BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jak się czuje Rambobezłóżka ? :cool3::diabloti: Quote
figa33 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A proszę bardzo , czujemy się wyśmienicie, można przecież zawsze zająć kanapę pani:cool3: , i jeszcze się poprzytulać:lol: Quote
figa33 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mój Tz twierdzi ,że to pewnie medalista :roll:, hmm.. nasz kundelek , oczywiście , ze znanej rasy polskiej , rudej , nizinno-mazowieckiej:diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 figa33 napisał(a):Mój Tz twierdzi ,że to pewnie medalista :roll:, hmm.. nasz kundelek , oczywiście , ze znanej rasy polskiej , rudej , nizinno-mazowieckiej:diabloti: A jak ..............prawdziwy arystokrata :loveu: Quote
figa33 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To jego rozwalanie łóżka ma zdaje się podłoże niestety nerwowe. Jak coś się dzieje co Rudolfa niepokoi to leci rozwalać posłanie. A jak już coś bardzo źle znosi zaczyna podgryzać sobie jeden boczek:shake: Coś jak choroba sieroca. No i tak . Myślę ,że źle mu u nas nie jest , ale trochę go już poznaliśmy i widzę jakie ma fobie. Nie jest to może jakieś dramatyczne , każdy ma prawo do swoich lęków ,ale chciałabym aby był szczęśliwy i spokojny. Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jest mu dobrze , ale nie o wszystkich złych rzeczach już zapomniał . Quote
figa33 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 A np. jak włącza się odkurzacz,jak boi się ,że go nie weźmiemy jak wychodzimy gdzieś albo w czasie jazdy samochodem zaczyna gryźć się w bok , ale to nie zawsze więc nie ma jasnego spójnika. Na pocieszenie ,to zdarza się coraz rzadziej , więc jestem dobrej myśli . Zwłaszcza to gryzienie boku ( czytałam gdzieś,że może być to objaw choroby sierocej:shake:) coraz rzadziej , no bo łóżko to już poszło w drobny mak:mad:, łobuz jeden! Quote
figa33 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Noo , bo to taki fajny psiak . I ciepły i kochany, bystry , delikatny. Ciekawe jak będzie na wakacjach , znaleźć miejsce dla nas i dwóch psów nie jest łatwo , powiem nawet ,że trudno , ale damy radę:diabloti: Quote
figa33 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A tak się boimy odkurzacza:cool3: Trzeba się bezpiecznie schować Przestali wreszcie Odpoczynek wojowników:evil_lol: Quote
figa33 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jedziemy dzisiaj do lasu za miasto .:loveu: Pierwszy raz z Rudolfem. Oby tylko nie padało , zanosi się , a wtedy z wycieczki nici. Jestem ciekawa jak tam Rudolfowi się spodoba. Boję się kleszczy , już raz walczyliśmy z babeszjozą...:shake: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 U nas pada cały czas . Bardzo z rana zmokliśmy . U nas są kleszcze , ale nie są zjadliwe :cool3: Psy dostały frontline i mam nadzieję , że nic sie nie stanie :lol: Może jakieś obróżki przeciwkleszczowe im zakładaj na wypady do lasu ? Quote
figa33 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Też mają frontline, obróżki też by się przydały , kupię im . Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 figa33 napisał(a):Też mają frontline, obróżki też by się przydały , kupię im . Ten fronline kiepsko działa . Kleszcze i tak wbijają się w psy . W zeszłym roku u nas była inwazja kleszczy i trzeba było dawać co miesiąc . Koszt dobijający :-( Quote
agata-air Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 odkąd jeden z moich psów tymczasowych zachorował na babeszjozę już wiem ze kleszczy trzeba unikać za wszelka cenę. Quote
figa33 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Psy szalały w lesie ! Wróciły utytłane , Rudolf dosłownie - w gooowienku, więc dziś kąpiel . Naprawdę miały frajdę, A Figa dodatkowo , bo wyczuła trop saren:mad:. Mała bździągwa wcale nie słyszała mojego wołania. A oto szczęśliwe psy:loveu: Biegnę i niech mnie ktoś zatrzyma:cool3: Poooszła w las! Quote
figa33 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jeszcze trochę fotek ,bo fajnie było w wiosennym lasku:lol: To moje ulubione:loveu: Tańczący z psami :cool1: A tak niestety lało jak wracaliśmy:mad: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Pięknie tam macie :loveu: Psy uśmiechniete od ucha do ucha :loveu: Quote
figa33 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jeszcze kąpiel wczorajsza , same wiecie co to znaczy:cool3: Jedno już wykąpane , więc zadowolone Drugie smutne Towarzysze niedoli:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 O bidulki :-(:evil_lol: A dzisiaj taka piękna pogoda . Trzeba było dzisiaj jechać do lasu . Quote
figa33 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To tak zawsze jak sobie coś zaplanuję:cool3: Jak mam wolną sobotę , to leje :cool3: Ale nie ma tego złego , kąpiel już dawno im się należała, tylko tyle ,że znów nowy frontline Najgorzej ,że u mnie kleszcze są na podwórku , w centrum miasta:mad: Quote
LittleMy Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ktory to las,ze ludzi nie ma i psa mozna spuscic? :razz: Quote
Recommended Posts