Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najświeższe wiadomosci z lecznicy:

Nikitka po zabiegu,śpi spokojnie wszystko dobrze.Według oceny lekarskiej Pan wygląda gorzej niż operowana sunia.:razz:

Posted

Ufff,to kciuki mozna juz puscic?

BajkaB napisał(a):
..Według oceny lekarskiej Pan wygląda gorzej niż operowana sunia.:razz:

:roflt: :roflt:

Pani Edytko,zdrowka zyczymy.

Posted

No i mnie w koncu nie odwiedziliscie!:mad: Ale i tak choram :/

Tak czy siak, Wilczurkowa wyglada slicznie, najlepsza jest jednak ta choina w tle hehe:eviltong: Napewno bedzie wszystko dobrze, nie martw sie Wilczurku!!! :loveu:
:loveu:

Posted

BajkaB napisał(a):
Najświeższe wiadomosci z lecznicy:

Nikitka po zabiegu,śpi spokojnie wszystko dobrze.Według oceny lekarskiej Pan wygląda gorzej niż operowana sunia.:razz:

Pewnie sole trzeźwiące były w robocie, jak nic:evil_lol:

Posted

Mały Wilczurek już w domku; dosypia sobie na swoim łóżeczku. Wszystko OK - na razie i odpukać !!!!! - oby dalej. Foty idą via net do mnie - jak dojdą to je przeedytuję i wstawię. Ufffff... ale dzień.... chyba z 10 albo i więcej lat mi dziś "w plecy" poszło. Wszystkim Forumowiczom serdeczne podziękowania za wsparcie! Wiem, że i Kochany Włodek i Dobry Aniołek Brajlusiowy był przy Nikitce!

Posted

Już po wszystkim !!!!!

Nikitka po operacji... Ubrali mnie w jakieś moro... Irak czy Afganistan? A tam! Śpię dalej!

Dalej dosypiam. Pod nadzorem starszej "Siostrzyczki"!

Jakoś udało się wyleźć na dworek! Mój kocyś i koszulka Dużego Wilczurka. "Śpiem" dalej jeszcze troszkę!

Stadko w komplecie!

Paskudna ta narkoza była! Piiiiiiiiiiiićććććććććććććć! Pawiować nie będę; obiecuję!

Drzemka na lecznicowej miseczce! Czekam na autko! Uffffff !!!!
http://images33.fotosik.pl/255/d6d6360516a6be69.jpg

No i NARESZCIE w domku! Moje łóżeczko, moja podusia, moje WSZYSTKO !!! Dziękuję Wszystkim Forumowiczom za dobre słowa, pozytywne fluidy i trzymanie kciuków! DO-BRA-NOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://images30.fotosik.pl/214/0f1f837adad4cfac.jpg

A Duży Wilczurek dziękuje serdecznie za gościnność na topiku Edytce i Ogonom BBBBB ! Może jak się kiedyś pozbieram po tym wszystkim to Nikitce założę Jej własny!
P.S. Specjalne podziękowania: Edytka, BBBBB, Małgosia & Stefan + Czorcik & Reksio. No i Tomek(Volt) !!!

Posted

Ja tam byłam pewna,ze wszystko bedzie dobrze.Nikitka już raz na zawsze bedzie miała spokój z cieczkami i kawalerami..

Wizyta Adasia to były niezapomniane dni.Oby częściej u nas gościł.Wspominany go co chwilę.

Ja za to przeżyłam dziś niemały szok.Wracam wieczorem do domu,rozbieram się w garderobie,podnoszę głowę i co widzę...Moją CIRI na oknie dachowym...Mało trupem nie padłam!Jak sie okazuje dziewczyna wychodzi przez okno w swoim pokoju i spaceruje sobie po dachu...Ponieważ mam kilka okien dachowych to co chwilę pokazywała mi się w innym.Biegałam po mieszkaniu jak pomylona zanim udało mi się przekonać ją do powrotu..I w dodatku zdaje się być zachwycona..

Posted

tomcug napisał(a):
Nie wiadomo, czy CIRI nie uprawia tego procederu od dłuższego czasu :lol:. I może dla niej to bułka z masłem :evil_lol:.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moja kocica - syjam - wałęsała sie po okolicy przez 2 miesiące zanim się kapnęłam. Sąsiedzi mówili mi wcześniej, że mój kot sobie wyłazi, a ja z uporem maniaka im tłumaczyłam, że to niemożliwe, bo specjalnie wzniosłam anty-kocie ogrodzenie, którego sforsować nie sposób. Poza tym, za każdym razem jak wchodziłam do domu, Zu radośnie mnie witała z ogonem wyprężonym w górę i głośnym miauczeniem. Skubana znała mój rytm dnia, i wyłaziła tylko wtedy, gdy wiedziała, że mnie na pewno nie ma. :evil_lol: Zonk nastąpił kiedy raz wróciłam wcześniej do domu :evil_lol: