Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziamn']przepraszam ŻE TU PISZĘ ALE ODESZŁA MI DZIŚ ZA TM MOJA SZNUPINKA FIONKA. WESZKO PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ ALE MY NIE MIAŁYŚMY GALERYI A WIEM ŻE TY TEŻ KOCHASZ SZNUPKI. NIE MOGĘ SIĘ POZBIERAC:placz::placz::placz:. RATUJCIE BŁAGAM...JA :-(:-(:-([/quote]

Trzymaj sie !!!!
jestem z Toba ....
pamietej ze twoja sznupka cie pilnuje ... i ze jej tam dobrze jest

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']podeślij jakąś reprezentacyjną fotkę na miejsce tej pokracznej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może daj tą szurniętą :evil_lol: (chodzi o zamianę tej drugiej od lewej koło Buniowej fotki bo w sumie nie wiadomo która jest środkowa ;))

[quote name='AnkaG']W Szczecinie na wystawie widziałam jedną olbrzymkę pieprz i sól. Moja wetka w czarnych olbrzymach wzięła rasę.

No i jaka była??? To pewnie FERMINA która mieszka w hod. z Grodu Książąt Pomorskich w Szczecinie bo widziałam że była zgłoszona.
Gartulacje dla wetki :)

Posted

Fajne są te nasze łąki takim ciepłym wieczorem :) Taka namiastka wakacji i super relaks po całym dniu. Kilka fotek ale coś nie bardzo wyszły :roll::shake: mieszałam w ustawieniach żeby się coś posunąć w umiejętnościach i taki właśnie marny efekt :oops::roll:

Posted

Ja się nie znam ale Pani (właścicielka) się śmiała, że w porównaniu do czarnych wygląda mało ciekawie. :cool3:

Stałyśmy akurat razem z Gasskami.

Posted

weszka napisał(a):
Hihi tak Ania (właścicielka Ferminy) ma poczucie humoru ;) szkoda że nie masz fotki. A może Gass zrobiła? Pewnie nie...

Nie miałam aparatu ze sobą.

Posted

AnkaG napisał(a):
A moi weci mają hodowle Dyas - hoduja sznupy od 25 lat. Duże i małe.

Oooo to bardzo sławna hodowla :crazyeye: Piękne mają sznupy :loveu:

No ale Anka iść na wystawę bez aparatu :mad: grzech :diabloti:

Posted

weszka napisał(a):
Oooo to bardzo sławna hodowla :crazyeye: Piękne mają sznupy :loveu:

No ale Anka iść na wystawę bez aparatu :mad: grzech :diabloti:

Bardzo lubię Basię. Ona ma naprawde serce do zwierzaków. I nie kroi - za wizyty nie bierze tylko za leki.
Uratowali sznupkę mojego brata. Ma starczą cukrzycę. Sunia była już zejściowa tak leczył inny wet.

A aparatu nie wzięłam bo byłam kibicować Amisi i jej jamnikom (są na fotach z moimi w naszej galerii). Mała czarna krótkowłosa została najlepszym juniorem w rasie.

Posted

Czesc dziewczynki :cool3:,

Weszko, czy to takie wrazenie, czy Dirki to duza dziewczynka?:cool3: tak z fot stawiam na 67-68 cm ;)

nio Dyas'ki maja w szegolnosci bardzo fajniutkie giganty :loveu:

madziamn - BARDZO MI PRZYKRO :placz: :placz: :placz:

Posted

dziewczyny dziękuję za wsparcie. tak to był wypadek. najgorsze jest to że na moich oczach.więcej nie dam rady napisac:-(. Weszko wymiziaj ode mnie swoje sunie.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Weszko, czy to takie wrazenie, czy Dirki to duza dziewczynka?:cool3: tak z fot stawiam na 67-68 cm ;)

Gratuluję oka :p Dokładnie tyle ma! Ostatnio jakoś strzeliła w górę :-o bo 2-3 mies. temu miała 65 cm :cool1:

madziamn napisał(a):
dziewczyny dziękuję za wsparcie. tak to był wypadek. najgorsze jest to że na moich oczach.więcej nie dam rady napisac:-(. Weszko wymiziaj ode mnie swoje sunie.

Strasznie mi przykro :shake: Bardzo współczuję :-( Coż więcej można napisać w takiej sytuacji...

A teraz news poranka! Normalnie jeszcze nie mogę wyjść z szoku. Dirki na spacerze rzuciła się na Bunię!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie wszystko mi opadło. A było to tak. Dirki bawiła się z zaprzyjaźnionym labradorem i seterem. Bunia jak zawsze ma gdzieś te zabawy i niegroźnie na nich poszczekuje z daleka zajmując się swoimi sprawami. Dirki przebiegała koło Buni i Bunia ją oszczekała, a Dirki się odwróciła i skok na Bunię z zębami :crazyeye: wywróciła ją, zęby na kark, warczy i tarmoszenie!!! Normalnie musiałam ją za obrożę odciągać bo na krzyk nie reagowała :crazyeye::mad: Później jeszcze obwarczała labradora bo się do niej dobierał seksualnie i jak już powiedziała co myśli to znów się beztrosko bawiła :diabloti: Czegoś takiego jeszcze w życiu nie zrobiła!!! Ona rano jest tak samo nieprzytomna jak ja i chyba nerwy jej puściły :evil_lol:

Posted

madziamn - wiem jak boli strata pieska i to w wypadku - mojego przejechał sąsiad tuż pod blokiem, prawie pod drzwiami:placz:Dlatego bardzo mi przykro, że i Ty musiałaś patrzeć, jak ginie Twój przyjaciel:placz::placz::placz:

Posted

weszka napisał(a):

A teraz news poranka! Normalnie jeszcze nie mogę wyjść z szoku. Dirki na spacerze rzuciła się na Bunię!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie wszystko mi opadło. A było to tak. Dirki bawiła się z zaprzyjaźnionym labradorem i seterem. Bunia jak zawsze ma gdzieś te zabawy i niegroźnie na nich poszczekuje z daleka zajmując się swoimi sprawami. Dirki przebiegała koło Buni i Bunia ją oszczekała, a Dirki się odwróciła i skok na Bunię z zębami :crazyeye: wywróciła ją, zęby na kark, warczy i tarmoszenie!!! Normalnie musiałam ją za obrożę odciągać bo na krzyk nie reagowała :crazyeye::mad: Później jeszcze obwarczała labradora bo się do niej dobierał seksualnie i jak już powiedziała co myśli to znów się beztrosko bawiła :diabloti: Czegoś takiego jeszcze w życiu nie zrobiła!!! Ona rano jest tak samo nieprzytomna jak ja i chyba nerwy jej puściły :evil_lol:

Dirulec dorośleje???

Madziamn to straszne. Bardzo Ci współczuję :-(:calus::glaszcze:

Posted

weszka napisał(a):
Gratuluję oka :p Dokładnie tyle ma! Ostatnio jakoś strzeliła w górę :-o bo 2-3 mies. temu miała 65 cm :cool1:

ma sie to oko cio :cool3:

weszka napisał(a):
A teraz news poranka! Normalnie jeszcze nie mogę wyjść z szoku. Dirki na spacerze rzuciła się na Bunię!!! :crazyeye: normalnie wszystko mi opadło. A było to tak. Dirki bawiła się z zaprzyjaźnionym labradorem i seterem. Bunia jak zawsze ma gdzieś te zabawy i niegroźnie na nich poszczekuje z daleka zajmując się swoimi sprawami. Dirki przebiegała koło Buni i Bunia ją oszczekała, a Dirki się odwróciła i skok na Bunię z zębami :crazyeye: wywróciła ją, zęby na kark, warczy i tarmoszenie!!! Normalnie musiałam ją za obrożę odciągać bo na krzyk nie reagowała :crazyeye::mad: Później jeszcze obwarczała labradora bo się do niej dobierał seksualnie i jak już powiedziała co myśli to znów się beztrosko bawiła :diabloti: Czegoś takiego jeszcze w życiu nie zrobiła!!! Ona rano jest tak samo nieprzytomna jak ja i chyba nerwy jej puściły :evil_lol:

a ktora jest wyzej w stadzie?????