Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam napisać że wczoraj przyszło potwierdzenie z Katowic :) Już nie mogę się doczekać! Mam głód wystaw! Mamy jakąś konkurentkę w klasie młodzieży... ciekawe co to za jedna...
Muszę zabrać się za ćwiczenia wystawowe - ringówka, chodzenie, stanie... dawno nie ćwiczyłyśmy. Ale i tak się najbardziej obawiam żeby Dirulec nie dał plamy swoim zachowaniem. Ona nie lubi takiego zgiełku, hal, ludzi... To dziki pies łąkowy i peszy się w takim otoczeniu.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:fajnie że będziecie w Katowicach - w który dzień i o której będzie Dirki się pokazywać??? Chyba muszę zacząć sobie zapisywać kogo bym chciała zobaczyc, bo zrobiętak jak w zeszłym roku, że pozapominałam i prawie nikogo nie spotkałam :evil_lol:

Posted

Kiedy wystawa ? Będziemy trzymać kciuki.

Ja nie zapomnę wystawy w Poznaniu na hali. No parę latek temu.
Keysi wyła z zadartą głową stojac na na stole,a tak szarpała że ringówke zerwała. Masakra.

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi:fajnie że będziecie w Katowicach - w który dzień i o której będzie Dirki się pokazywać??? Chyba muszę zacząć sobie zapisywać kogo bym chciała zobaczyc, bo zrobiętak jak w zeszłym roku, że pozapominałam i prawie nikogo nie spotkałam :evil_lol:

ale spacerek powystawowy Weszka ma już zarezerwowany z nami i Gassi :cool3: tak żeby nie bylo:evil_lol::evil_lol:
Zresztą ! im więcej tym lepiej ! Malawaszka zapraszamy też ! :)

Posted

malawaszka napisał(a):

Jesteśmy w sobotę o godz. 11 na ringu 6. Zapraszamy!

eria napisał(a):
ale spacerek powystawowy Weszka ma już zarezerwowany z nami i Gassi :cool3: tak żeby nie bylo:evil_lol::evil_lol:
Zresztą ! im więcej tym lepiej ! Malawaszka zapraszamy też ! :)

I na spacerek też zapraszamy!

Posted

weszka napisał(a):
Zapomniałam napisać że wczoraj przyszło potwierdzenie z Katowic :) Już nie mogę się doczekać! Mam głód wystaw! Mamy jakąś konkurentkę w klasie młodzieży... ciekawe co to za jedna...
Muszę zabrać się za ćwiczenia wystawowe - ringówka, chodzenie, stanie... dawno nie ćwiczyłyśmy. Ale i tak się najbardziej obawiam żeby Dirulec nie dał plamy swoim zachowaniem. Ona nie lubi takiego zgiełku, hal, ludzi... To dziki pies łąkowy i peszy się w takim otoczeniu.

a mi jeszcze nie przyszło:angryy:mam nadzieje,że dojdzie zanim tam wyjedziemy:roll:

weszka napisał(a):
Jesteśmy w sobotę o godz. 11 na ringu 6. Zapraszamy!

I na spacerek też zapraszamy!

My też o 11,ale nie pamiętam jaki ring:oops:ale my same wychodzimy:roll:

Posted

Gassi -średni czarny o 11.10 zaraz po olbrzymie PS na tym samym ringu :cool3:

a zdziwiłam się bo olbrzymy czarne w tym roku na sali gimnastycznej ! ale pewnie nie zobacze bo o 13.30 po miniaturach więc zapewne się pare godzin opóźni :/

Posted

weszka napisał(a):
My też same w klasie idziemy. Ale przed nami jest suczka młodzieżówka. A Wy macie jakąś konkurencję???

Mamy jakąś interczempionkę w porównaniu:roll:

eria napisał(a):
Gassi -średni czarny o 11.10 zaraz po olbrzymie PS na tym samym ringu :cool3:

a zdziwiłam się bo olbrzymy czarne w tym roku na sali gimnastycznej ! ale pewnie nie zobacze bo o 13.30 po miniaturach więc zapewne się pare godzin opóźni :/

to nie możemy się ominąć:evil_lol::multi:

Posted

eria napisał(a):
dokładnie :) nie potracimy się :evil_lol:

weszka napisał(a):
Fajnie będzie Was poznać na żywo :) No i psiaczki!

pewnie,że fajnie...tylko jak ja będę za Was kciuki trzymała,jak z nerwów pewnie nie będę wiedziała jak się nazywam:evil_lol:

Posted

Dzisiaj Sympa przymierzyła policyjną obrożę :) Wygląda super :loveu: - nawet lepiej niż Dirki bo jej to pasuje do postury i nawet do charakteru bardziej :diabloti:. Poszłyśmy do parku na spacer i ludzie się oglądali i odsuwali z szacunkiem :D Musimy zakupić drugi komplet!
zdjęcia z komórki więc jakość taka se

a taki ze mnie pies policyjny :D uszy pod wiatr

Posted

weszka napisał(a):

Doginko są ze skóry z tłoczonym napisem. Ale to nie rozmiar na twoje maluszki - mają 4 cm szerokości i są na obwód szyi od ok. 50 do 68 cm. Chyba że Pan zrobiłby ci na zamówienie mniejszą.

Szkoda, moje sznupy najszerszą obróżkę mają ok. półtora cm.:razz:
weszka napisał(a):

A le Wam zazdroszczę - my z Gordusiem zaczynamy dopiero w czerwcu w Krakowie - też nie mogę się doczekać:razz:;)
Ale zobaczysz, że Dirki stanie na wysokości zadania:p

Padam ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://img297.imageshack.us/img297/3387/zdjcie051nc1.jpg

Posted

Doginka napisał(a):

A le Wam zazdroszczę - my z Gordusiem zaczynamy dopiero w czerwcu w Krakowie - też nie mogę się doczekać:razz:;)

Fajnie że będziesz w Krakowie :multi: My rzecz jasna też to sie spotkamy :)

eria napisał(a):
fajną grzywkę ma Sympa :loveu::loveu:

Hehe nawet dość obfitą :cool3: