Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No też chodzi , można powiedzieć PAŁĘTA się pod nogami, nie uskoczy , tylko siedzi lub stoi blisko , już nie raz na niego weszłam:oops:
Ale jest ciekawy.
W nocy też na niego już parę razy wdepnęłam , no nie wiem ufny jakiś czy co, nie ma odruchu ,że trzeba odejść..
Ale później za to trzeba przepraszać i dawać buziaki biednemu misiowi..:lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
on chyba jeszcze nie jest taki sprytny, ale na szczęście zaczyna pomalutku kojarzyć,ze jak wróci ładnie z korytarza do domu SAM to dostanie nagrodę. Bo do tej pory jeśli nie był na smyczy to ładnie sie odwracał i schodził sobie powolutku do wyjścia i można było pęknąć wołając- Rudolf choć !:evil_lol:

Posted

Pokazujemy się już troszkę świątecznie:lol:, chociaż jeszcze dużo pracy przed nami
Taki jestem śliczny prezent pod choinkę , który zżera wszystkie świństwa na ulicy:mad:

Posted

:loveu: nie dosc ze uratowalas mu zycie to dalas wiele szczescia. dziekuje w imieniu Rudolfa figo

A ja z całego serca chciałabym życzyć wam wszystkiego najlepszego, a przedewszytkim spelnienia marzen :)

Posted

bardzo dziękujemy za życzenia!:loveu:
schronisko w Żyrardowie ma wielkie szczęście ,że przychodzą tam pracować takie kochane dziewczyny:loveu::loveu:

też życzę wszystkiego dobrego , jak najmniej zmartwień , spokojnych nocy i dobrych dnii

Posted

Dużo jest jeszcze do zrobienia . Nie wszystkim można pomóc . :shake:
Chyba na koniec roku zrobię podsumowanie wszystkich moich tegorocznych tymczasów . A było tego chyba 7 psów 25 kotów i 4 świnki morskie .:cool3:

Posted

A tu może ciotki trochę się uśmiechną:lol:

nie udało się razem ich uchwycić, w ogóle zrobienie im zdjęć nie jest proste:cool3:

WSZYSTKIM KOCHANYM CIOTKOM NAJLEPSZE ŻYCZENIA
ABY NIE DAWAŁY SIĘ SMUTKOM
MIAŁY SIŁĘ I UŚMIECHAŁY SIĘ JAK NAJCZĘŚCIEJ

Posted

Nie wiem jak wy dziewczyny ,ale ja należę do tych co cieszą się ,że święta za mną..

A to kilka fotek z dzisiejszego spaceru:lol:
Postanowiliśmy puścić dzisiaj trochę Rudolfa ze smyczy.. I trochę z duszą na ramieniu , ale bawiliśmy się z nimi i wszystko było ok.Następnym razem będzie dłużej i tak pomału do przodu.:lol:
Potem poszliśmy w większy tłum , trochę sie oswajać czyli na Stare Miasto ( i tak naprawdę to chyba Figa jest bardziej niesforna niż Rudolf),
i proszę zobaczyć jakie grzeczne pieski:lol:

Posted

Witamy po przerwie w Nowym Roku.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH CIOTEK!

Rudolf źle zniósł wystrzały:shake:, mimo tego,że dostał środek na uspokojenie..
Odkryłam ,że dobry efekt daje zakrywanie mu uszu moimi rękami ( przez pół godziny:cool3:)
A to dzisiejszy spacer za miastem ( zdjęcia marne ,ale coś tam widać)