magda222 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wszystko Już Zostało Powiedziane. Podpisuję Się Pod Wszystkimi Wyrazami Szacunku I Podziwu. Chylę Czoła Przed Wami Dobrzy Ludzie !!! Bardzo,bardzo Się Cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anetta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :o :mdleje: Woow!! :multi: Ale super!! Bardzo, bardzo się cieszę!!!! Quote
irysek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ja tez sie super ciesze, poecialo mi az pare lez. zeby bylo wiecej takich cudow jak ten na dogomanii :) Quote
pati_zabrze Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ależ tutaj wspaniałe wiadomości :laola: To naprawdę prawdziwy cud :loveu: Wszystkiego dobrego na nowej drodze Moro ;) Quote
oktawia6 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 bardzo się cieszę, że Maro ma już dom!:loveu::loveu::loveu:choc udało mi się miejsce dla niego załatwic jak obiecywałam-ale wspaniale, że piątek wyrusza do swego domu!!!:lol::lol::lol: Albiemu-wcześniej abolutnie nie miałam chęci obrażenia Ciebie:-(-tylko dojścia prawdy-wspomniałaś wcześniej, że tam pracują z problemem alko z wyrokami, takie mordownie się zamyka tak jak zamknięta była Ligota-z pijaczką Sobańską na czele, potem smród w Krzyczkach, zamknięty Węgrów i inne-nic nie ujmuje Tobie to miałam na myśli-wyłącznie:roll:-oraz ukaranie sprawcy tego psa i nagłośnienie tej sprawy. Quote
Wiedźma Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kochana albiemu, kochany Peterze, teraz nie wywiniecie się od relacji o Brajlu w nowym domu! Pewnie wszyscy chcą się cieszyć dobrymi wiadomościami. Miliony serdeczności, oczywiście także dla Edyty. Quote
LAZY Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No to widzę, ze stadko BBB się powiększy...:multi: Quote
rita60 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kochani jestescie wielcy,badz szczesliwy piesku......... Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Chciałam zapytać gdzie wpłacać pieniążki dla Brajla, bo to, że oferowałam pomoc finansową wcześniej nie znaczy, że jak już znalazł domek to nie chce pomóc! Sama mam liczną gromadkę i wiem, że każdy grosz jest ważny. Tym bardziej, że Nasze Słoneczko musi być leczone ;) Poza pomocą finansową jakby zaistniała takowa potrzeba jestem do dyspozycji zarówno Brajla jak i Jego wspaniałej właścicielki. Mogę zostawić numer telefonu. Quote
ewatr Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Wyrażam głeboki szacunek dla wszystkich najwspanialszych ludzi ktorzy przyczynili sie do tego cudu :lol: i sprawili ,że odzyskujemy wiare w dobroc czlowieka i jego bezinteresownośc :loveu: Quote
Madzik77 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Człowek człowiekowi nierówny........... zreszta tego potwora to czlowiekiem nazwac nie mozna! -wczoraj wieczorkiem trafiłąmna ten wątek i byłam tak wstrzasnieta tym co mu zrobili ze myslałam ze zwymiotuje, poznej cala noc spac nie moglam....jestem tak wstrzasnieta ze brak mi słow- Nie przebrnełam przez wszystkei strony -ale osobie ktora podjeła sie adopcji psa chce powiedziec ze... slowo DZIEKUJE to za malo... ale słownik polski jest jednak przy tak pieknym czynie ubogi -wiec- DZIEKUJE JESTES WIELKA! Quote
Becia66 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 albiemu napisz coś, no? Jak spałaś ? bo ja świetnie....:eviltong::eviltong: Pierwszy raz od soboty, tzn. od ostatniej wizyty w schronisku...... kiedy miałyśmy totalną załamkę.... Teraz świat znów jest różowy...:lol: Quote
Reno2001 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Czytałam ten wątek od początku. Przywracacie wiarę w człowieka. DZIĘKI!!! :cunao::cunao::cunao: Quote
