Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
Po kastracji ani śladu :lol: , poza brakiem tego i owego :evil_lol:
i jest plus dodatkowy ,że jak sika to ... ekhm .. nie oblewa sobie przedniej łapki:cool3:

Pewnie zmienił mu się kąt wypływania siuśków w związku z odciążeniem cewki moczowej :evil_lol:

Posted

LittleMy ciężka nasza praca aby nauczyć Rudolfa przychodzenia na zawołanie i kieszeń pełna smakołyków:cool3:. A i tak wczoraj w parku to mnie olewał , dzisiaj trochę lepiej ( jeszcze więcej nagród ):evil_lol:
Ale dziś jestem naprawdę zadowolona, psy były grzeczne i razem i wśród innych psów i dla nas.

A to kilka fotek z mroźnego dzisiaj parku

A to taka śmiesznostka , Rudolf początkowo myślał ,że to prawdziwy pies i bał sie podejść:cool1:

Posted

A to dzisiejsza walka " a właśnie zabiorę ci tę zabawkę"
( trochę pomagałam Fidze :oops:, to ciamajda)
A Rudolf nauczył się wybiegać z wrrrr na dwór , po prostu taki maczo (bezjajeczny:cool3:)

A to taka ciekawostka produkcji mojej mamy, która upiekła tort ma 5 urodziny mojego siostrzeńca , a było to specjalne życzenie o dekorację ze smokiem-dinozaurem (zielonym!):cool3:
mama chyba miesiąc myślała jak ma wykombinować tego smoka na torcie:cool1:
zieleni nie udało się zrobić:evil_lol:
piesek pluszowy

Posted

figa33 napisał(a):
Tak , na Polu albo na Moczydle, dużo miejsca , daleko od ulicy i psy można swobodnie puścić:lol:

az bylo na pierwszej stronie w wyborczej o psach na polach mokotowskich... oby tylko sie teraz nagonka nie zaczela i niekonczace sie dyskusje, tak jak bylo z psimi kupami...

Posted

figa33 napisał(a):
jutro wyjeżdżamy na urlop , mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze

ucałowania dla ciotek od Rudolfa:loveu:

Nie będzie Was ?:cool1:
Bawcie się dobrze i wypocznijcie :loveu:
Będziemy tęsknić :lol:

Posted

Witamy kochane Ciotki:loveu:
Bardzo stęskniłam się za Wami:lol:
Wróciliśmy cali , może niezupełnie zdrowi ( połamało mnie trochę ) , ale nie ma co narzekać , jutro do pracy .

A Rudolfek szalał w górach i owszem. Zaraz wstawię zdjęcia to same zobaczycie szczęśliwego pieska.
Bardzo ładnie jedzie samochodem , lubi siedzieć na środku i mieć baczenie na wszystko.
On jest taki spokojny i łagodny , ale udało mi się poznać jego bardziej emocjonalną stronę.
Otóż po przyjeździe Rudolf zaczął szaleć w pokoju ,złościć się, marszczyć ten swój nosek tak jak by mówił
" Ja nie chcę tu zostać , ja chcę do domu , gdzie mnie przywieźliście , znowu zmiana?!":cool3: ale za jakiś czas się uspokoił , dostał swoje łóżeczko z domu, miski , zabawki.
W pokoju cicho , bez problemu , żadnego szczekania.
W górach , na szlaku pełnia szczęścia. Swoboda i bieganie.
Co do Rudolfa ,aż za duże bieganie, czasem stałam w lesie jak ta niemota wołając " Rudolf chodź!!" , a jego nie ma..Po chwili przybiegał z innej strony:mad: Obiecywałam sobie ,że wleję w tę chudą doopkę ,ale nie, nagroda , przecież wrócił.Do tej pory miałam suczki ,a one trzymają się raczej blisko , psy to chyba takie powsinogi , ale to nie na moje nerwy , ja muszę psa widzieć.
Bardzo reaguje na wszystkie dźwięki , samochód , człowiek idący i od razu warczenie i czasem rzucanie się. Myślę,że to nerwowe.
Nawet kichnięcie podrywa go na równe nogi , muszę uważać jak kicham, naprawdę.

A to parę fotek

No i czy ja mam się nie denerwować jak taki cyrkowiec stoi nad urwiskiem, ale przecież tam jest najciekawiej:mad:

Zmokłe kury

A tu bardzo wychowawczo z panią na łóżku :cool3:( chociaż mają własne posłania)

za chwilę ciąg dalszy ...