Czaka Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 A ja tutaj ją wstawiłam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8918316#post8918316 Quote
Tola Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Przy takiej liczbie ogłoszeń musi sie udać:lol: Wszyscy trzymajmy kciuki:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 no musi sie udac...Pestka dzis szaleje...zaczeła biegac, skakac, pcha sie na kolana...chodzi i sie cieszy do kazdego...to juz inny pies:) jutro wysle maila do tanitki z prosba o allegro...chyba ze ktos sie tutaj chetny zglosi?:) ja mam problem z wysylaniem maili...zreszta z pisaniem na dogo tez mam problem:( Quote
Czaka Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja mam problem z wysylaniem maili...zreszta z pisaniem na dogo tez mam problem:( Chyba wszyscy mamy ten sam problem :angryy: Quote
Czaka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Podnoszę Pesteczkę, może ktoś ją zobaczy! Quote
Fusica Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ciotki coś nie zaglądają... A Pestka szuka domu... Quote
Czaka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Mam nadzieję, że po Twoich ogłoszeniach Pestka znajdzie domek, bo u Lidki długo zostać nie może. :-( Quote
Tola Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zaglądamy i myślimy. I trzymamy mocno kciuki aza domek. Quote
sacred PIRANHA Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 mialam problem z netem...i potworny problem ze zdrowiem caly czas:( aktualnie czekam na telefon w sprawie Pesi...jutro do wieczora mam dowiedziec sie ostatecznie....trzymajcie kciuki... Quote
sacred PIRANHA Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Pestka wywalona na dwor...niech sie dziewczyna hartuje:) Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ona jest BOSKA:loveu: Kciuki trzymam z calych sil:kciuki: :kciuki: Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Czy mamy już allegro księżniczki????Ja niestety nie mogę zrobić, ponieważ net mam tylko w robocie a tu poblokowali nam takie smakowite stronki :mad: Niki baaardzo ci dziękujemy, mała wygląda naprawdę pieknie :loveu: Ma mordulkę jak mikro-wilczek i piękne uszyska. Zupełnie nie przypomina tej "zmokłej kurki" z przestraszonym wzrokiem z pierwszego zdjęcia. Quote
Czaka Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Tak Lidka odwaliła kawał dobrej roboty ! Quote
Dorothy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ma pocieszną minkę, takie zatroskane oczka :-) ja mogę zrobić allegro, czy ktoś napisze ładny tekst? Bardzo prosze.... Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja do ogłoszeń wstawiałam taki tekścik.... Mała, śliczna, półroczna sunia - Pestka. Była głodzona, bita, trzymana na łańcuchu... Teraz znalazła spokojny kąt, gdzie bardzo szybko dochodzi do siebie. Niestety to dom tymczasowy i dlatego prosimy o pomoc w znalezieniu małej, kochającego domku docelowego. Pestka będzie małym pieskiem. Jest bardzo grzeczna, ładnie załatwia się na spacerze i bez problemu zostaje sama w domu. Jedyne czego jej potrzeba, to ciepły kącik i cudowni ludzie, którzy już nigdy jej nie skrzywdzą. Suczka przebywa obecnie w Zamościu ale jeśli jesteś np. z Warszawy i chcesz jej dać kochający dom, to transport nie stanowi problemu. Informacje dotyczące Pestki – tel. 502-040-293 A na dokładkę możesz wstawić wierszyk, który napisałam dawno temu dla Mafii i jej dzieciaków... Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę się całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce... Quote
Dorothy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ale TY MASZ TALENT :crazyeye: zrobie allegro, wstawie potem link, dzieki :-) Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dorothy napisał(a):ale TY MASZ TALENT :crazyeye: zrobie allegro, wstawie potem link, dzieki :-) To była desperacja :evil_lol: Ktoś, kto zaklepał sobie nasza Mafijkę, nagle zrezygnował... Siedziałam, ryczałam i tak jakoś wyszło. Ale poczekaj, bo zaraz odgrzebię jeszcze jeden wierszyk - Kachy wawa (razem wychowywałyśmy Mafcię i jej pomiociki...) Quote
Czaka Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Fusica powaliłaś mnie na kolana :Rose: Quote
fizia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Fusica muszę Ci się do czegoś przyznać - znalazłam kiedys Twój piękny wiersz chyba w jakimś ogłoszeniu. Tak bardzo złapał mnie za serce i wydał mi się tak prawdziwy, że od tego czasu zazwyczaj wstawiam go do ogłoszeń, które robię psiakom...Oczywiście jeśli sobie tego nie życzysz - zaraz go usunę z ogłoszeń. Ale może zgodziłabyś się, żeby został - oczywiście podpiszę go jak tylko będziesz chciała - imieniem i nazwiskiem czy nickiem. Zupełnie nie wiedziałam jak szukac autora.... Kiedyś jakiś pan dzwonił w sprawie sunie, której robiłam ogłoszenie i powiedział, że bardzo go wzruszyło, bo widział słowa tego wiersza wypisane w spojrzeniu psiaka. Wątek Pesteczki widziałam kiedyś przed tym, jak Dogo zaczęlo świrować, a potem nie mogłam go odnaleźć.... Rozwaliło mnie to zdjęcie z pierwszej strony...:-( Sama mam w domu schroniskową Pestkę - więc jeszcze mocniej trzymam kciuki za malutką!!! Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Dorothy bywała na wątku naszej "Mafii wołomińskiej" :evil_lol: To była akcja... Utrzymywałyśmy z Kachą wawa i Eląinfo sunię i jej pomiociki w hoteliku, prawie przez dwa miechy. Dwa razy dziennie się jeździło na karmienie... Jessssu ale była karuzela :evil_lol: Quote
Fusica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 fizia napisał(a):Oczywiście jeśli sobie tego nie życzysz - zaraz go usunę z ogłoszeń. No oszalałaś chyba... Niech służy wszystkim psiakom. Mam nadzieję, że ruszy parę serc. Mam nadzieję, że przyniesie Pestce szczęście, tak jak Mafci. Quote
Czaka Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Z takim wierszem naszej Pestce musi się udać! A Ty Fusica jak masz chwilę, to siadaj i pisz koniecznie! :loveu: Quote
Recommended Posts