weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 A później był spacer i szaleństwa z butelką :cool1: pyskula :) straszne :evil_lol: Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 I jeszcze pozowanie a teraz idę sprzątać... Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Witanko :multi: Dirulka sliczna :loveu:, tylko co to za firanka na dolnej lini :mad: :eviltong: Hehe :eviltong::diabloti: no normalna firanka :diabloti::evil_lol: Na focie wyszła jakoś kiepsko ale to i tak na razie wersja robocza fryzury i przed wystawą będą finalne poprawki :p Quote
Ka-Vanga Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 weszka napisał(a):Hehe :eviltong::diabloti: no normalna firanka :diabloti::evil_lol: Na focie wyszła jakoś kiepsko ale to i tak na razie wersja robocza fryzury i przed wystawą będą finalne poprawki :p Hahaha kochana to nie firanka to zaslona :evil_lol: ;). Ale skoro to robocza fryzura to luzik ;) Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Nooo chyba nie sądzisz że w takim stanie byśmy się na wystawę wybrały :evil_lol: Żeby tylko na Katowice odrosła... bo trochę późno się zabrałam za fryzowanie. Ale mam nadzieję że porośnie jak należy i nie będzie obciachu :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Hahaha no troche pozno :diabloti: A Dirulka w jakim wieku jest teraz? Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha no troche pozno :diabloti: A Dirulka w jakim wieku jest teraz? Nooo jakoś zeszło :diabloti: Miałam plany tydzień temu ale pojechałyśmy w góry na weekend no i nie wypaliło. Dirulec ma teraz 20 miesięcy :p Quote
Ka-Vanga Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Hahaha jasne znam te wykrety :evil_lol: Aaaaaa to jeszcze dzieciaczek :loveu: Quote
Doginka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 weszka napisał(a):Można napisać o zwiększenie limitu. Mnie rok temu powiększyli :) Prośbę moją motywowałam posiadaniem 3 psów (suk znaczy) w mało popularnej odmianie więc dla popularyzacji rasy bla bla bla... Gassira - mogłabyś mieć szansę bo czarnych średniaków (i to takich pieknych!) tez jest jak na lekarstwo. W tym roku zadne prośby nie będą uwzględniane - zaznaczyli to na pierwszej stronie:shake: Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Buuu to szkoda. No to trzeba się będzie streścić. Tylko jak tu wybrać 10 fot z tylu co my robimy naszym potfforkom ;) eria, AnkaG - cieszę się że się łyski podobają :) Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Zapomniałam Wam napisać że stara BaBunia ma ciążę urojoną i mleczne cycki :crazyeye::shake: Chyba jutro muszę jechać po Galastop (nie wypominając za ciężką kasę) bo robią się twarde i chyba samo nie przejdzie :shake::roll: A teraz już mówim dobranoc. Quote
madziamn Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dobranoc weszko i sunieczki. fajowe zdjęcia w krótkich fryzurkach. ach te butelki cóż one w nich widza?:evil_lol: Quote
AMIGA Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 madziamn napisał(a):dobranoc weszko i sunieczki. fajowe zdjęcia w krótkich fryzurkach. ach te butelki cóż one w nich widza?:evil_lol: Jak to co widzą! Słyszą przede wszystkim wspaniałe trzeszczenie w zębach. Ale dziewczynki piękne wiosenne :loveu::loveu:! Bogowie, kiedy moja zarośnięta wreszcie będzie tak wyglądac. Bo teraz nadal wygląda jak z buszu! Quote
weszka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Taaaak dziewczęta są eleganckie chociaż Bunia wyglada śmiesznie taka opitolona maszynką ;) A dzisiaj był spacer rodzinny - Dirki, Sympa i moja rodzinka w parku AWF. Będzie duuuuużo fot :) seria pierwsza - Sympa, Dirki i przyjaciele (nie wszyscy oczywiście bo Dirulec musi się z każdym napotkanym psem zapoznać) Sympa i Dirki Dirki i bobtaile :) cdn... Quote
weszka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 i z najfajniejszym kolegą - straszne szaleństwo i miłość była cdn... Quote
weszka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Seria dziecko i psy :loveu: czyli mój siostrzeniec Bartek wśród szarych suk :loveu: Jest z niego mały dogomaniak - ma absolutnego zajoba na punkcie psów wszelakich, a swoich w szczególności. Jedne z pierwszych słów jakie zaczął mówić to Didi na Dirki i Himp to Sympa. Jest jeszcze Kiki na kocicę mamy :p Wie nawet że są na kalendarzu i jak ktoś przyjdzie to biegnie tam i pokazuje :lol: Quote
weszka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 i już sam Bartoilini :) z grzbietem Sympy ;) cdn... Quote
Matusz Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 super te zdjęcia z siostrzeńcem :loveu::loveu::loveu: nowe pokolenie dogomaniaków nam rośnie :multi::multi: Quote
AMIGA Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ale Wam fajnie - dzisiaj taka fantastyczna pogoda na spacerki byla. A ja uziemiona z wielu powodów! Superowe zdjęcia :loveu::loveu: Quote
weszka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 rodzinnie ze mną i Sympą suki w tle i ja z Sympą I to tyle! Ależ Was rozpieściłam :) Quote
eria Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 widzę że też mieliście bardzo udany spacerek :multi: Super te zabawowe fotki z poprzedniej stronki :loveu: i miło widzieć że bobtaile też chodzą na spacerki :lol: bo mi się zawsze wydaje że takie białe i długowłose psy to mają przechlapane życie:roll: Quote
weszka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Oj tak spacer był pierwsza klasa. A te bobtaile chodzą na spacery w każdą pogodę. I są bardzo sprawne i szybkie :) Zwłaszcza ta sunia z ogonem jest wyjątkowo zabawowa i radosna. A jak biegnie z tym rozwianym futrem to wygląda oszałamiająco! Quote
Recommended Posts