weszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 A więc tak BONA bo tak ma na imię nasza nowa koleżanka pieprzaczka jest kochaną suczką :loveu: Bardzo jest chudziutka i zapuszczona ale tam gdzie trafiła szybko nabierze wyglądu jak trzeba. Najważniejsze że ma wspaniały charakter - słodziak, przytulak i bardzo posłuszna, kontaktowa i chętna do współpracy :loveu: Bossska sunia :loveu: Prawdziwa Królowa Bona :loveu: porównanie :eviltong: BONA :loveu: Quote
weszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 I jak się podoba ślicznotka???? A to jeszcze ja i królowa :) Quote
eria Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ale piękna sunia!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:doopki mają strasznie podobne! kolorystycznie :) Quote
weszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='eria']ale piękna sunia!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:doopki mają strasznie podobne! kolorystycznie :)[/quote] Ale Bona ma doopkę strasznie chudziutką :shake: Dobrze że już nie jest tam gdzie mieszkała bo nie było jej tam dobrze :shake: Quote
Od-Nowa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 nooooo, jakie tu są zdjęcia piękne :megagrin: udany zakup!! a sunia rzeczywiście chudziutka. ale uszczerbki urody łatwiej naprawić niż te na psychice więc mam nadzieję,że już niedługo stanie się srebrem ;) złotem nie bo jak to do pieprzaka się ma :lol: Quote
weszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Od-Nowa']nooooo, jakie tu są zdjęcia piękne :megagrin: [/quote] :diabloti::evil_lol: ale ja serio pytałam :oops: [quote name='Od-Nowa']udany zakup!! a sunia rzeczywiście chudziutka. ale uszczerbki urody łatwiej naprawić niż te na psychice więc mam nadzieję,że już niedługo stanie się srebrem ;) złotem nie bo jak to do pieprzaka się ma :lol:[/quote] Serduszko ma za to złote :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 zdjęcia piękne na prawdę!:lol:a chodzi o pytanie o kwiatki tak? że coś nie tak z balansem bieli bo nie oddaje prawdziwych kolorów. Popróbuj sobie, zobaczysz jak bardzo zmnienia się zdjęcie. Akurat w pracy głównie rośliny trzaskam więc wiem,że ma to wielkie znaczenie ;) Quote
weszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Tak, tak to już wiem że balans bieli wiele zmienia. Kwiatki cyknięte były przy okazji robienia innych zdjęć i nie przestawiałam. Ale cieszę się że inne sie podobają :) EDIT: eria tak sobie pomyślałam że jakbyś miała wolną chwilkę to może zrobiłabyś jakiś nowy letni banerek dla mnie...? :cool1: Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 noo z takich fotek to bannerek jak marzenie :loveu: Bona jest cudna!!!! a na boku co ma? bidulka - cudownie, że tak odmieniło się jej życie :loveu::loveu::loveu: aż mi sie oczy spociły :oops: Quote
madziamn Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Weszko wszystkie zdjęcia są super. A Bona śliczna sunia, trochę o nią zadbac i będzie naprawdę urocza.:loveu: Quote
weszka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='malawaszka'] Bona jest cudna!!!! a na boku co ma? bidulka - cudownie, że tak odmieniło się jej życie :loveu::loveu::loveu: aż mi sie oczy spociły :oops:[/quote] Musiała być w tych miejscach łysiutka (pewnie jakieś hormonalne sprawy) a teraz porasta sierścią ale w niestety w innym kolorze :shake: Bunia też kiedyś takie miała i się wyrównało więc pewnie i Bonie w takim dobrym domku się wszystko poprawi :) [quote name='eria']jutro zrobię banerek ;)[/quote] Faaajnie :loveu: [quote name='madziamn']Weszko wszystkie zdjęcia są super. A Bona śliczna sunia, trochę o nią zadbac i będzie naprawdę urocza.:loveu:[/quote] Super że się podobają i zdjęcia i piesunia jak na nią mówią jej zakochani nowi rodzice :p Quote
łapeczek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Sliczna ta sunia ....fajnie ze jej sie udalo .... ja sie zastanawiam czy nie wziasc do siebie do domciu jakiegos sznaucerka mini... choc juz jednego mam :) ale nie wiem co rodzice na to powiedza .... musze z nimi pogadac :) Quote
weszka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 No pewnie że pogadaj! Nie ma jak co najmniej 2 sznauce ;) edit: wyszykowałam Dirulca na sobotę. Jakoś nie jestem zachwycona ale nie miałam już siły dłużej przy niej dłubać. Upał, duszno i jakoś słabo. Ona też już miała dość. Quote
weszka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='eria']masz fotki ?:evil_lol::loveu:[/QUOTE] Nie mam bo mi się nie chciało robić. Quote
Ka-Vanga Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dobry Wieczorek :multi: ile slicznych fotek :loveu: i nowy obiektywik - no super, GRATKI :multi: widze, ze nowy komplecik :loveu:, hihi choc fotka z avka to niezbyt "pachnace" wspomnienie :evil_lol: Quote
madziamn Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 przepraszam ŻE TU PISZĘ ALE ODESZŁA MI DZIŚ ZA TM MOJA SZNUPINKA FIONKA. WESZKO PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ ALE MY NIE MIAŁYŚMY GALERYI A WIEM ŻE TY TEŻ KOCHASZ SZNUPKI. NIE MOGĘ SIĘ POZBIERAC:placz::placz::placz:. RATUJCIE BŁAGAM...JA :-(:-(:-( Quote
weszka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 O rany madziamn tak mi przykro :shake::( Wiem jakie to straszne przeżycie, jak boli :placz:.... jesteś w stanie napisać co się stało...????? Jakiś wypadek??? Bądź dzielna na tyle na ile dasz radę - jesteśmy z Tobą wszystkie :glaszcze: :candle: FIONKA Quote
weszka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 eria co do banerka to ogromnie dziękuję :loveu: ale... będę trochę nudzić i wybrzydać :oops::cool3: No bo oczywiście jest bardzo ładny ale... to środkowe zdjęcie Dirki takie wybrałaś pokraczne :eviltong: może byś dała jakieś bardziej że tak powiem "reprezentacyjne" albo szalone ale to mi się niezbyt podoba tak na banerek...? :cool3: Avatarek śliczności ale jakoś jestem póki co przywiązana do tego co mam :loveu: więc nie bendem zmieniać :cool1: edit: a teraz biorę sukę i aparat i idę na łąki bo się nieco ochłodziło :) Quote
Recommended Posts