epe Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Samogłow ma rację! Na innym wątku,gdzie są zbierane dary dla biednej rodziny,ktoś też tak nazwał donosiciela i musiał potem przepraszać całą trzodę chlewną:evil_lol:
an1a Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Tak naprawdę ta osoba nie musi być zalogowana na forum - wątki można przeglądać bez logowania się... Ale ktoś musiał pozazdrościć i oczywiście "uprzejmie" donieść. Zacierał łapki, ale nie wyszło... Dla mnie to jest dno i kopanie dołków. Nie zostawiajcie tak tej sprawy, niech zobaczy, że wcale takim anonimem nie jest.
mszelong Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 witam,przed chwilą skontaktowała się ze mną Marysia z Lublina prosząc o poradę prawną. Otórz każdy ma prawo podać swój nr konta i zbierać pieniązki na wskazany cel. Nie jest to zabronione żadnym kodeksem. Ponieważ zostało złożone doniesienie do prokuratury przez "życzliwą osobę",prokurator ma obowiązek przesłuchania osoby której to doniesienie dotyczy. Nie sądzę żeby z tego były jakieś konsekwencje, prokurator raczej sprawę umorzy.nie raczej ,ale na 100 %,pozdrawiam wszystkich a w szczególności osobę która zrobiła donos,mam nadzieję ,że sumienie nie pozwoli tej osobie spać spokojnie
al-ka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dobrze byłoby ukarać kanalię finansowo.A kara niech choćby na potrzebujace psiaki pójdzie.
Seaside Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='mszelong']witam,przed chwilą skontaktowała się ze mną Marysia z Lublina prosząc o poradę prawną. Otórz każdy ma prawo podać swój nr konta i zbierać pieniązki na wskazany cel. Nie jest to zabronione żadnym kodeksem. Ponieważ zostało złożone doniesienie do prokuratury przez "życzliwą osobę",prokurator ma obowiązek przesłuchania osoby której to doniesienie dotyczy. Nie sądzę żeby z tego były jakieś konsekwencje, prokurator raczej sprawę umorzy.nie raczej ,ale na 100 %,pozdrawiam wszystkich a w szczególności osobę która zrobiła donos,mam nadzieję ,że sumienie nie pozwoli tej osobie spać spokojnie[/quote] ja również mam taką nadzieję - franca się w piekle będzie smarzyć :diabloti: Dzięki - duża ulga dla Pani Edyty :) Tylko po co to było?? :shake:
egradska Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='mszelong']witam,przed chwilą skontaktowała się ze mną Marysia z Lublina prosząc o poradę prawną. Otórz każdy ma prawo podać swój nr konta i zbierać pieniązki na wskazany cel. Nie jest to zabronione żadnym kodeksem. Ponieważ zostało złożone doniesienie do prokuratury przez "życzliwą osobę",prokurator ma obowiązek przesłuchania osoby której to doniesienie dotyczy. Nie sądzę żeby z tego były jakieś konsekwencje, prokurator raczej sprawę umorzy.nie raczej ,ale na 100 %,pozdrawiam wszystkich a w szczególności osobę która zrobiła donos,mam nadzieję ,że sumienie nie pozwoli tej osobie spać spokojnie[/quote] dziekujemy:loveu: mariee, dziekujemy:loveu: własciwie dla nas, dogomaniaków, sprawa jest jasna i nie ma żadnych wątpliwości, ile jest wart ten donos, niemniej jednak żyjemy w kraju, gdzie pomoc najsłabszym bywa premiowana np bankructwem, więc każda uspokajająca wypowiedź osoby z branży jest bardzo cenna ;) a tak na marginesie, p. Małgorzatat z owczarka zadumała sie dokładnie w tym samym miejscu, gdzie ja wczoraj...
LAZY Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='GoniaP']Ten post piszę na prośbę Emir, która nie ma dostępu do komputera... Wiadomo, że ta podła kanalia, ludzki śmieć, wysłała anonim, bo nie miała odwagi cywilnej, by się podpisać z imienia i nazwiska, widocznie świadoma ohydy swojego zachowania :angryy: [B]Użytkownik Dogomanii mieszkający w Szczecinie![/B] Emir prosi o sygnaturę akt, celem złożenia skargi. Emir przesyła wyrazy oburzenia dla tak podłego zachowania, oraz wyrazy otuchy dla Edyty, za którą stoi murem. Dodaje, że prawo nie zostało złamane, a ów paszkwil nie odczuje żadnej satysfakcji ze swojego żałosnego, obrzydliwego donosu. Dojdziemy prawdy, bo iluż jest dogomaniaków ze Szczecina i okolic...postaramy się o dożywotnie zbanowanie i o to, by żaden porządny człowiek już nigdy mu ręki nie podał. Dla takich padalców nie ma litości. w imieniu Emira, Gonia[/QUOTE] Ups...az strach się bać...Matko kochana...mam nadzieję, że jest tu ktoś jeszcze ze Szczecina...yyy bo to nie ja:eviltong:
Guest Elżbieta481 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A czy zastanawialiście się moi kochani,że owa osoba donos może złożyć na każdegoz nas? A nad pewnym fragmentem też się zadumałam.. Elżbieta
egradska Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='waldi481']A czy zastanawialiście się moi kochani,że owa osoba donos może złożyć na każdegoz nas? [/quote] ja mam nadzieję, że wyjasnienie tej sprawy raz na zawsze ukróci takie praktyki;) szkoda tylko, że ZNOW padło na p. Edytkę i to własnie teraz
Poker Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='egradska'] szkoda tylko, że ZNOW padło na p. Edytkę i to własnie teraz[/quote] i dlatego jest to szczególna,wyjątkowa podłość :angryy:
ANETTTA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Co Z Brajlem P.edyto Czekamy Na Relacje .......a Coz Tym Bankiem ......juz Ok PROSZE O POMOC LEKI KASA WSZYSTKO POTRZEBNE ZAPRASZAM NA WATEK [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108593&goto=newpost[/URL]
anula1959 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ciekawe , czy Edytka odzyskała chociaż dostęp do konta , biedna...