Lucy* Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Rany Boskie !! :multi: przedwczoraj poznałam historię Maro vel Brajla .. i już zaczęłam rozgłaśniać i myśleć skąd kombinować pieniądze :cool3: !!! JAK SIĘ CIESZĘ !!! Toż on moim sąsiadem będzie jutro :laola: :laola: Quote
SZPiLKA23 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :bigcool::thumbs::cool2:albiemu, Peter Beny:happy1::Cool!::iloveyou: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :loveu::loveu::loveu::smilecol::sweetCyb::klacz::bigcool::calus::thumbs::lilangel::laola::cunao::drink1: Quote
Folen Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cudowna wiadomość.. :loveu: Nie ma takich słów odpowiednich..ale Peter , Edyto jesteście niesamowici.. Pośledzę losy Brajla na forum ;) Quote
fizia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jak CUDOWNIE!!!!! :laola::laola: Bardzo, bardzo się cieszę!!! I jestem naprawdę pełna podziwu!!! Quote
Gugusia7 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witam wszystkich - ale dobrze dzisiaj spałam! To już jutro , to już jutro...:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
albiemu Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 no więc tak się sprawy mają ... Jutro Peter jedzie przez Rzeszów, więc spotkamy się na trasie. Pojedziemy razem bo łatwiej będzie mu trafić z nami i sama adopcja na miejscu tez będzie pod naszym okiem. Brajl jedzie do Edyty. Osoba o wielkim sercu pomagająca psiakom w szeczególnie trudnej sytaucji. Jestem pod wrażeniem jej ciepła, fachowości, konkretności i serca do zwierząt. Pojedzie z Brajlem do weta, bardzo dobrego co też istotne przedewszystkim człowieka później weterynarza o bardzo dobrej renomie, jednocześnie w lecznicy jest weterynarz o specjalizacji okulistycznej. Będzie miał Brajl bardzo fachową opiekę weterynaryjną. Co ważne i już o tym z Edytą rozmawiałam, oczka trzeba będzie zaszyć. W tej chwili powoduje to cierpienie, urażanie o przedmioty na drodze i co najgorsze zmiany temperatur. To trzeba zrobić. Finanse - Edyta będzie korzystać z waszych wpłat na AFN. Ma już trochę wydatków i będzie jej potrzebna pomoc finansowa. Tak więc Wasze wpłaty bardzo się przydadzą ma weterynarza i jedzenie. Codzienność Brajla w której będziecie uczestniczyć poprzez swoje dobre serce i wpłaty. Coś z mojej strony - dogomania ... miejsce czasem dziwne, które potrafi odebrać chęć śledzenia wątków bo kłótnie ALE dające możliwość poznania takich ludzi jak Wy. Wątek Brajla był okupiony naszymi łzami, emocjami - wątek wyjątkowy, wyjątkowe allegro bo ponad 1000 wejść. Nie brałam nigdy udziału w czymś tak wielkim tutaj. Chcę Wam podziękować, słów ... nie ma na to co czuję. Łzy tu wylane i nasze emocje nie poszły na marne, pomogły znaleźć dom. Jutro szepnę Brajlowi - jedziesz do domu, jeden człowiek zrobił Ci krzywdę a Twoim losem przejęło się kilkadziesiąt osób - uwierz w człowieka. Quote
irenaka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ALBIUMU!!:multi::multi::multi::multi::multi: Błagam wycałuj ten kochany pyszczek od ciotki Ireny z Krakowa. Wycałuj wszystko co możesz łacznie z ogonkiem , tak bardzo się cieszę. Jutro cały dzień będę się o Was myśleć, pewnie będziecie gdzieś przez Kraków przejeżdżać. Jak jak dzisiaj kocham wszystkich ludzi!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
iwop Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 oczywiście, że będziemy pomagac finansowo... Po to jesteśmy:oops: Quote
Anjja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Rewelacja!!! :sweetCyb: :bigcool: Naprawdę jestem pełna podziwu i szacunku. Kłaniam się nisko:klacz: Quote
Recommended Posts