figa33 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Tylko na mnie nie krzyczcie.:oops: Okazało się ,że niektóre pieski baaardzo lubią pączki z letnim mleczkiem ...:roll: No co dziś tłusty czwartek , a kawałki były nieduże.. Quote
BIANKA1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 A ja zapomniałam o pączkach :-( Z mleczkiem mówisz ? Jak lubi :cool3: Quote
figa33 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 BIANKO ja się absolutnie , ale to absolutnie nie dziwię,że zapomniałaś o pączkach;) ... dziesiąt łapek w domu:lol: , a poza tym kto to widział tłusty czwartek w styczniu. Quote
figa33 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Szczęśliwy Rudolf ,już wygojony z nową zabawką ,którą dostał od mojej mamy , a którą od razu capnęła Figa:evil_lol: A to Figa wyglądająca Quote
LittleMy Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ta zabawka to chyba dlugo nie pociagnie :evil_lol: Quote
figa33 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Figa dostała piłeczkę:lol: a to specjalnie dla Rudolfa ( poza tym podejrzewam ,że on jest cichym faworytem mojej mamy;), jak rozmawiam z nią przez telefon to zawsze jest jeszcze - no ale powiedz jak tam Rudolf?:lol: ) Quote
BIANKA1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 figa33 napisał(a):Figa dostała piłeczkę:lol: a to specjalnie dla Rudolfa ( poza tym podejrzewam ,że on jest cichym faworytem mojej mamy;), jak rozmawiam z nią przez telefon to zawsze jest jeszcze - no ale powiedz jak tam Rudolf?:lol: ) Zawsze jest jakiś faworyt :cool3: Ja staram się traktować wszystkich jednakowo , ale ...........................:oops: Quote
agata-air Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a ja podeślę mojego i hani nowego podopiecznego http://www.dogomania.pl/forum/showth...33#post9427833 Quote
figa33 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Zabawka cała i nawet jakoś się nią sprawiedliwie dzielą. Zauważyłam ,że wolą takie duże , puchate, moje kapcie-olbrzymy poszły na stracenie:razz: A to proszę Figa obłożona bambetlami:cool3: A to dla porównania jak wyglądała Figa jak ją znaleźliśmy 3 lata temu parę kilo mniej ,wiem:oops: ,ale to była okropna chudzina I tak dla ciekawostki , trudne dni Figowej cieczki , kiedy zwierzę fiksowało , a my razem z nim:cool3: , normalnie w życiu nie weszłaby do pudełka po butach i spała A ranka Rudolfa już prawie wygojona:loveu: Quote
figa33 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No i zniknęły mi zdjęcia Figulasa..:mad: Może to i dobrze , tyle jest nieszczęść na dogo ,że nie ma co się cieszyć:shake: Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No . zmieściła się do pudełka :lol: Jakie zdjęcia znikneły ? Gdzie ?:cool1: Quote
figa33 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No, faktycznie :-o dziwne to dogo ... raz zdjęcia są , potem znikają ..:cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 figa33 napisał(a):No, faktycznie :-o dziwne to dogo ... raz zdjęcia są , potem znikają ..:cool3: Czary jakieś :p Quote
figa33 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dzisiejszy spacer i trochę zapoznawania się z innymi psami , jest nieźle!:loveu: A to kolega szczeniaczek:-o jaki będzie duży jak dorośnie?:cool3: Proszę jak nieśmiała Figa zaczepia "małego pieska":cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dziękujemy za zdjęcia . śliczne stadko :loveu: Quote
figa33 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 korzystam szybko ,że dogo na chwilę odpuściło aby się Wam pochwalić,że Rudolf je jabłka i banany :-o. Wreszcie jest w domu ktoś ,kto lubi jabłka , banany i biały serek oprócz mnie:lol: ucałowania dla ciotek!:lol: Quote
BIANKA1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ciekawa dieta :lol: Moje nie chcą nawet surowej marchewki . Ale miałam psa , który jadł kiszoną kapustę :cool3: Quote
agata-air Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 mój pies kocha wszystko śliwki, winogrono....a kot obierki od zimniakow:oops: Quote
figa33 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 To tak jak Rudolf:evil_lol: , a przepraszam , nie lubi gotowanego pora ,fuu.. Quote
agata-air Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a no i moja nie lubi Royal dla dorosłych owczarków bleee, ale junior cacy:) Quote
jotpeg Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Figa33, od poczatku tu zagladam, i bardzo ciesze sie ze szczescia Rudolfa; pasują do siebie z Figą idealnie :loveu::loveu: Quote
figa33 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cieszę się ,że zaglądacie do nas :loveu: Rudolf to naprawdę fajny psiak , inteligentny , przytulaśny , ale nie tak jak Figa ,która może trzy godziny leżeć na kolach i jeszcze jej mało. To taki typowy chłopak , a najmilszy jest wieczorem , robi się śpiący , ma ciepły pysio i można mu szeptać do uszka jaki jest słodki. Trzyma sztamę z moim TZ , ale jak przychodzi wieczór i pora na michę to przychodzi do mnie i trąca mnie jedną łapą, potem drugą . Na początku nie wiedziałam o co chodzi, a on mówi " no wstań wreszcie , daj nam jeść":lol: Bardzo mnie tym wzrusza. Ja im daję jeść i się nauczył, kochany misio. A to co je i nie wybrzydza to po prostu miodzio:loveu: Myślałam,że mu przejdzie po miesiącu i będzie sobie wybierał tak jak Figa , a on nie ! A jest u nas już prawie trzy miesiące. Oj , ale to szybko minęło . Quote
Recommended Posts