weszka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Wróciłam z Dirki z weekendu w górach :) Było wspaniale i szkoda, że już koniec i znów jutro poniedziałek i praca i codzienne obowiązki. Będzie kilka zdjęć to jak dostanę od znajomych wkleję. Dirki dzisiaj wyszalała się po śniegu niedaleko Doliny Białego. Chcieliśmy iść dalej do Białego ale nas nie wpuścili - zakaz wstępu z psami :/ Ale spacer po lesie, łąkach całkowicie oszołomił Dirulca - szalała jak opętana :loveu: i nawet dwa razy przeleciała się przez lodowaty potok :crazyeye: Quote
weszka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ale ogólnie pogoda kiepska. Wczoraj padał deszcz ze śniegiem. W nocy napadało śniegu i do południa było pięknie, a później znów wrócił deszcz i zrobiło się paskudnie. No i cały czas wiało dość solidnie. Quote
eria Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jak na huragan przystało- u nas powyrywało drzewa z korzeniami w parku Quote
madziamn Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A u nas wieje jeszcze do tej pory. Weszko dziewczyny super na fotkach wyglądają. Ach te sznupinki kochane. Moja bestyjka to już tak zarosła że psa nie widac. Czekamy na fotki z gór i pozdrawiamy. Myzianko dla dziewczynek. Quote
AMIGA Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja tu wpadam często, pasę oczy zdjęciami i uciekam. Bo doba się robi coraz krótsza i na nic nie ma czasu:shake: Super, że mogłyście troche wyjechać od tego smogu krakowskiego. A krokusów pewnie jeszcze w Dolinie Chochołowskiej nie było?? Quote
weszka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Amiga ciesze się że nas odwiedzasz mimo wielu psich zajęć (i nie tylko psich). W Dolinie Chochołowskiej nie byłyśmy więc nie wiem jak z krokusami ;) Quote
anetta Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zazdroszcze tego spacerku, mimo że było brzydko ;) Quote
weszka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Taaak takie brzydko zawsze lepsze niż miastowe brzydko. Tyle że przez ten weekend Dirulec nadal nie ostrzyżony... a wystawa już 29 marca. Qrde mało czasu i jak zwykle wszystko będzie na ostatnią chwilę. Nie wiem czy przed weekendem mi się uda ją opitolić. Quote
ariss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 zazdrościmy wyjazdu w góry:loveu:My z Gass to dopiero na majówkę jedzemy na ukochaną przez nas wiochę,poszaleć po łąkach i lasach;) Quote
madziamn Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 pewnie nie ma to jak łąki i lasy. pełnia szczęścia. nam narazie się nie zapowiada taki wypadzik. myzianko dla suniek Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czy to Twoja Dirki jest na marcowej stronie w kalendarzu?:razz::loveu: Ja już zaczęłam wklejać foty na 2009 rok - czas mamy do maja;) - dostałm link ze zmianą adresu! Quote
weszka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Doginka napisał(a):Czy to Twoja Dirki jest na marcowej stronie w kalendarzu?:razz::loveu: Ja już zaczęłam wklejać foty na 2009 rok - czas mamy do maja;) - dostałm link ze zmianą adresu! A i owszem to Dirulec we własnej suczej osobie :loveu: Też dostałam linka - trzeba zacząć wysyłać :) Quote
Doginka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='weszka']A i owszem to Dirulec we własnej suczej osobie :loveu: Też dostałam linka - trzeba zacząć wysyłać :) Mam nadzieję, że powstanie kalendarz na 2009, ale jak na razie to mało ludzi wrzuca tam sznupki Quote
weszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Doginko jest jeszcze dużo czasu. Damy radę! Quote
ariss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Doginka']Mam nadzieję, że powstanie kalendarz na 2009, ale jak na razie to mało ludzi wrzuca tam sznupki poczekaj kochana jak ja zaczne wrzucać:evil_lol:mam nadzieje,że zwiększyli ilość zdjęć???jeszcze tam nie zaglądałam:roll: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 gassira napisał(a):poczekaj kochana jak ja zaczne wrzucać:evil_lol:mam nadzieje,że zwiększyli ilość zdjęć???jeszcze tam nie zaglądałam:roll: Limit jest do 10 fot, niezależnie od ilości posiadanych piesków;) Quote
ariss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Doginka napisał(a):Limit jest do 10 fot, niezależnie od ilości posiadanych piesków;) mało:roll:przy naszych możliwościach focenia powinno być zdecydowanie więcej:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 gassira napisał(a):mało:roll:przy naszych możliwościach focenia powinno być zdecydowanie więcej:evil_lol: No właśnie:evil_lol: Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Można napisać o zwiększenie limitu. Mnie rok temu powiększyli :) Prośbę moją motywowałam posiadaniem 3 psów (suk znaczy) w mało popularnej odmianie więc dla popularyzacji rasy bla bla bla... Gassira - mogłabyś mieć szansę bo czarnych średniaków (i to takich pieknych!) tez jest jak na lekarstwo. Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 A więc dziś odbyła się premiera nowej maszynki! Suki zostały koncertowo opitolone :multi: Maszynka spisuje się świetnie chociaż trochę się nagrzewa ostrze ale może to normalne :roll: nie wiem nie mam z taką maszynerią doświadczenia. W każdym razie komfort pracy bez porównania no i krócej to wszystko trwało choć od 12 do 16 zeszło na 2 suczyny :cool1: To teraz czas na sesję foto :cool3: Dirulec w charakterze yeti - przed zaczynamy skubanko włosków ubywa.... i voila :p Quote
Ka-Vanga Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witanko :multi: Dirulka sliczna :loveu:, tylko co to za firanka na dolnej lini :mad: :eviltong: Quote
weszka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Na drugi ogień poszła Bunia. Po raz pierwszy w życiu opitoliłam ją w całości maszynką :cool3: Dla niej skubanie tyle czasu to już męczące, poza tym po co jej to. No coż wygląda śmiesznie, ja nie mam jeszcze wprawy w obsłudze sprzętu ale nie jest źle. Tylko jest strasznie chuda, wygląda jakbym ją głodziła :shake::roll: a z tego co zostało mogę sobie zrobić jeszcze jednego sznaucera ;):diabloti: Quote
Recommended Posts