Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='egradska']Dziewczyny, no co Wy z tym pulsem? Może to od pogody, wciąż niestabilna i ciśnienie spadające?[/quote]Ja na pewno nie od pogody. Mam tak już od 15 lat... Ale to odrębna historia i nie będziemy offować na wątku ;).

Posted

[quote name='maciaszek']Witaj w klubie...Jest już nas na dogo na pewno kilka :(.
A puls 107 to ja mam jak tylko wstanę (mój minimalny to 88... :shake:). Nie zazdroszczę.

A Ty Edytko jak się czujesz? Kołderka + aspiryna pomogły?
Pamiętaj, że jesteśmy i pamiętamy![/quote]
Kasiu ..................coz mozna powiedziec ................ja to mialma 1 raz dzisiaj a lekarz mi sie pytał czy takie kolatanie serca mam zawsze .....................czy mam pewnie mialam ale czy ja sie tym tak interesowałam jak funkcjonowałam w maire normalnie .........................................:shake::shake::shake::shake::shake:jak ja sie tutaj tyle nieszczesc doczytam to jak ma byc inaczej

słuchajcie byłam w czoraj na komuni w malej miejscowosci ale nie wsi ............porazka .............suka onka w kojcu z dachem itd itd wlasnie ma szczeniorki skad wlasciciel pyta .??????/z usmeichem na ustach no wiadomo kojec na dziury w siatce itd .................a szczeniorów cała dycha :placz::placz::placz:nie pytałam czy ma na nie zbyt ze tak powiem .............ale zaczeła sie rozmowa ........ktos ma chorego psa 14 lat nie ma ratunku ale czekaja na cud a mlody chlopak ok 30 lat sie odzywa to go w łep stylem i po klopocie ..................a on kogos tam znał co psa 2-3 razy stylem ciach ciach pies w krwi wiec do wora wywiezili do lasu no bo zabity .............rano patrza pies powrócił ...............nawet nie wiecie ile on mial radosci w oczach opowidajac to a jego laska ....tak powrocił no co ty .......żenada ...troche go usadziłam :mad::mad::mad::mad::mad:ale popatrzył na mnie jak na debila .............no bo o co co glupia babo chodzi ...............oni mja dziecko 3 latka corke piekna dziewczyna az mnie serce bolało ...bo oni żarli jak najęci a dziecko tylko cukierki bo ona jest nie jadkiem do tego miala grype jelitowa to nie wskazane jedzenie .....................[I]..cukieerki i cola tak......od godz 11- do 20.30 nic jej nie dali jesc :mad::mad::mad::mad:[/I] ..........................wiecie ja sie chyba starzeje mnie wszystko w kur.......wia .........................sorki za te prywatne wywody ale moj TZ tylko mnie rozumie ale chyba juz nie ma ochoty tego słuchac ...................................

Posted

[quote]mlody chlopak ok 30 lat sie odzywa to go w łep stylem i po klopocie [/quote] I to jest nasza wiejska rzeczywistość :-( To jest coś co różni większość osób urodzonych i wychowanych w mieście od tych którzy dorastali na wsi. I tak będzie się działo dalej bo dzieci od małego widzą i slyszą, że pozbycie się psa to tak jak splunąć... nikomu w niczym nie szkodzi... i po kłopocie... Jako dziecko spędziłam nie jedne wakacje na wsi, kłóciłam się z własnym dziadkiem o konieczność zawiezienia chorego psa do "weteryniarza" (bezskutecznie zresztą), myłam psom miski i napełniałam wodą bo nawet tego nikomu nie chciało się robić. Nie jeden pies zginął rozjechany przez ciągnik, zastrzelony w lesie, zabity widałmi bo np. podszedł do suki... Do tej pory podobno jeden z sąsiadów swoją sukę, gdy ma cieczkę wynosi w klatce za stodołę, żeby mu psy przychodzące do suki nie szczekały pod domem...Wieś jest piękna, cicha i spokojna, tylko...żeby ludzi w niej nie było...
[quote]wiecie ja sie chyba starzeje mnie wszystko w kur...[/quote] Starzejemy się wszyscy i wszystkich nas wk... Ale jeśli większość z nas wk... to samo to chyba znaczy, że nie jesteśmy nienormalni, bo inaczej wszyscy musielibyśmy być chorzy umysłowo :razz:

Posted

Anetko,a czy Ty nie masz chorej tarczycy?Przy chorej tarczycy jest wysokie tętno.Ja tak miałam.

A co do świata..Szkoda słów...

Pewnie nie uwierzycie,ale Włodek odwiedził wczoraj mnie i stadko..To było niesamowite..

Posted

[quote name='BajkaB']Pewnie nie uwierzycie,ale Włodek odwiedził wczoraj mnie i stadko..To było niesamowite..[/quote]Ja wierzę w takie rzeczy! Opowiedz, jeśli masz ochotę się z nami podzielić tą historią...

