Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyszka umiera.
Pozostało jej ok 6 miesiecy zycia. Ma martwość wątroby i nie da sie tego wyleczyc. Leki i specjalna karma sprawią ze poczuje sie lepiej ale nikt nie podaruje jej zycia :-(

Pilnie poszukujemy osoby o dobrym sercu,która zapewni jej godne odejscie. W ciepłym domku,przy kochanej osobie,mając opieka taka jaka bedzie potrzebowała.
Wiem ze to bedzie trudne,ale nie mozemy jej tak zostawic,ona rok czasu czekała na dom.....duzo jej tego czasu juz nie pozostało.
My zobowiazujemy sie do pomocy weterynaryjnej oraz zapewnienie karmy i leków.

Błagam o dom dla Szyszki!!!!

Posted

Dołączam się do prośby Ani.

Dziś byłysmy u Pani Minich w lecznicy i powiedziała nam tę okrutną prawdę. Prosimy o coś co wydaje się bardzo trudne, ale czy niemozliwe?

Mam nadzieję, że Szyszka, nie będzie musiała umierać w schronisku opuszczona, odosobniona, patrząca tęsknie zza rogu i wypatrująca swojego Anioła.
Każdy z nas kiedyś moze znaleźć się w takiej sytuacji jak ona, tak bardzo przecież się nie różnimy, nasze uczucia i losy zdają się być bardzo podobne, patrząc na Szyszkę mam wrażenie, że patrzę w lustro.
W jej oczach odbija się cała prawda o naszym swiecie.

Posted

Moze byc równiez płatny Dt,cokolwiek,byleby ta sunia miała opieke.
Pani Magda powiedziała tylko ze sunia bedzie miała okres ze bedzie sie czuła dobrze,ale ten stan nie bedzie trwał długo. Niewiem jakie beda objawy pogorszenia zdrowia.

Posted

To straszne, niedawno przeglądając stronę schroniska sama jakoś rzuciła mi się w oczy, póżniej pzobaczyłam że ma wątek. A teraz taka wiadomość :shake: To przykre.

Posted

Szukamy osoby która spojrzy na ta sytuacje z drugiej strony,nie poprzez swoją osobe,swój egoizm ale spojrzy oczami Szyszki. Osoby która bedzie chciałą dac jej dom po to zeby dac suni chociaz te pół roku prawdziwego zycia. Błagam....:-(