GrubbaRybba Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Wspaniała wiadomość, że sunia ma już domek. :multi::lol::multi: Maluchu, powodzenia w nowym domku! Quote
sacred PIRANHA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dorota zadzwonila do mnie, bo musiala sie pochwalic ze Pestka zaczela sie juz na calego bawic...!!! szaleje jak dzika!! baterie w aparacie sie laduja i beda fotki:) Quote
Czaka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 W takim razie czekamy!!! :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Romek-Zamość']W takim razie czekamy!!! :loveu: no to sie doczekalismy:) pamiętacie jeszcze tą pannicę?? skutecznie zaszczepiłam jej miłosc do kosci:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pestka w kuchni...wszystkie psaki lubia tam czesto zaglądac, ona na dzwiek otwierania lodowki reagowala jak blyskawica:diabloti: Pestka pije wodę...ciekawe, czy to ta Żywiec Zdrój :evil_lol: no i sie poryczalam ...zobaczylam jak pije z moseczek ode mnie i w placz:shake: uszka jej stają:lol: chcecie zobaczy szczesliwego psa? chcecie?? to macie!!! Quote
Fusica Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 http://img252.imageshack.us/img252/6172/tp1010328nh7.jpg Myślę, że to zdjęcia można śmiało zgłosic do konkursu !!!!! Słodki suguskowy usmieszek:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 martaa2 napisał(a):Udało sie suni:multi: yhy:lol: a ja jak tylko dojde do ladu ze zdrowiem bede wiercic dziure w brzuchu rodzicom:diabloti: mama wczoraj widziala zdjecia i sie prawie poplakala...:cool3: Quote
maciaszek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ona jest coraz ładniejsza :). Już sobie wyobrażam jaka będzie za pół roku! Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 maciaszek napisał(a):Ona jest coraz ładniejsza :). Już sobie wyobrażam jaka będzie za pół roku! ma to po chrzestnej mamusi, czyli po mnie:eviltong: nie no na szczescie nie ma nic po mnie bo bylaby wredna, podla, zlosliwa, agresywna i brzydula jakich malo:diabloti: Quote
Czaka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Tak ten uśmiech jest grzechu warty!!! http://img252.imageshack.us/img252/6172/tp1010328nh7.jpg Poza tym na wszystkich zdjęciach Pestka wygląda na bardzo szczęśliwą! :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dorothy napisał(a):cudowna! Dzieki Lidka...:calus: to nie tylko mnie naleza sie podziekowania... To Asia z Marta przywiozły do mnie Pestunie (najpierw ja odrobaczyly i odpchlily), Fusica i Ty zrobilyscie ogloszenia, weterynarz policzyl mnie ulgowo i byl w stalym kontakcie ze mna, nawet w nocy jak mała miala okropną goraczke, taksowkarz pozwolil mi jechac z małym smierdzacym psem i poczekal na mnie za darmo pod przychodnia, rodzice sie na to wariactwo zgodzili, Tim ją przy moim małym nacisku pokochal,Romek przyjechal po nią i zawiozł do pana, ktory ją za darmo przy okazji zabrał do nowego domku do wawy... no i kasa cała ktora na Pesie szła była od Asi - cudownej osoby, ktorej sie nie odwdziecze do konca zycia.... tazke pare osob (plus jeden pies, niezwykle wazna osoba w tym gronie) sie nazbieralo:cool3: w kupie siła jak to sie mowi!!!! :multi: Quote
