halbina Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ŚWIETNIE MACIE... tzn Tata ma cool... :roll: Quote
kinga Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='halbina']ŚWIETNIE MACIE... tzn Tata ma cool... :roll:[/quote] nie? taka Paulina to sie urządziła :cool3: zrzuciła, co trzeba - gdzie trzeba - i teraz tylko bębni w klawiaturę - a rodzice zasuwają pomiędzy szczeniakami a kupami :shake: Quote
CYNECZKA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dzień dobry maluszki!! od rana trzymam za Was kciuki!! Quote
swan Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='kinga']nie? taka Paulina to sie urządziła :cool3: zrzuciła, co trzeba - gdzie trzeba - i teraz tylko bębni w klawiaturę - a rodzice zasuwają pomiędzy szczeniakami a kupami :shake:[/quote] hehe i porzuciła domowe pielesze i teraz nocuje o rodziców :cool3: dzisiaj rano pisała smsa że Liczi nie bardzo chce jeść :shake: a rano chyba wszystkie jechały do weta na oględziny, więc czekamy na wieści Quote
Marta i Wika Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Zrobiłam stworkom allegro. Chociaż tyle... Quote
andzia69 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dziewczyny - wyślijcie zdjecia suniek na adres: [email][email protected][/email] Pani jest z Radomia - dzwoniła w sprawie naszej Mory - sunia bardzo podobna tylko czekoladowa - ale już znalazła domek, więc może się uda. Erka obiecał, ze wyślecie zdjęcia tych suniek. Quote
kaLOlina Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :mad::mad::mad:paulina ja dopiero na necie jestem...postawilam TZta na nogi- zgodzil sie zabrac z 2/3szczeniaki, czekalam na tel po wecie, a tu sie okazalo ze postanowilas jednak przyprawic rodzicom pare siwych wlosow:mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale moze lepiej bo ja 'usadzona' z psem- mlodym samcem, kochanym ale jednak ...niekoniecznie tak milusim:shake: Quote
sahara Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='andzia69']Dziewczyny - wyślijcie zdjecia suniek na adres: [email][email protected][/email] Pani jest z Radomia - dzwoniła w sprawie naszej Mory - sunia bardzo podobna tylko czekoladowa - ale już znalazła domek, więc może się uda. Erka obiecał, ze wyślecie zdjęcia tych suniek.[/QUOTE] W razie potrzeby mogę z panią porozmawiać. Tylko dajcie znać. Quote
Marta i Wika Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jedna pani dzwoniła do mnie... będzie teraz dzwonić do Pauliny. Trzymajcie kciuki, żeby się udało :-) Znam tę panią, pracuje u nas na wydziale w bibliotece. Quote
Marta i Wika Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Paulina się nie odzywa - mam nadzieję że to oznacza dobre wiadomości... :roll: Quote
supergoga Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Rozmawiałam z Pauliną, dzisiaj nie będzie miała dostępu do netu. Liczi n ie jest chora, po prostu trzeba ja pilnować. Prawdopodobnie jutro rano Fanta pojedzie do domku. Mam nadzieję, że to ten dom będzie. Zawsze odciąży troche Paulinową Rodzinę. Powiem Wam że ludzi o takim wielkim sercu, tak wspaniałych jak Paulina i jej Rodzice, a głównie Mama - trzeba by klonować. Co wy na to. A do moich malców też zajrzycie czasem?:-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 piekne szczeniaki. Czy to się kiedyś skończy:-( Quote
Hala Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czyli żaden szczeniaczek jeszcze ie znalazł domu? Quote
xxxx52 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Takich uroczych istotek nikt nie chce, do cieplego domku:-( nikt sie nie zglasza po najwierniejszego przyjaciela:-( Quote
znikam Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dawaliście ogłoszenia do lokalnej gazety wyborczej? w Warszawie ogłaszane przez nas szczeniaki idą jak bułki... ostatnio. ale prawda taka, że na razie niewiele ich... trzymam kciuki za bidule! Quote
Marta i Wika Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pani z Radomia jest zainteresowana... Quote
supergoga Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Chyba jedna sunia jest zamówiona. Może Pani z Radomia też będzie fajnym domkiem. U mnie sunia miała już 2 osoby chętne, ale jakos wszystkie sie wycofują - z jakiś tam powodów, a to sterylizacja, a to umowa, itp Quote
andzia69 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Marta i Wika']Pani z Radomia jest zainteresowana...[/quote] super!:multi::multi::multi:Majaa chyba jedzie do Poznania(chyba na wystawę) - moze w drodze powrotnej zabralaby malutką do Radomia - o ile pani się zdecyduje? W razie co podam tel. Majii Quote
Marta i Wika Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='supergoga']U mnie sunia miała już 2 osoby chętne, ale jakos wszystkie sie wycofują - z jakiś tam powodów, a to sterylizacja, a to umowa, itp[/quote] No właśnie co do sterylizacji to ciągle ciemnota w narodzie - również wśród młodych ludzi, wykształconych... Wczoraj na imprezie rozdawałam ulotki ze szczeniorami, a na drugiej stronie wydrukowałam tekścik "co możesz zrobić, jeśli nie możesz wziąć pieska..." i tam było między innymi o nie rozmnażaniu zwierzaków, o sterylizacji. I zrodziło się z tego naprawdę wiele dyskusji, z których wynikało, że ludzie po prostu nie wiedzą z czym to się je... Wciąż pokutuje mnóstwo bzdurnych mitów. Quote
Marta i Wika Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='andzia69']super!:multi::multi::multi:Majaa chyba jedzie do Poznania(chyba na wystawę) - moze w drodze powrotnej zabralaby malutką do Radomia - o ile pani się zdecyduje? W razie co podam tel. Majii[/quote] Na razie nie wiem czy pani udało się skontaktować z Pauliną... Na allegro ludzie wchodzą, oglądają. Może tą drogą się uda. Quote
Marta i Wika Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jeszcze jedna pani do mnie się odezwała. Tyle ogłoszeń swoje robi... Wygląda na to że zdecydowana, ale to się okaże. I jeszcze mam panią na małego pieska... dostanie zdjęcia tych małych terierkowatych. Chyba że mamy coś sznaucerkowatego czarnego, bo takiego ta pani szuka. Quote
Recommended Posts