Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko na mnie nie krzyczcie.:oops:

Okazało się ,że niektóre pieski baaardzo lubią pączki z letnim mleczkiem ...:roll:

No co dziś tłusty czwartek , a kawałki były nieduże..

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKO ja się absolutnie , ale to absolutnie nie dziwię,że zapomniałaś o pączkach;) ... dziesiąt łapek w domu:lol: ,

a poza tym kto to widział tłusty czwartek w styczniu.

Posted

Figa dostała piłeczkę:lol:

a to specjalnie dla Rudolfa ( poza tym podejrzewam ,że on jest cichym faworytem mojej mamy;), jak rozmawiam z nią przez telefon to zawsze jest jeszcze - no ale powiedz jak tam Rudolf?:lol: )

Posted

figa33 napisał(a):
Figa dostała piłeczkę:lol:

a to specjalnie dla Rudolfa ( poza tym podejrzewam ,że on jest cichym faworytem mojej mamy;), jak rozmawiam z nią przez telefon to zawsze jest jeszcze - no ale powiedz jak tam Rudolf?:lol: )

Zawsze jest jakiś faworyt :cool3: Ja staram się traktować wszystkich jednakowo , ale ...........................:oops:

Posted

Zabawka cała i nawet jakoś się nią sprawiedliwie dzielą.

Zauważyłam ,że wolą takie duże , puchate, moje kapcie-olbrzymy poszły na stracenie:razz:

A to proszę Figa obłożona bambetlami:cool3:

A to dla porównania jak wyglądała Figa jak ją znaleźliśmy 3 lata temu

parę kilo mniej ,wiem:oops: ,ale to była okropna chudzina

I tak dla ciekawostki , trudne dni Figowej cieczki , kiedy zwierzę fiksowało , a my razem z nim:cool3: , normalnie w życiu nie weszłaby do pudełka po butach i spała

A ranka Rudolfa już prawie wygojona:loveu:

Posted

Dzisiejszy spacer i trochę zapoznawania się z innymi psami , jest nieźle!:loveu:

A to kolega szczeniaczek:-o jaki będzie duży jak dorośnie?:cool3:

Proszę jak nieśmiała Figa zaczepia "małego pieska":cool3:

Posted

korzystam szybko ,że dogo na chwilę odpuściło aby się Wam pochwalić,że Rudolf je jabłka i banany :-o. Wreszcie jest w domu ktoś ,kto lubi jabłka , banany i biały serek oprócz mnie:lol:

ucałowania dla ciotek!:lol:

Posted

Cieszę się ,że zaglądacie do nas :loveu:

Rudolf to naprawdę fajny psiak , inteligentny , przytulaśny , ale nie tak jak Figa ,która może trzy godziny leżeć na kolach i jeszcze jej mało. To taki typowy chłopak , a najmilszy jest wieczorem , robi się śpiący , ma ciepły pysio i można mu szeptać do uszka jaki jest słodki.

Trzyma sztamę z moim TZ , ale jak przychodzi wieczór i pora na michę to przychodzi do mnie i trąca mnie jedną łapą, potem drugą . Na początku nie wiedziałam o co chodzi, a on mówi " no wstań wreszcie , daj nam jeść":lol:
Bardzo mnie tym wzrusza. Ja im daję jeść i się nauczył, kochany misio.

A to co je i nie wybrzydza to po prostu miodzio:loveu:
Myślałam,że mu przejdzie po miesiącu i będzie sobie wybierał tak jak Figa , a on nie ! A jest u nas już prawie trzy miesiące.
Oj , ale to szybko minęło .