Posted

Witaj Edytko!
Ja w to wierzę,bo doświadczyłam takiej "wizyty" teścia,który umarł,a my z rodziną byliśmy poza krajem.
Potraktowaliśmy to jako pożegnanie z nami!

Posted

Dziewczyny spoko. To tętno, to ciśnienie to po prostu wiosna i Wasza reakcja na widok lekko ubranych facetów.:evil_lol:.

Sam to mam i się nie przejmuję tylko radośnie do tego podchodzę.:lol:.

Pozdrawiam Edytko.:lol:

Posted

[quote name='Donvitow']To tętno, to ciśnienie to po prostu wiosna i Wasza reakcja na widok lekko ubranych facetów.:evil_lol:.

[/quote]

Na widok lekko ubranych facetów?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BajkaB']Anetko,a czy Ty nie masz chorej tarczycy?Przy chorej tarczycy jest wysokie tętno.Ja tak miałam.

A co do świata..Szkoda słów...

Pewnie nie uwierzycie,ale Włodek odwiedził wczoraj mnie i stadko..To było niesamowite..[/quote]

ups tydzień temu mialm robione usg i tam mam tam guzka 6 na 4 mm ........ale nie zdarzyłam jeszcze udac sie do endoktynologa .......................................nie sadzilam ze to ma zwiazek ale fakt lekarz o tym wspomniał

Posted

[quote name='BajkaB']Na widok lekko ubranych facetów?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nie . nie. absolutnie nie.:lol:

[quote name='maciaszek'][B]Donvitov[/B], to w moim życiu najwyraźniej wiosna trwa 12 miesięcy w życiu i faceci 24 godziny na dobę chodzą lekko ubrani :evil_lol:.[/quote]

O kurcze:evil_lol:

Posted

[quote name='Donvitow']Dziewczyny spoko. To tętno, to ciśnienie to po prostu wiosna i Wasza reakcja na widok lekko ubranych facetów.:evil_lol:.

Pozdrawiam Edytko.:lol:[/quote]kurcze ja jeszcze tych lekko ubranych facetów nie widziałam hehehehhehehehhehto od czego mowisz to csnienie :diabloti::diabloti::diabloti:

Guest Elżbieta481
Posted

Wierzę p.Edytko,że p.Włodek przyszedł do Pani.Ja wiem,że to prawda,bo sama doświadczyłam takich odwiedzin.Przyszedł do mnie mój ukochany tato,najlepszy człowiek jakiego w życiu znałam.
Elżbieta

Posted

[quote name='waldi481']Wierzę p.Edytko,że p.Włodek przyszedł do Pani.Ja wiem,że to prawda,bo sama doświadczyłam takich odwiedzin.Przyszedł do mnie mój ukochany tato,najlepszy człowiek jakiego w życiu znałam.
Elżbieta[/quote]

Przepraszam. Już nie będę.

Posted

Ja takze mialam takie spotkanie z moja najukochansza mama to bylo cos niesamowitego
Pani Edytko prosze dbac o swoje zdrowie i nie zalamywac sie bo ma Pani dla kogo zyc dla calego ukochanego stadka
pozdrawiam i prosze wyglaskac odemnie zwierzaki lacznie z kotka

Posted

Jestem z wami.
I z Edytką.
I ze zwierzaczkami .
I z dreszczami.
I z tętnem powyzej 120 u/minutę.
I z nieustannym uczuciem ciagłego zimna.To jest okropne brrrrr

Edytko, a jak Cirii?

Posted

Moi Kochani..
Miałam Wam dzisiaj opisać niesamowite wydarzenie jakim była wizyta Włodka..Miałam,ale...Własnie.Razem z UeMką , Aguśsosnowiec i Voltem byłyśmy odbierać suczkę z interwencji...Tyle sie przy tym wydarzyło,ze zamiast planowanej godziny zeszło..pół dnia.
Wszystko skończyło sie dobrze,sunia na tymczasie u Agnieszki,szczeniaki od Agi powędrowały do UeMki,po drodze weterynarz itd..
Jestem skonana,ale dumna..Sunia została ochrzczona..Edzia:oops:
A dodatkowo udało się odłowic bezdomnego ONka.Niestety chłopak powedrował do schroniska i spędza mi to sen z powiek.jest piękny,młody długowłosy.Nie moge przestać myśleć o nim.
Wybaczcie,ale wszystko dopiero jutro,a nawet nie wiem czy jutro,bo jutro wracają moje dzieci.
Monia,Ciri bez zmian,niestety...:shake:

Posted

[CENTER]:loveu: Pani Edytko kochana [SIZE=3][B][COLOR=red]D[COLOR=green]Z[/COLOR]I[COLOR=green]E[/COLOR]K[COLOR=green]U[/COLOR]J[COLOR=green]E[/COLOR]M[COLOR=green]Y[/COLOR]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] :loveu: [/B][/SIZE][/CENTER]

[LEFT]A imie Edzia pasuje do naszej sunieczki wyjatkowo! No w koncu tylko super kobietki nosza takie imie!:cool3: :loveu:[/LEFT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...