Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
Mój Tz twierdzi ,że to pewnie medalista :roll:, hmm.. nasz kundelek , oczywiście , ze znanej rasy polskiej , rudej , nizinno-mazowieckiej:diabloti:

A jak ..............prawdziwy arystokrata :loveu:

Posted

To jego rozwalanie łóżka ma zdaje się podłoże niestety nerwowe. Jak coś się dzieje co Rudolfa niepokoi to leci rozwalać posłanie. A jak już coś bardzo źle znosi zaczyna podgryzać sobie jeden boczek:shake: Coś jak choroba sieroca.

No i tak . Myślę ,że źle mu u nas nie jest , ale trochę go już poznaliśmy i widzę jakie ma fobie. Nie jest to może jakieś dramatyczne , każdy ma prawo do swoich lęków ,ale chciałabym aby był szczęśliwy i spokojny.

Posted

A np. jak włącza się odkurzacz,jak boi się ,że go nie weźmiemy jak wychodzimy gdzieś albo w czasie jazdy samochodem zaczyna gryźć się w bok , ale to nie zawsze więc nie ma jasnego spójnika.
Na pocieszenie ,to zdarza się coraz rzadziej , więc jestem dobrej myśli .
Zwłaszcza to gryzienie boku ( czytałam gdzieś,że może być to objaw choroby sierocej:shake:) coraz rzadziej , no bo łóżko to już poszło w drobny mak:mad:, łobuz jeden!

Posted

Noo , bo to taki fajny psiak . I ciepły i kochany, bystry , delikatny.
Ciekawe jak będzie na wakacjach , znaleźć miejsce dla nas i dwóch psów nie jest łatwo , powiem nawet ,że trudno , ale damy radę:diabloti:

Posted

Jedziemy dzisiaj do lasu za miasto .:loveu:
Pierwszy raz z Rudolfem.
Oby tylko nie padało , zanosi się , a wtedy z wycieczki nici.
Jestem ciekawa jak tam Rudolfowi się spodoba.
Boję się kleszczy , już raz walczyliśmy z babeszjozą...:shake:

Posted

U nas pada cały czas . Bardzo z rana zmokliśmy . U nas są kleszcze , ale nie są zjadliwe :cool3: Psy dostały frontline i mam nadzieję , że nic sie nie stanie :lol:
Może jakieś obróżki przeciwkleszczowe im zakładaj na wypady do lasu ?

Posted

figa33 napisał(a):
Też mają frontline, obróżki też by się przydały , kupię im .

Ten fronline kiepsko działa . Kleszcze i tak wbijają się w psy . W zeszłym roku u nas była inwazja kleszczy i trzeba było dawać co miesiąc . Koszt dobijający :-(

Posted

Psy szalały w lesie ! Wróciły utytłane , Rudolf dosłownie - w gooowienku, więc dziś kąpiel .
Naprawdę miały frajdę, A Figa dodatkowo , bo wyczuła trop saren:mad:. Mała bździągwa wcale nie słyszała mojego wołania.

A oto szczęśliwe psy:loveu:

Biegnę i niech mnie ktoś zatrzyma:cool3:

Poooszła w las!

Posted

To tak zawsze jak sobie coś zaplanuję:cool3:
Jak mam wolną sobotę , to leje :cool3:
Ale nie ma tego złego , kąpiel już dawno im się należała, tylko tyle ,że znów nowy frontline
Najgorzej ,że u mnie kleszcze są na podwórku , w centrum miasta:mad: