Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulaa napisał(a):
Daj znać kiedy wyślesz koszyczek :evil_lol:
Niestety zapomniałam o tym, że bić mnie chcecie i dałam znać... Teraz to już mam przerąbane.
A czwartek coraz bliżej...

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kako80 napisał(a):
byle do piatku!
no to dalej trzeba kciuki 3mac!

No i kicha...:shake: Trza chyba będzie dłużej trzymać kciuki. Albo nie trzymać, żeby nie zapeszyć. Już sama nie wiem. Ja w każdym razie przestaję się cieszyć. Bo tak to jest w moim życiu, że jak tylko zaczynam się cieszyć to coś nie wypala.
Wstęp zrobiłam straszny i pewnie przyprawiający o zawał ;). Nie jest tak tragicznie. Jutrzejszy wyjazd nie wypalił. Są problemy ze zgraniem państwa, mnie i hoteliku. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach coś z tego wypali...(i że panie z hotelu mnie nie zabiją za te ciągłe zmiany i przekładania). Zaraz zaczyna się grudzień :roll:... A hotelik możliwy tylko do połowy :shake:.

Justyno, skontaktuj się proszę z panią spod Krakowa. Spytaj czy wzięłaby sunię "w ciemno", czy mogłaby po nią przyjechać np. do Katowic, czy trzeba by jej ją dowieźć. Dowiedz się jak najwięcej o tym domku. Dobrze mieć jakiś dom w zanadrzu, bo tu nie ma 100% pewności, że wypali. Jeśli astka nie dogada się z dzieckiem albo odwrotnie to kicha...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Dopiero teraz zorientowałam sie, że ona ma wątek...

Nie napisałaś mi...
A to sorrki, byłam pewna, że wiesz :oops:...

Ta Pani mieszka pod Krakowem,ale nie wiem jak transport. Moge dac jej Twój nr telef?
Jasne. Tylko poproś, żeby nie dzwoniła przed południem.

Posted

diana79 napisał(a):
i co będzie z sunią? :-(

Mam nadzieję, że coś dobrego...
Liczę na to, że lada dzień uda się umówić z zainteresowanymi osobami na wyjazd do hoteliku. Jak nie to chyba sobie ich odpuszczę.
Jest zainteresowana pani z Krakowa.
I teraz odezwała się zainteresowana dziewczyna z Lublina.

Posted

Państwo z Lublina są bardzo chętni na sunię, więc gdyby coś nie wypaliło z chętnymi z Katowic to jest szansa na domek. Jest tylko jeden mały problemik - transport. Ktoś musiałby dowieźć sunię (w określone dni) do Jędrzejowa albo Kielc (pociągiem)... Kto by mógł (pytam wstępnie)???

Posted

I ze ja dopiero teraz trafilam na watek suni :shake:

Jesli chodzi o transport pociagiem to polecam sie pod warunkiem zwrotu pieniazkow za bilety bo z kasa u mnie krucho :-( Jak to moj TZ ostatnio stwierdzil ze fajne hobby sobie znalazlam jezdzenie po polsce :lol:

Pozdrawiam

Posted

No i kanał....
Państwo zrezygnowali (tylko po cholerę zwodzili mnie przez tyle dni? :angryy:).
Pani z Krakowa się nie odzywa.
Lublin nie jest zdecydowany na 100%. Poza tym pozostaje kwestia transportu...
Hotelik do 15 grudnia. A potem? Nie wiem... schronisko? :placz:

Posted

Tengusia napisał(a):
Jesli chodzi o transport pociagiem to polecam sie pod warunkiem zwrotu pieniazkow za bilety bo z kasa u mnie krucho :-( Jak to moj TZ ostatnio stwierdzil ze fajne hobby sobie znalazlam jezdzenie po polsce :lol:
Tengusia, poważnie??? :loveu: Z nieba mi spadasz!
A mogłabyś w ten piątek albo sobotę? Zwrot kasy gwarantowany!
Teraz tylko trzeba trzymać kciuki, żeby rodzice dziewczyny z Lublina się zgodzili (mieli wątpliwości po tym, czego się naczytali w necie o astach - że to psy mordercy :roll:).

Posted

Na razie nic nie wiadomo. Państwo za godzinę mają dzwonić do pani, która prowadzi hotelik, żeby więcej dowiedzieć się o suni.

A jeśli chodzi o podróż to trochę kichowate połączenia są... Czy podróż z jedną przesiadką wchodziłaby w grę?