Tweety Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='waldi481']A czy zastanawialiście się moi kochani,że owa osoba donos może złożyć na każdegoz nas? A nad pewnym fragmentem też się zadumałam.. Elżbieta[/quote] wygląda na to, że raczej na tych, którym ma ochotę z jakichś powodów dokopać, co nie, Peter Beny?
GoniaP Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Tweety']wygląda na to, że raczej na tych, którym ma ochotę z jakichś powodów dokopać, co nie, Peter Beny?[/quote] Och, cóż za piękna qooopa podana w białych rękawiczkach :cool3:
Ania&Andzia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pani Edytko... brak mi słów... efekt domina u Pani zadziałał na miarę zamachów na WTC. przepraszam za taki nietakt... ale niech mi Pani wierzy. jak już cierpienia sięgną dna, to potem domino samo się układa i może być już tylko lepiej :) a dogosiciela chętnie sama bym sprawdziła z całą drobiazgowością retuszującego zdjęcia fotografa (czyli baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo upierdliwie) i znalazła coś na niego. i z uśmiechem na ustach, podpisując się imieniem i nazwiskiem wysłała na tę kreaturę donos, tak by i on/ona miała parę nieprzespanych nocy. a jak ktoś chce mnie wsadzić za odrobinę empatii, to proszę bardzo. mogę podać pełne dane łącznie z PESElem ps. Pani Edytko jestem z Panią całym sercem.
Volt Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Tweety']wygląda na to, że raczej na tych, którym ma ochotę z jakichś powodów dokopać, co nie, Peter Beny?[/QUOTE] ja mam ochote dokopac temu kablowi, drogi kablu czy mam podac swoje dane osobowe?
egradska Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 mam przeczucie, ze jednak uda sie zidentyfikowac donosiciela:p poki nie ma dowodów, to dla komfortu psychicznego ogółu i w trosce o samopoczucie p. Edytki proponuję, by emocje wytłumić, bez wzgledu na to, jakie wnioski moga sie nasunac po przeczytaniu tego watku na owczarku;)
Volt Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Tweety']ale musisz jeszcze ogłosić zbiórkę i nr konta, same dane osobowe to jeszcze nie wykroczenie;) Poza tym teraz kabel nie ma już chyba nic do roboty na tym wątku, bo zdaje się, że jest to teraz lektura jednego z policjantów więc wystawisz się bezpośrednio;)[/QUOTE] dokopanie kablowi podpada chyba pod grozby karalne :razz:
Tweety Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Volt']ja mam ochote dokopac temu kablowi, drogi kablu czy mam podac swoje dane osobowe?[/quote] ale musisz jeszcze ogłosić zbiórkę i nr konta, same dane osobowe to jeszcze nie wykroczenie;) Poza tym teraz kabel nie ma już chyba nic do roboty na tym wątku, bo zdaje się, że jest to teraz lektura jednego z policjantów więc wystawisz się bezpośrednio;)
MagYa^^ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pozdrawiamy Pana Policjanta ;) moze i on wstapi w nasze szeregi i da przyklad jako wladza ludziom.. :razz:
Tweety Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Volt']dokopanie kablowi podpada chyba pod grozby karalne :razz:[/quote] to tymbardziej teraz trzeba uważać co się pisze. Bo kabel pozostanie anonimowy a Ciebie wyłuskają, że mu grozisz:shake: Chyba, że zbadają i dopasują DNA liżącego znaczek z koperty (albo był na tyle przewidywalny, że moczył na gąbce na poczcie;)) Eh, szkoda wogóle gadać...
Ania&Andzia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Tweety']to tymbardziej teraz trzeba uważać co się pisze. Bo kabel pozostanie anonimowy a Ciebie wyłuskają, że mu grozisz:shake: Chyba, że zbadają i dopasują DNA liżącego znaczek z koperty (albo był na tyle przewidywalny, że moczył na gąbce na poczcie;)) Eh, szkoda wogóle gadać...[/quote] kuźwa chętnie bym ogłosiła zbiórkę na ściągnięcie CSI z USA, by zbadali tę sprawę i odnaleźli kabla. a panu/ pani policjantce ślę pozdrowienia z Zielonki :) mieszkam koło komisariatu, długo mnie za obrazę leniwej władzy, która zamiast ludziom pomagać tylko ich gnębi, a złodzieje i gwałciciele wolo chodzą, policja szukać nie musi
Czarodziejka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Odnośnie moderatorów - na cholernym dogo, jak to określiła Izis, mamy kilkanaście tysięcy użytkowników. Powiedzmy niechaj jedynie około tysiąca będzie ze Szczecina lub jego okolic. Oczywiście - wszystko mogę sprawdzić, ale muszę wiedzieć, czego szukać, co porównać i czego się uczepić ;) Jeśli macie jakieś sugestie, podejrzenia, przeczucia, to słucham. Może drapniemy ten ewenement. Podejrzewam, że chyba nawet ze strachu nie zagląda tu przez swój profil.
Recommended Posts