Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaszalałam przy sobocie i wróciłam do domu z ..... tele SIGMA 70-300 mm DG HSM Makro :multi::multi::multi: Fajne cacuszko :cool1: Oczywiście jeszcze nie bardzo wiem co i jak ale nie mogłam się opanować i strzeliłam parę fotek na rozruch :cool3:

A teraz idę szykować menu na dzisiejszego grilla, a wieczorem jeszcze wianki nad Wisłą :)

Posted

Teraz muszę przejść szybki kurs robienia zdjęć sztucznych ogni :cool3: to może zrobię dziś jakąś mini-sesję bo na Wiankach zawsze jest obłędny pokaz.

Posted

weszka

Zadowolona :multi: Zawsze byłam fanką tego filmu. Wersja kinowa bardzo fajna, trochę do śmiechu, trochę do refleksji. Całe kino kobitek było, naliczyłam na dużej sali 3 facetów :cool3::evil_lol:

ja jestem maniaczka tego serialu. Nawet nie wiem dlaczego... Każdy odcinek widziałam po sto razy. to uzależnienie...
na premiere czekałam z wytęsknieniem. Po premierze w Londynie i wieściach,że masowo kobiety zakładają najlepsze kreacje, targając wybornego szampana walą na film czekałam na podobną chociaż atmosferę u nas.
Niestety... kino nawet w połowie nie zapełnione. i na dodatek prawie same pary!! ech...
1 lipca ma być premiera w innej sieci kin i mają być pokazy dla kobiet tylko itd. Pójdę jeszcze raz :cool3:

Posted

Cześć Weszka:p
Widzę, że nie tylko moje sznupki lubią sobie położyć maseczkę odświerzającą przed wystawą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ale fotki super;)
Gratuluję nowego sprzęciku:p

Posted

[quote name='łapeczek']witamy sie ...
i zapraszamy[/quote]

Witamy witamy :) Bardzo nam miło gościć :cool1:

[quote name='malawaszka']wowww Weszko gratuluję cacuszka!!!!! też sobie taki kiedyś sprawię :loveu:[/quote]

Polecam bo fajny sprzęcik zwłaszcza jak Ty już wiesz co i jak. Bo ja głupek :evil_lol: jestem i nie dorastam do takich sprzętów :oops::roll:

[quote name='Od-Nowa']
ja jestem maniaczka tego serialu. Nawet nie wiem dlaczego... Każdy odcinek widziałam po sto razy. to uzależnienie...
na premiere czekałam z wytęsknieniem. Po premierze w Londynie i wieściach,że masowo kobiety zakładają najlepsze kreacje, targając wybornego szampana walą na film czekałam na podobną chociaż atmosferę u nas.
Niestety... kino nawet w połowie nie zapełnione. i na dodatek prawie same pary!! ech...
1 lipca ma być premiera w innej sieci kin i mają być pokazy dla kobiet tylko itd. Pójdę jeszcze raz :cool3:[/quote]

No aż tak nie było. Ale całe kino kobitek i całkiem śmiesznie i sympatycznie. Ale już wiem że muszę iść jeszcze raz bo mam niedosyt :eviltong:

[quote name='Doginka']Cześć Weszka:p
Widzę, że nie tylko moje sznupki lubią sobie położyć maseczkę odświerzającą przed wystawą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ale fotki super;)
Gratuluję nowego sprzęciku:p[/quote]

Tiaaa właśnie złośliwce jedne :mad:
Za komplementy fotkowy dziękuję i za gratulacje również :cool1:

Posted

Wstawię trochę fotek z wczorajszego grilla i prób na nowym obiektywie. Ogni sztucznych nie ma bo nie dotarłam na miejsce a z odległości z której oglądałam ciężko było coś ufocić. Zresztą w ogóle bez statywu to chyba niemożliwe.

Za to bardzo wdzięcznym obiektem do focenia jest Kijuś :loveu:

Posted

[quote name='eria']no to teraz czas na foty:diabloti:[/quote]

No to są foty :cool3: a wieczorem będzie duuużo psich bo jesteśmy umówione na spacer z nową pieprzaczką która zawitała do Krakowa :p

Posted

[quote name='weszka']No to są foty :cool3: a wieczorem będzie duuużo psich bo jesteśmy umówione na spacer z nową pieprzaczką która zawitała do Krakowa :p[/quote]
olbrzymka ???????????? :loveu::loveu::loveu:
Fajne,wesołe fotki z grilla :lol:ale ja wolę psyyyyy:eviltong:

Posted

[quote name='weszka']Tak olbrzymeczka :)
Ja też wolę psy :diabloti::evil_lol: ale fotki wyszły fajne :cool1:[/quote]
OJEEEEEEEEJ TO CZEKAM NA DUUUUUŻO FOT!!!! A co to za sunia ? skąd?

Posted

Będzie duuuużo :)
Historia suni jest mało ciekawa :shake: To rasowa sunia, 2 letnia, z rodowodem ale trafiła w ręce pseudo i właśnie moi znajomi ją odkupili ponieważ parę mies. temu stracili swojego pieprzaka. Niestety miała też teraz 6 szczeniaków które nie wiadomo gdzie trafiły :shake: a wcześniej też musiała rodzić. Jest w kiepskiej formie fizycznej ale kochana z niej piesunia :loveu:

Posted

Weszko fotki przecudne!!!! zwłaszcza te z juniorem :loveu::loveu::loveu:

a ta sunia trafiła do tej Pani co kiedyś do mnie pisała w sprawie Trisa? bo jak tak to muszę Ją odhaczyć jako potencjalny domek żeby głowy nie zawracać ;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']kwiatki przekolorkowane ale zdjęcia ludzi śliczne! :loveu:[/quote]

Hmmm przekolorkowane tzn.??? Kwiatki kolorowe są :cool3:

[quote name='malawaszka']Weszko fotki przecudne!!!! zwłaszcza te z juniorem :loveu::loveu::loveu:

a ta sunia trafiła do tej Pani co kiedyś do mnie pisała w sprawie Trisa? bo jak tak to muszę Ją odhaczyć jako potencjalny domek żeby głowy nie zawracać ;)[/quote]

Dziękuję za dobre słowo odnośnie fotek :cool1:
To to właśnie ta osóbka - jako domek już stracona bo zapsiona :eviltong:
Zaraz będą foteczki!!!