Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

A więc tak BONA bo tak ma na imię nasza nowa koleżanka pieprzaczka jest kochaną suczką :loveu: Bardzo jest chudziutka i zapuszczona ale tam gdzie trafiła szybko nabierze wyglądu jak trzeba. Najważniejsze że ma wspaniały charakter - słodziak, przytulak i bardzo posłuszna, kontaktowa i chętna do współpracy :loveu: Bossska sunia :loveu: Prawdziwa Królowa Bona :loveu:

porównanie :eviltong:

BONA :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']ale piękna sunia!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:doopki mają strasznie podobne! kolorystycznie :)[/quote]

Ale Bona ma doopkę strasznie chudziutką :shake: Dobrze że już nie jest tam gdzie mieszkała bo nie było jej tam dobrze :shake:

Posted

nooooo, jakie tu są zdjęcia piękne :megagrin:
udany zakup!!
a sunia rzeczywiście chudziutka. ale uszczerbki urody łatwiej naprawić niż te na psychice więc mam nadzieję,że już niedługo stanie się srebrem ;)
złotem nie bo jak to do pieprzaka się ma :lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']nooooo, jakie tu są zdjęcia piękne :megagrin:
[/quote]

:diabloti::evil_lol: ale ja serio pytałam :oops:

[quote name='Od-Nowa']udany zakup!!
a sunia rzeczywiście chudziutka. ale uszczerbki urody łatwiej naprawić niż te na psychice więc mam nadzieję,że już niedługo stanie się srebrem ;)
złotem nie bo jak to do pieprzaka się ma :lol:[/quote]

Serduszko ma za to złote :loveu:

Posted

zdjęcia piękne na prawdę!:lol:a chodzi o pytanie o kwiatki tak?
że coś nie tak z balansem bieli bo nie oddaje prawdziwych kolorów. Popróbuj sobie, zobaczysz jak bardzo zmnienia się zdjęcie. Akurat w pracy głównie rośliny trzaskam więc wiem,że ma to wielkie znaczenie ;)

Posted

Tak, tak to już wiem że balans bieli wiele zmienia. Kwiatki cyknięte były przy okazji robienia innych zdjęć i nie przestawiałam.
Ale cieszę się że inne sie podobają :)

EDIT: eria tak sobie pomyślałam że jakbyś miała wolną chwilkę to może zrobiłabyś jakiś nowy letni banerek dla mnie...? :cool1:

Posted

noo z takich fotek to bannerek jak marzenie :loveu:

Bona jest cudna!!!! a na boku co ma? bidulka - cudownie, że tak odmieniło się jej życie :loveu::loveu::loveu: aż mi sie oczy spociły :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']
Bona jest cudna!!!! a na boku co ma? bidulka - cudownie, że tak odmieniło się jej życie :loveu::loveu::loveu: aż mi sie oczy spociły :oops:[/quote]

Musiała być w tych miejscach łysiutka (pewnie jakieś hormonalne sprawy) a teraz porasta sierścią ale w niestety w innym kolorze :shake: Bunia też kiedyś takie miała i się wyrównało więc pewnie i Bonie w takim dobrym domku się wszystko poprawi :)

[quote name='eria']jutro zrobię banerek ;)[/quote]

Faaajnie :loveu:

[quote name='madziamn']Weszko wszystkie zdjęcia są super. A Bona śliczna sunia, trochę o nią zadbac i będzie naprawdę urocza.:loveu:[/quote]

Super że się podobają i zdjęcia i piesunia jak na nią mówią jej zakochani nowi rodzice :p

Posted

Sliczna ta sunia ....fajnie ze jej sie udalo ....
ja sie zastanawiam czy nie wziasc do siebie do domciu jakiegos sznaucerka mini...
choc juz jednego mam :) ale nie wiem co rodzice na to powiedza ....
musze z nimi pogadac :)

Posted

No pewnie że pogadaj! Nie ma jak co najmniej 2 sznauce ;)

edit: wyszykowałam Dirulca na sobotę. Jakoś nie jestem zachwycona ale nie miałam już siły dłużej przy niej dłubać. Upał, duszno i jakoś słabo. Ona też już miała dość.

Posted

Dobry Wieczorek :multi:

ile slicznych fotek :loveu: i nowy obiektywik - no super, GRATKI :multi:

widze, ze nowy komplecik :loveu:, hihi choc fotka z avka to niezbyt "pachnace" wspomnienie :evil_lol:

Posted

przepraszam ŻE TU PISZĘ ALE ODESZŁA MI DZIŚ ZA TM MOJA SZNUPINKA FIONKA. WESZKO PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ ALE MY NIE MIAŁYŚMY GALERYI A WIEM ŻE TY TEŻ KOCHASZ SZNUPKI. NIE MOGĘ SIĘ POZBIERAC:placz::placz::placz:. RATUJCIE BŁAGAM...JA :-(:-(:-(

Posted

O rany madziamn tak mi przykro :shake::( Wiem jakie to straszne przeżycie, jak boli :placz:.... jesteś w stanie napisać co się stało...????? Jakiś wypadek???

Bądź dzielna na tyle na ile dasz radę - jesteśmy z Tobą wszystkie :glaszcze:

:candle: FIONKA

• Posted

eria co do banerka to ogromnie dziękuję :loveu: ale... będę trochę nudzić i wybrzydać :oops::cool3:
    No bo oczywiście jest bardzo ładny ale... to środkowe zdjęcie Dirki takie wybrałaś pokraczne :eviltong: może byś dała jakieś bardziej że tak powiem "reprezentacyjne" albo szalone ale to mi się niezbyt podoba tak na banerek...? :cool3:
    Avatarek śliczności ale jakoś jestem póki co przywiązana do tego co mam :loveu: więc nie bendem zmieniać :cool1:

edit: a teraz biorę sukę i aparat i idę na łąki bo się nieco ochłodziło :)