Czaka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Korzystając z Lidki podsumowania, jako założycielka Pestkowego wątku pragnę z całego serca podziękować wszystkim zaangażowanym w sprawę osobom. Lidka nie wspomniała jeszcze o naszej kochanej Agusi, która jak tylko dowiedziała się o Pestce, to od razu zaproponowała sporą sumkę na hotel dla małej. Bianka, która mieszka tak daleko i jest tak bardzo zapasiona, powiedziała, że może zabrać Pestkę do siebie na tymczas. Jeszcze raz bardzo, ale to bardzo Wam wszystkim dziękuję. To Wam wszystkim Pestka zawdzięcza życie, sama nie miałam szansy jej uratować. Quote
Czaka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Niestety dla nas los nie jest zbyt łaskawy. Dzisiaj nad ranem na naszej działce pojawił się nowy szczeniak. Podejrzewam, że ktoś go w nocy przerzucił przez płot. Słyszałam, jak wilki w nocy ujadały, ale mój TZ był w pracy, a ja przez okno nic nie widziałam. Chyba się zastrzelę. :flaming: Lidka jeśli ktoś zadzwoni do Ciebie z Pestkowego ogłoszenia, to bardzo Cię proszę odsyłaj go do mnie. Jak tak dalej będzie , to z mojej działki zrobi się miejsce zrzutu niechcianych zwierzaków. :angryy: Quote
Wilejkaros Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Romki, szczeniak chwilowo u Was na tymczasie? Wrzucicie zdjęcia? Quote
sacred PIRANHA Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Romek-Zamość napisał(a): Lidka jeśli ktoś zadzwoni do Ciebie z Pestkowego ogłoszenia, to bardzo Cię proszę odsyłaj go do mnie. Jak tak dalej będzie , to z mojej działki zrobi się miejsce zrzutu niechcianych zwierzaków. :angryy: oki nie ma sprawy...ja tez wykonam patre telefonow... Wilejkaros napisał(a):Romki, szczeniak chwilowo u Was na tymczasie? Wrzucicie zdjęcia? no wlasnie czekam na fotki to pokaze znajomemu, jesli sie nie uda z nim to bedziemy szukac domciu, uda sie Asiu bo w kupie sila:lol: Quote
Dorothy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 no tak, zdaje mi się że i Was dotknęło przeznaczenie....:shake: Quote
agusiazet Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Kurczę, ludziska zamojsie się zwiedziały, ze ratujecie psiaki i mają łatwe wyjście z sytuacji kryzysowej!!! Jakie to maleństwo jest? Są jeszcze ogloszenia o szczeniaczku od znajomej Marty, może tam ktoś się odezwie i bedzie chętny! Napiszcie, jak Wam pomóc? Quote
Czaka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Już myślałam, że będę mogła Wam się pochwalić znalezieniem domu dla suńki. Miałam dzisiaj wizytę adopcyjną. Niestety wizyta wypadła niepomyślnie z uwagi na to, iż suka jest za duża i nie ma kręconych kudełków. Tak więc pozostałam w punkcie wyjścia. Zaraz powklejam Wam zdjęcia, to same zobaczycie jakie to cudo. Zdjęcia nie są zbyt udane, bo robione są wieczorem, ale jutro porobię fajniejsze. Mam nadzieję, że zechcecie zrobić małej ogłoszenia. Ale bardzo Was proszę , o podanie numeru konta, bo wiem , że niektóre z tych ogłoszeń są płatne. Dzięki , że jak zwykle jesteście niezawodne, mam nadzieję, że kiedyś będę mogła się odwdzięczyć Quote
Czaka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Żeby nie zaśmiecać Pestkowego wątku, jutro postaram się zrobić fajniejsze zdjęcia i założyć suni własny wątek. Obawiam się jednak, że znalezienie dla niej domku wcale nie będzie łatwą sprawą. Quote
sacred PIRANHA Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hmm wyglada wyzlowato:) juz ją kocham:) bedzie dobrze:) Quote
Alpina Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No Asiu przebiłam się przez cały wątek... Dobrze, że się suni udało... Naprawdę się cieszę... Z tym podrzucaniem do Was psów, to istne szaleństwo...:shake: Na prawdę brak słów...:shake::shake::shake: Ps. Bardzo dziękuję za słowa wsparcia.... Quote
Recommended Posts