Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za te wszystkie żywe istoty uratowanie przez Edytkę i Włodka należy im się mnóstwo cudów, ale teraz wystarczy ten jeden - żeby Włodek wyzdrowiał i to jak najszybciej jest to możliwe. Jestem z wami sercem i myślami.

Posted

:stormy-sad:

[SIZE=3]Boże widzisz i nie grzmisz? Przeciez własnie tutaj potrzebna jest Twoja ingerencja! Podobno pomagasz dobrym ludziom w potrzebie...[/SIZE]

Posted

Byłam dziś w centrum krwiodawstwa w Poznaniu z danymi Pana Włodka.. taka zadowolona.. dopóki się nie dowiedziałam, że nie mogę oddać krwi :(:(
z powodu tatuaży...
Dopiero za jakiś czas będę mogła. Szkoda
Ale za to, w sobotę powlokę mojego chłopaka! :) niech oddaje za mnie:)
ktoś się orientuje, czy obcokrajowiec może oddać???

Posted

Nie wiem, co napisać... jedyne co mi przychodzi do głowy, to Brajluś, który ma przekór całemu nieszczęściu wyszedł ze stanu krytycznego... Miejmy nadzieję, że Jego Panu też się uda... Tak nienawidzę bezsilności...

Posted

czekanie jest najgorsze ... ja w ciągu kilku lat straciłam prawie wszystkich, z wielkiej rodziny zostało nas troje - i wiem, że czekanie, bezsilność jest czymś strasznym ....

Edyto rozmawiałam z Peterem, powiedział - Kasiu musisz poznać Włodka to fanastyczny człowiek - ja wierze że to możliwe, modlę się o to....

Posted

Nie wiem co napisać - jestem w szoku :( Nie znam p. Włodka, ale śledze intnsywnie wątek, jestem cały czas z Wami myślami - chciałam nawet krew oddać, ale moge dopiero w przyszłym tygodniu! Trzymam mocno kciuki za zdrowie p. Włodka - p. Edytko niech Pani sie nie załamuje, musi być dobrze! NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!

Ja nie jestem wierząca, ale nawet teraz mogę... mogę.... nie wiem co moge - bezsilnosć! Pomodlić się? Czemu nie - ja jestem sercem z p. Włodkiem - wierze, że stanie się cud!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...