesli chodzi o transport pociagiem to polecam sie pod warunkiem zwrotu pieniazkow za bilety bo z kasa u mnie krucho :-( Jak to moj TZ ostatnio stwierdzil ze fajne hobby sobie znalazlam jezdzenie po polsce :lol:Tengusia, poważnie??? :loveu: Z nieba mi spadasz! A mogłabyś w ten piątek albo sobotę? Zwrot kasy gwarantowany! Teraz tylko trzeba trzymać kciuki, żeby rodzice dziewczyny z Lublina się zgodzili (mieli wątpliwości po tym, czego się naczytali w necie o astach - że to psy mordercy :roll:). Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 W piatek bym mogla bo mam wolne, w weekend pracuje wiec odpada ;) Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Napisałam do dziewczyny z Lublina. Poszła rozmawiać z mamą. Siedzę jak na szpilkach... Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja ide z moimi bestyjkami jak wroce to zajrze jeszcze czy cosik juz wiadomo ;) Quote
maciaszek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Na razie nic nie wiadomo. Państwo za godzinę mają dzwonić do pani, która prowadzi hotelik, żeby więcej dowiedzieć się o suni. A jeśli chodzi o podróż to trochę kichowate połączenia są... Czy podróż z jedną przesiadką wchodziłaby w grę? Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jesli dam rade obrocic w jeden dzien i jesli zwroca mi za bilety to jak najbardziej moge sie pomeczyc z przesiadkami ;) Quote
Recommended Posts