BIANKA1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Czas szybko mija . Trzy miesiące :roll: Jak się czuje po kastracji ? Już wszystko zagojone ? Quote
figa33 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Po kastracji ani śladu :lol: , poza brakiem tego i owego :evil_lol: i jest plus dodatkowy ,że jak sika to ... ekhm .. nie oblewa sobie przedniej łapki:cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 figa33 napisał(a):Po kastracji ani śladu :lol: , poza brakiem tego i owego :evil_lol: i jest plus dodatkowy ,że jak sika to ... ekhm .. nie oblewa sobie przedniej łapki:cool3: Pewnie zmienił mu się kąt wypływania siuśków w związku z odciążeniem cewki moczowej :evil_lol: Quote
figa33 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Kolejna porcja fotek z zimowego ulubionego parku:lol: Radosne psy:loveu::loveu: Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 śliczna parka . Bardzo dobrana , nawet kolorystycznie .Wyglądają jak rodzeństwo . Quote
figa33 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Nawet zachowują się czasem jak rodzeństwo,ale z tej gorszej strony:diabloti: wrrrrr Quote
LittleMy Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ehh zebym ja moje tak mogla spuscic w parku :shake: slicznie razem wygladaja ! :loveu: Quote
figa33 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 LittleMy ciężka nasza praca aby nauczyć Rudolfa przychodzenia na zawołanie i kieszeń pełna smakołyków:cool3:. A i tak wczoraj w parku to mnie olewał , dzisiaj trochę lepiej ( jeszcze więcej nagród ):evil_lol: Ale dziś jestem naprawdę zadowolona, psy były grzeczne i razem i wśród innych psów i dla nas. A to kilka fotek z mroźnego dzisiaj parku A to taka śmiesznostka , Rudolf początkowo myślał ,że to prawdziwy pies i bał sie podejść:cool1: Quote
BIANKA1 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ja też myślałam , że to prawdziwy pies :evil_lol: Quote
figa33 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bianko , nie tylko Ty , prawie każdy się nabiera:evil_lol: Quote
jotpeg Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tak, na pierwszy rzut oka wydaje sie byc prawdziwy :lol: u nas kolo sklepu zoo stoi gipsowy - moj pies na niego szczeka (boi sie) :lol: Quote
figa33 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A to dzisiejsza walka " a właśnie zabiorę ci tę zabawkę" ( trochę pomagałam Fidze :oops:, to ciamajda) A Rudolf nauczył się wybiegać z wrrrr na dwór , po prostu taki maczo (bezjajeczny:cool3:) A to taka ciekawostka produkcji mojej mamy, która upiekła tort ma 5 urodziny mojego siostrzeńca , a było to specjalne życzenie o dekorację ze smokiem-dinozaurem (zielonym!):cool3: mama chyba miesiąc myślała jak ma wykombinować tego smoka na torcie:cool1: zieleni nie udało się zrobić:evil_lol: piesek pluszowy Quote
LittleMy Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 fajny tort :) a to w ktorym parku tak szaleja? na Polach Mokotowskich? Quote
figa33 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Tak , na Polu albo na Moczydle, dużo miejsca , daleko od ulicy i psy można swobodnie puścić:lol: Quote
agata-air Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Piekne zdjecia-> piekne psy-> wspaniali ludzie:* Quote
LittleMy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 figa33 napisał(a):Tak , na Polu albo na Moczydle, dużo miejsca , daleko od ulicy i psy można swobodnie puścić:lol: az bylo na pierwszej stronie w wyborczej o psach na polach mokotowskich... oby tylko sie teraz nagonka nie zaczela i niekonczace sie dyskusje, tak jak bylo z psimi kupami... Quote
figa33 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 jutro wyjeżdżamy na urlop , mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze ucałowania dla ciotek od Rudolfa:loveu: Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 figa33 napisał(a):jutro wyjeżdżamy na urlop , mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze ucałowania dla ciotek od Rudolfa:loveu: Nie będzie Was ?:cool1: Bawcie się dobrze i wypocznijcie :loveu: Będziemy tęsknić :lol: Quote
LittleMy Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ciekawe jak tam Rudolfik szaleje na wyjezdzie ;) Quote
BIANKA1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 LittleMy napisał(a):ciekawe jak tam Rudolfik szaleje na wyjezdzie ;)To Rudolfik też wyjechał ? Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hanah napisał(a):wyjechał, tam przyjmują z pieskami. Już pewnie nie długo wrócą :lol: Quote
figa33 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witamy kochane Ciotki:loveu: Bardzo stęskniłam się za Wami:lol: Wróciliśmy cali , może niezupełnie zdrowi ( połamało mnie trochę ) , ale nie ma co narzekać , jutro do pracy . A Rudolfek szalał w górach i owszem. Zaraz wstawię zdjęcia to same zobaczycie szczęśliwego pieska. Bardzo ładnie jedzie samochodem , lubi siedzieć na środku i mieć baczenie na wszystko. On jest taki spokojny i łagodny , ale udało mi się poznać jego bardziej emocjonalną stronę. Otóż po przyjeździe Rudolf zaczął szaleć w pokoju ,złościć się, marszczyć ten swój nosek tak jak by mówił " Ja nie chcę tu zostać , ja chcę do domu , gdzie mnie przywieźliście , znowu zmiana?!":cool3: ale za jakiś czas się uspokoił , dostał swoje łóżeczko z domu, miski , zabawki. W pokoju cicho , bez problemu , żadnego szczekania. W górach , na szlaku pełnia szczęścia. Swoboda i bieganie. Co do Rudolfa ,aż za duże bieganie, czasem stałam w lesie jak ta niemota wołając " Rudolf chodź!!" , a jego nie ma..Po chwili przybiegał z innej strony:mad: Obiecywałam sobie ,że wleję w tę chudą doopkę ,ale nie, nagroda , przecież wrócił.Do tej pory miałam suczki ,a one trzymają się raczej blisko , psy to chyba takie powsinogi , ale to nie na moje nerwy , ja muszę psa widzieć. Bardzo reaguje na wszystkie dźwięki , samochód , człowiek idący i od razu warczenie i czasem rzucanie się. Myślę,że to nerwowe. Nawet kichnięcie podrywa go na równe nogi , muszę uważać jak kicham, naprawdę. A to parę fotek No i czy ja mam się nie denerwować jak taki cyrkowiec stoi nad urwiskiem, ale przecież tam jest najciekawiej:mad: Zmokłe kury A tu bardzo wychowawczo z panią na łóżku :cool3:( chociaż mają własne posłania) za chwilę ciąg dalszy ... Quote
Recommended Posts