Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Fajnie że będziesz w Krakowie :multi: My rzecz jasna też to sie spotkamy :)

O to super:multi: - tylko proszę o zaczepienie mnie, bo ja zazwyczaj na wystawach nie rozpoznaję ludzi:oops: - wiesz, stres i te sprawy, no i ja jestem shy:oops::p

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a gdzie na ten spacerek się wybieracie??? po wystawie? :cool3:

Nie wiem, czy będzie spacerek, bo czasu może być mało:razz: i ja niestety skazana jestem na jazdę ze starsza panią, która moze nie chciec iść na spacerek z nami:-(

Posted

Doginka napisał(a):
O to super:multi: - tylko proszę o zaczepienie mnie, bo ja zazwyczaj na wystawach nie rozpoznaję ludzi:oops: - wiesz, stres i te sprawy, no i ja jestem shy:oops::p

Ja mam tak samo :razz:

malawaszka napisał(a):
a gdzie na ten spacerek się wybieracie??? po wystawie? :cool3:

A nie wiem - eria nas gdzieś musi zabrać bo ja tam nie znam spacerowych terenów.

Doginka napisał(a):
Nie wiem, czy będzie spacerek, bo czasu może być mało:razz: i ja niestety skazana jestem na jazdę ze starsza panią, która moze nie chciec iść na spacerek z nami:-(

Buuu szkoda. Może w Krakowie się uda? W końcu wystawa jest przy parku :cool3:

Posted

weszka napisał(a):

A nie wiem - eria nas gdzieś musi zabrać bo ja tam nie znam spacerowych terenów.
:cool3:

hihi Ruda Śląska -Bielszowice :cool3: :loveu: tereny bardzo fajne, gwarantuję :loveu:

Posted

weszka napisał(a):
Byle pogoda była przyzwoita. Od kiedy jeżdżę na katowickie wystawy to zawsze jest wtedy syf :/

noo masz rację,zwykle jest paskudnie wtedy :roll::roll:

Posted

W Krakowie to i ja się bardzo chętnie z Wami spotkam. Bedę kibicować naszej córci - Afrodycie, a sama będę bez swojej kudłaczki. Będę więc miała łatwiej Was powyłuskiwać z tłumu. I Wam będzie łatwiej zrobić punkt zborny przy mnie, bo taka najbardziej puciata przy ringu sznaucerowym to napewno będę ja:evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
Może w tym roku będzie wyjątek... specjalnie dla nas :roll::p

musi być!!!!!!!!!Z racji tego,że jadę tam pierwszy raz to przywiozę Wam piękne słoneczko:cool3::loveu:

Posted

weszka napisał(a):

Buuu szkoda. Może w Krakowie się uda? W końcu wystawa jest przy parku :cool3:

Ale ja właśnie o Krakowie mówię:diabloti: - ale faktycznie park jest bliziutko:multi:, więc na 100% pójdziemy na spacerek:multi:

weszka napisał(a):
A ja już mam plan na kolejną fajną wystawę :p

Czekam na propozycje:lol:

Posted

Aaaa ja się zakręciłam że o Katowice Ci chodzi, a przecież nie jedziesz.
Mój plan to majowa klubówka na Węgrzech - dostałam "zaproszenie" od hodowczyni Dirki i mamy zamiar się wybrać.

Posted

weszka napisał(a):
Aaaa ja się zakręciłam że o Katowice Ci chodzi, a przecież nie jedziesz.
Mój plan to majowa klubówka na Węgrzech - dostałam "zaproszenie" od hodowczyni Dirki i mamy zamiar się wybrać.

Do maja to Gordon nie zarośnie:shake:

Posted

anetta napisał(a):
Jakie gluciory :turn-l:
A nie można ich po prostu...fru na dwór? :hmmmm::diabloti:

też o tym pomyślałam :evil_lol:ale wyoraziłam sobie jakie spustoszenie siałyby te gluciory :evil_lol::evil_lol:

Posted

Na dwór to ja dzisiaj dwie olbrzymki wywalę :angryy::mad: Dorwały się do beczek z karmą jak wyszłam z domu :mad::mad::angryy: i zniknęło X kg. To kolejny włam w ciągu kilku tyg. Muszę je gdzieś schować tylko nie wiem zbytnio gdzie :roll: Stoją tam od zawsze i nagle Dirki (bo to z pewnością jej pomysł) odkryła że da się częstować :mad: Małpiszon jeden. Teraz mnie chyba zaczadzą :angryy:

Posted

eria napisał(a):
co tu powinnam napisać ? :
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

To powinnaś napisać:
:zly7::snipersm::2gunfire::chainsaw::x:bad-word::grab:

Posted

weszka napisał(a):
To powinnaś napisać:
:zly7::snipersm::2gunfire::chainsaw::x:bad-word::grab:

ale kiedy ja bym była wniebowzięta jakby tak Kreon dobrał się do wora z karmą :evil_lol:

za to powyższe napisałabym gdyby zrobiła to Foxi :diabloti:

Posted

AnkaG napisał(a):
Wpadłam do was i od razu humorek lepszy. Sorki ale widzę pękatą Dirki oczyma wyobraźni. :evil_lol: I w nocy koo w kącie.

:megagrin::megagrin::megagrin::painting::roflt::roflt::roflt: - nocny spacerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: