Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na rok mamy spokój z wystrzałami:cool3:
To był taki duży stres dla Rudolfa.. nie wiem jak te biedne zwierzęta w schroniskach i bezdomne to przeżywają..:shake: to musi być horror..a dla ludzi zabawa..

Posted

zawsze jak strzelaja to myśle tylko o tych psahc w schronie. wiem co to za stres dla nich bo moja sunia ma depresje od 14 dni- czasem dzieciki juz wczesniej strzelaja i ona po takim jednym dźwięku przez caly dzien schowana pod stołem... od dwóch dni nie wychodzi na dwór:( czasem sikała mi na złość na strychu gdy wieszałam pranie, chodze z nia tam zeby sie załatwiła ale nic...

Posted

Minął mu już 1 stycznia rano:evil_lol:
Gotowy do zabawy i jedzenia. A ja się bałam ,że go załatwiłam sedalinem na co najmniej dobę...
W sylwestra spacerek wygląd tak ,że małe sik i w nogi z podkulonym ogonem prosto do domu ( co mnie ucieszyło z jednej strony , bo wie gdzie jest jego dom:lol:)

Posted

A może ciotki ciekawe są co u Rudolfa?:lol:

Dzisiaj zapoznawaliśmy sie z kotką-Julką mojej mamy. Rudi ok, Julka mniej..:mad:
Bardzo grzecznie zjadł co mu mama przygotowała, pokręcił się po mieszkaniu, dał znać ,że potrzebuje wyjść, to w ogóle złoty pies :loveu:
Pod koniec lutego pojedziemy wszyscy w góry, mamy zaklepane miejsce tam gdzie przyjmują zwierzęta z prawdziwą sympatią:lol:

A niedługo kastracja, trochę się martwię, Rudolf przeżyje ból, zawsze mogą być komplikacje.:shake: Ma złamany z przodu ząbek , a w nim dziurkę , więc może uda się to załatwić za jednym zamachem.

A to dzisiejszy wieczorny spacer , zdjęcia niewyraźne , śnieg pada.
Tu jeszcze czekamy na panią kiedy wreszcie wróci..

Posted

miło popatrzeć, że Rudolfik ma sie dobrze i jest taki bezpieczny.

Figa33 mogłabym do Was podjechać i go zobaczyć?
Nie wiemkiedy będę w wawie, ale odśc często bywam, więc mogłybyśmy sie umówic na jakis dzień. W jakiej dzielnicy mieszkasz?

Posted

Hanah oczywiście!:loveu:
Przyjeżdżaj obejrzeć swojego ancymona:lol:
Mieszkam na Woli , przy Śródmieściu.
Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu Rudolf będzie miał kastrację, mam nadzieję,ze dobrze ją zniesie.

Posted

na pewno będzie wszystko w porządku. U psiaczkow to nie takie straszne.
Trzymam kcieuki za niego i odezwe sie jak bede wiedziała kiedy odwiedzam stolice, hehe

Posted

Trochę nowinek o Rudolfie.:lol:
Dzisiaj była nauka samodzielnego chodzenia po parku, przychodzenia na zawołanie. No , nie powiem aby było doskonale, ale kieszeń pełna chrupek zrobiła swoje:evil_lol:. W każdym razie, nie ucieka , przychodzi,trochę muszę za nim wołać , ale robi postępy.Myślę,że nigdy nie musiał przychodzić na zawołanie.
Pierwszy raz odbyliśmy prawdziwy spacer w parku , bez smyczy:loveu:
Jest ciekawski do innych psów, ale nie bojaźliwy.
U nas na podwórku to i owszem , zaczepia wszystkie psy:cool3: tym swoim śmiesznym głosikiem-alcikiem.
Co prawda psy wróciły umorusane jak nie wiem co , bo błoto jest nieziemskie, ale warto było.
Oto fotki , a nie lubimy się fotografować oj nie!:cool3:

Posted

Nie mogę sobie odmówić pokazania baaardzo zmęczonego pracowitą sobotą i niedzielą Rudolfa;)

Oczywiście u pana na kolanach:lol:

A to bomba czyli kotka Julka mojej mamy - waga 6 kg(!):cool3:

Posted

Mama wie ,że ona jest "trochę może za grubaśna" , ale przecież "prawie nic nie je", a jak siedzi nad miseczką i popłakuje , to nie można jej czegoś nie podetknąć :evil_lol: .
Wcześniej miała kotkę chudą jak przecinek ,którą trzeba było namawiać do jedzenia , najlepsze frykasy podsuwać , a ona i tak memlała kawałeczek mięska przez cały dzień , więc teraz pełnia szczęścia :loveu: .

Posted

figa33 napisał(a):
Mama wie ,że ona jest "trochę może za grubaśna" , ale przecież "prawie nic nie je", a jak siedzi nad miseczką i popłakuje , to nie można jej czegoś nie podetknąć :evil_lol: .
Wcześniej miała kotkę chudą jak przecinek ,którą trzeba było namawiać do jedzenia , najlepsze frykasy podsuwać , a ona i tak memlała kawałeczek mięska przez cały dzień , więc teraz pełnia szczęścia :loveu: .
Mamy tak mają :evil_lol:Ja też jestem dumna ze swoich spaślaków :loveu: