madziamn Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 wpadłam na dogo dawno mnie nie bylo ale zdjęcia swietne ciociu Weszko a no i cieszę sie że z Buniulka lepiej. Quote
weszka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Oj mówię wam ale miałam dzisiaj dzień do dupy :angryy: I nie wiem czy to już koniec. 1. rano jadąc do pracy miałam mała stłuczkę - nic się nie stało ale trafiłam na furiata przez którego straciłam 1,5 godz. 2. w pracy padł serwer i cały dzień nic się nie dało zrobić 3. po powrocie do domu wieczorem zabrałam się za przygotowanie Dirki do sobotniej wystawy w Budapeszcie i... okazało się że ma cieczkę :-o:angryy::placz: więc... za fraki i do wetki na ratunek. Wetka odradziła zatrzymywanie zastrzykiem bo różnie może być... ewentualnie tabletki ale to też niezbyt dobra alternatywa jeśli chodzi o wystawę - co innego jakby to był dłuższy czas ale dla jednego dnia to zbyt duże ryzyko. No i nie wiem czy mam jechac czy nie, czy dawać czy nie :shake::roll: 4. wróciłam do domu pełna myśli co robić, musiałam dokończyć strzyżonko bo Dirki była do połowy zrobiona i zajechałam ją prawie do skóry :placz::placz::placz::shake: idę się :grab: Quote
Matusz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [COLOR=Navy][B]jedź, jedź, nie ty sama będziesz z cieczką, wiele ludzi robi to specjalnie, a ty jedź, pewnie wygracie :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
ariss Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 tyle na raz Ci się zwaliło:shake:więc jedz i przywieź wszystko po co jedziesz:razz: Quote
malawaszka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 łożesz nie zazdroszczę emocji :shake: co postanowiłaś? Quote
AnkaG Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Weszko ja raz przerywałam cieczki tabletkami. Właśnie wyjeżdżalismy na urlop i dwie dostały a zaraz kolejna trzecia. Trzy cieczki w lecie nad morzem to masakra. Mi wetka powiedziała, że raz czy dwa jak się przerwie to małe ryzyko. Chodzi o to by nie było to stałe ładowanie hormonów. Decyzja należy do ciebie - w dodatku to pierwsze dni cieczki. Kup tabletki z chlorofilem i za przeproszeniam myj jej doopke często by zapach sie nie trzymał. My jechalismy na dwa tygodnie, więc nie mielismy wyjścia. No i trzymaj się mocno i nos do góry. :lol: Quote
anetta Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Początek cieczki to jeszcze nie tragedia :) Rób ją i jedź :lol: A tak w ogóle to gratuluje wyróżnienia :o :lol::lol: Quote
weszka Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Jednak zdecydowałam że nie pojadę. Taka już jestem - uważam że to nie fair wystawiać cieczkujace suki. Jeśli nie wolno to nie wolno i już. Szkoda bo cieszyłam się na wyjazd ale widać tak miało być. Quote
eria Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 ale niefajnie się to wszystko potoczyło :-( stłuczka, cieczka.... W sumie też bym chyba nie jechala na tą wystawę... Quote
weszka Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Poza tym Dirki chyba tam nie chce jechać i może dlatego... ale to już inna historia... Quote
ariss Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 ja z powodu cieczki Gasski nie zapisałam na europejską:roll:bo strzelam,a właściwie mam nadzieję,że wtedy ją dostanie(po 8 miesiącach)nie szybciej;) Ale szkoda,że aż tyle Wam się na głowę zwaliło:shake: Quote
Doginka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ale europejska jest chyba dopiero w październiuku?:crazyeye: Weszka, super, że tak uczciwie podchodzisz do sprawy "cieczka na wystawie" Nawet nie wiesz jak taka cieczka potrafi rozkojarzyć psa na ringu. Gordon dostaje świra:cool3:Nie chce wtedy chodzić, odwraca się i węszy, jest zdekoncentrowany:roll:I jak sądzę wszystkie psy tak reagują:razz: Więc chwała Ci za tę decyzję - jeszcze nadrobicie;):loveu: Quote
ariss Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Doginka']Ale europejska jest chyba dopiero w październiuku?:crazyeye: [/quote] no i dokładnie od pierwszej cieczki minie wtedy 8 miesięcy i modle się do wszystkich bogów świata żeby ta cieczka wypadała co 8 miesięcy a nie naprzykład co 6:evil_lol: Quote
weszka Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 A miałyśmy być gdzieś indziej... ale co tam! Nie pierwszy nie ostatni raz się okazja natrafiła. Dirulec sobie leży szczęśliwy w majtkach i też dobrze. Miałyśmy dziś ładny spacer i są fajne zdjęcia ale już dzisiaj nie wrzucę. Musicie poczekać ;) Quote
eria Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Weszka nie wiem czemu,ale za każdym razem jak wchodzę na Twoją stronkę[url]http://www.ekstrawagancja.com/[/url] to antywir wykrywa mi wirusa ! :crazyeye: Quote
weszka Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Coś tam jest pochrzanione bo wirusa wcale nie ma. Zależy od antywira. Możesz spokojnie zignorować ostrzeżenie :) niestety ja nie wiem co jest nie tak i nie umiem tego naprawić. Quote
weszka Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Na przywitanie i pożeganie Dirulec w blasku słońca :) [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img515.imageshack.us/img515/5936/dsc0688kl0.jpg[/IMG][/URL] wiem wiem że ma frędzla na klacie ale ze złości jej nie dokończyłam robić :cool3: i jakoś nie mogę się zabrać żeby dokończyć i tak sobie chodzi :eviltong: Quote
Doginka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='weszka']...wiem wiem że ma frędzla na klacie ale ze złości jej nie dokończyłam robić :cool3: i jakoś nie mogę się zabrać żeby dokończyć i tak sobie chodzi :eviltong:[/quote] A skąd ta złość?:crazyeye::razz: Quote
monita Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Eeee tam ... przesadzasz :p Jak to się mówi : ładnemu we wszystkim ładnie :razz: :loveu: Quote
weszka Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Doginka']A skąd ta złość?:crazyeye::razz:[/quote] że nie pojechałyśmy do Budapesztu [quote name='eria']ale piękna fotka !!! :loveu:więcej takich !![/quote] Dziękuję i zaraz będzie więcej :p [quote name='monita']Eeee tam ... przesadzasz :p Jak to się mówi : ładnemu we wszystkim ładnie :razz: :loveu:[/quote] hehhe może i przesadzam ale taka już ze mnie perfekcjonistka :eviltong: Quote
weszka Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Zdjęcia miłosne :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/9968/dsc0719xn2.jpg[/IMG] [IMG]http://img103.imageshack.us/img103/8027/dsc0718zb4.jpg[/IMG] [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/6459/dsc0717mm5.jpg[/IMG] [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/9102/dsc0712au1.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Oj tak Matusz :loveu: Dirki jest na tych wspólnych fotkach straszliwie podobna do Forsy :loveu:! Aż niesamowite bo normalnie raczej jej nie przypomina...:roll: Wiecie co? Urosło się suczce :crazyeye::-o Zauważyłam to na spacerach że jak idę z nią na flexi to przedtem mogłam mieć normalnie opuszczoną rękę jak szła przy nodze, a teraz uchwyt obija się o grzbiet. No i wzięłam miarkę i okazuje się że ma 67-68 cm, a miała jeszcze niedawno 64-65 cm :-o Duże babsko się zrobiło. Waży 30,5 kg bo ostatnio u weta ją zważyłam. PS. znowu miesza posty :/ Quote
Matusz Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [COLOR=Navy][B]oj kwitnąca ta miłość, widać ! :loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts