Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczęśliwe psy ( mam nadzieję):cool1:

A tu dowód ,że chodziliśmy szlakami górskimi ( fajnie było:loveu:)

A to fotka z miasteczka

jeszcze będzie parę fotek:cool1:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na zdjęciach tego nie widać,ale psy wracały umorusane jak nieszczęście ,
a co ciekawsze to Figa była bardziej brudna, Rudolf szybciej potrafił doprowadzić się do porządku

Jacy jesteśmy śliczni:loveu:

To wcale nie jest proste przekonać je aby razem stawały do zdjęcia

A tu dowód ,że jednak śnieg w górach jeszcze jest:cool1:

Posted

figa33 napisał(a):
Tak, to Międzygórze , w Kotlinie Kłodzkiej.

Tak myślałam . Czasem tam jeżdziłam z dziećmi . Tak na jeden dzień pochodzić po górach :cool3:

Posted

przewiało mnie chyba i teraz się kuruję..:razz:

za to psy smutne .. nie ma już niestety hasania po górach i lasach ..a one mogłyby tak godzinami:lol: i wszystko ciekawe , a to patyczek , listek , ptaszek , drzewko, strumyk ..

Posted

Moje psy też z utęsknieniem czekają poranka , bo wtedy mogą się wyszaleć w lesie . Chodzę tak świtem do lasu od wielu lat . Wtedy jest pusto i dobek nie straszy ludzi .Leśna zwierzyna jest przyzwyczajona do naszego widoku , a psy nie ganiają niczego . Dla mnie jest to ładowanie akumulatorów na cały dzień . Szkoda że nie masz na co dzień dostępu do takich terenów :roll:

Posted

taki lasek to fajna rzecz!:lol:
oj przydałby się jakiś koło domu..bo jednak park to nie to samo, niedługo będzie cieplej to będziemy wyjeżdżać za miasto . Figa to dostaje takiego przyspieszenia jak poleci gdzieś w pole, że miło patrzeć.
Przykro mi ,że nie jestem w stanie zapewnić im długich spacerów na co dzień ,
pracuję co drugi dzień do 21 no i nie dam rady.
A one uwielbiają spacerowanie ( hehe które psy nie uwielbiają)

trochę wspomnień:lol:
powinien być kocyk na fotelu ,ale nie wiem gdzie się podział:oops:

a tak jemy sobie pomarańczkę ( może być też kiwi , banan , jabłko , lub co tam pańciu masz.. )

Posted

Nochal jest niepokojąco ciepły , bardziej jeszcze niż zwykle, temperatura ok, mierzyłam, ale pije bardzo dużo wody i dyszy też bardziej niż zwykle:shake:
Nie wiem co jest , na dworze normalnie, za ciepło mu w domu czy jak ?

Posted

figa ale cudnie :-(Az mi sie płakac chce ze szczęścia.
W obecnej sytuacji to dla mnie wspaniałe informacje i te zdjęcia, po prostu sie rozpływam

Posted

Alez to jest cudownie przyjemny wątek i treświwy.

Figa33 czasami Ci go zazdorszczę, przecież to taki przystojniak. Pewnie Figa juz życ bez niego nie może.

Moj Pitek tez czsam tak ma w domu, przeważnie wtedy rozwala się na podłodze, na dechach i nie mam mowy o kocykach pod tyłeczek. W pierwszym roku jak u mnie był zimą bardzo często tak było, mam go ze schroniska więc najgorsze mrozy siedział w boksie. POtem w domu mu gorąco było.
Może to u Rudolfa też jest przyczyna.

Buziaczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Alez to jest cudownie przyjemny wątek i treświwy.

Figa33 czasami Ci go zazdorszczę, przecież to taki przystojniak. Pewnie Figa juz życ bez niego nie może.

Moj Pitek tez czsam tak ma w domu, przeważnie wtedy rozwala się na podłodze, na dechach i nie mam mowy o kocykach pod tyłeczek. W pierwszym roku jak u mnie był zimą bardzo często tak było, mam go ze schroniska więc najgorsze mrozy siedział w boksie. POtem w domu mu gorąco było. Teraz się juz przyzwyczaił i jak na dworzu wiatr albo zimno to nie ma mowy ze wyjdzie. Taki francuski piesek mi sie zrobił.:evil_lol:
Może to u Rudolfa też jest przyczyna.

Buziaczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Tez mam taką nadzieję, że jest mu po prostu za ciepło. Przykręcam kaloryfery , otwieram okna i wtedy jest lepiej.
Dzisiaj psy były na dworze o 5,15 :cool1: , Rudolf zjadł miskę , Figa nie chciała (o tej porze - pańcia zwariowałaś!) i teraz śpią jak susły.
A ja razem z nimi..:oops:

Posted

figa33 napisał(a):
Dałam Rudolfa na metamorfozy ..:oops: A co tam .. taki przystojniak..:cool1:
Metamorfozy - chyba najpiękniejszy wątek na dogo..

Jeszcze nigdy tam nie trafiłam :oops:
I co , dałaś ? Gdzie to jest ?