weszka Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 eria czy można Cię prosić o nowy świeżo-wiosenny zestaw avatar + baner??? Wybierz proszę coś ze zdjęć z dzisiaj i z wczoraj + bym chciała wkomponowane tulipanki... :cool1: I jakby można prosić dwie wersje rozmiarowe - taki jak ten co mam teraz i drugi na pełną szerokość tylko wysokości takiej jak ten żeby się podpis jeszcze pod nim zmieścił. Quote
Doginka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ale kolorowo się zrobiło:crazyeye::loveu::multi: Quote
anetta Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ale fajnie mieliście :multi: A te bobtaile :)))))) Smieszne kule :lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 BRY z rana :multi: [quote name='weszka']http://img512.imageshack.us/img512/6185/p3090333ab6.jpg hahaha niezla fota :evil_lol: Quote
ariss Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ile świetnych foteczek:loveu:zaraz się biorę za wybieranie fotek do nowego kalendarza,tylko po co????jak zaraz zrobię nowe i będę musiała zmienić:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 gassira napisał(a):ile świetnych foteczek:loveu:zaraz się biorę za wybieranie fotek do nowego kalendarza,tylko po co????jak zaraz zrobię nowe i będę musiała zmienić:evil_lol: Ale jakbyś zapomniała wkleić nowych, to będą starsze:diabloti: Quote
eria Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Weszko zabrałam się za banerek i......zapomniałam że dałaś te fotki tulipanów na tło :oops::oops::oops: ale mam nadzieję że spodoba Ci się taki ? szarym suczom ładnie pasuje w takich żywych kolorach :) Quote
Doginka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Hmmmm, jaki piękny nowy komplecik dla weszuni:diabloti::crazyeye::loveu: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ale pięknie Dirki zrobiona - po grzbiecie też maszynką jechałaś czy tam tlyko wyrwane? :cool3: Quote
weszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 eria napisał(a):Weszko zabrałam się za banerek i......zapomniałam że dałaś te fotki tulipanów na tło :oops::oops::oops: ale mam nadzieję że spodoba Ci się taki ? szarym suczom ładnie pasuje w takich żywych kolorach :) eria baaaaaardzo dziękuję :loveu::crazyeye: Zaraz zmieniam :p Ale wersja z tulipanami Cię nie minie :diabloti::cool3::evil_lol: madziamn napisał(a):śliczne. może Weszce tez sie spodoba. No pewnie że się podoba :multi: malawaszka napisał(a):ale pięknie Dirki zrobiona - po grzbiecie też maszynką jechałaś czy tam tlyko wyrwane? :cool3: Tylko wyrwane własnymi ręcami :cool1: Quote
weszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Eria hmmm.... albo trochę powybrzydzam - na avatar ;) Może jakieś inne zdjęcie bym prosiła... np. to które jest na banerze z prawej strony albo z lewej albo... - no w każdym razie jakieś inne. Quote
weszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Może to... tylko nie wiem czy nie za ciemne... jak za ciemne to daj proszę tą główkę która jest z prawej strony na banerze. Quote
monita Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wygląda ślicznie :razz: http://img358.imageshack.us/img358/8742/p3080237tt0.jpg Quote
weszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Eria - supcio!!! Dzięki!!! Monita - widzę że i Ty masz nowy avatarek ;) Dziękujemy za komplement :) Quote
monita Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Trzeba coś zmienić - jeszcze się zastanawiam nad innym ;) Quote
Doginka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Weszunia, ja dziś zrobiłam I etap Gordońskiego:multi::multi::multi:;) - Dirki taka wytrymowana, to się zawstydziłam:evil_lol: Quote
monita Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Na sierść, polecam jeszcze AmiVet ( proszek z biotyną ). Quote
weszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Brawo Doginko! Należało się chłopakowi bo zarośnięty nieźle! Wpadnę obejrzeć fotki - bo pewnie będą takowe, a może już są - ale już nie dziś bo padam na ryjek. Miałam ciężkie pracowite dni ostatnio i muszę trochę odsapnąć. Quote
weszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 monita napisał(a):Na sierść, polecam jeszcze AmiVet ( proszek z biotyną ). Dzięki. Ja tak pytałam na zapas w sumie i z ciekawości bo Dirki ma sierść świetną ale nieco drżę czy odrośnie jak trzeba na Katowice bo bardzo późno ją zrobiłam. Dlatego myślę czy jej nie wspomóc czymś na porost :cool3: Quote
monita Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 AmiVet jest na porost :razz: EDIT : To się pisze AmiWet ;) Stymulator odrostu sierści i odnowy skóry. Quote
Recommended Posts