Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Brawo Doginko! Należało się chłopakowi bo zarośnięty nieźle! Wpadnę obejrzeć fotki - bo pewnie będą takowe, a może już są - ale już nie dziś bo padam na ryjek. Miałam ciężkie pracowite dni ostatnio i muszę trochę odsapnąć.

Foty już są, ale Ty Weszuniu odpocznij sobie:p:p:p

Posted

gassira napisał(a):
no to ja przyszłam z miziankiem dla sucz,bo dawno od ciotki Ewki nie dostały pieszczot:eviltong:

No właśnie :mad: Ale dobrze że jesteś :loveu:

Ka-Vanga napisał(a):
Weszuniu, ale masz sliczny komplecik!!!!!!!!

Prawda że uroczy :p:cool1:

Wiecie co???!!!! W nocy wykluło mi się stado maleńkich ślimaczków :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja *******ę!!! Ale jazda :-o:diabloti::evil_lol: Mam ich chyba ze 30 :crazyeye:

Posted

gassira napisał(a):
podlizujesz się:evil_lol::eviltong:

ciiiiiiiiiiicho :evil_lol:

weszka napisał(a):
Wiecie co???!!!! W nocy wykluło mi się stado maleńkich ślimaczków :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja *******ę!!! Ale jazda :-o:diabloti::evil_lol: Mam ich chyba ze 30 :crazyeye:

woooooow niezle :cool3:, to zakladaj hodowle, a pozniej bedziesz miala co do gara wlozyc :evil_lol: ;)

Posted

weszka napisał(a):
...Wiecie co???!!!! W nocy wykluło mi się stado maleńkich ślimaczków :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja *******ę!!! Ale jazda :-o:diabloti::evil_lol: Mam ich chyba ze 30 :crazyeye:

Uwielbiam ślimaczki w sosie pomidorowym:eating::diabloti:

Poka foty nooooooo!!!!!!!:razz:

Posted

Buahahahhaa :D Ano nie upilnowałam! Ale mówię Wam jakie są słodkie maleństwa! Zrobię fotki ale później. Sama nie wiem co z nimi mam robić - czy mają siedzieć z dorosłymi czy je przenieść...

Posted

weszka napisał(a):
Buahahahhaa :D Ano nie upilnowałam! Ale mówię Wam jakie są słodkie maleństwa! Zrobię fotki ale później. Sama nie wiem co z nimi mam robić - czy mają siedzieć z dorosłymi czy je przenieść...

Ty lepiej uważaj,bo zaraz się z tego zrobią setki,później tysiące:roll::crazyeye:;)

Posted

weszka napisał(a):
Gass przestań krakać!!! Teraz to już będę mądra że nie ma zmiłuj i trzeba systematycznie sprzątać :roll:

ja nie kracze tylko uczulam:eviltong:

Posted

Muszę się Wam pochwalić zakupem - właśnie przyszła paczka z Allegro :) Na szybko cyknięte komórką :cool1:

groźna suka hihi :diabloti::evil_lol:

Posted

No fajne tylko ciężki gabaryt. Szeroka na 4 cm i bardzo solidna. Żadna tam zabawka ;)
A że Dirki ma chudą szyję to zapięta jest na ostatnią dziurkę ale trochę ciasnawo, na poprzednią za luźno - chyba będę musiała dorobić gdzieś dziurkę pośrodku. Jak zarośnie to ta przedostatnia będzie ok.

Posted

Hhahhaa no ładnie, rozmnożyła :shake:
Do Francji je eksportuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Obróżka no no :) Ale widze że i smyczka z napisem. Pełen wypas.

Posted

weszka napisał(a):

:crazyeye: hahaha :roflt: małe Gluciory no chyba padnę :evil_lol:

Fajnisty komplecik Dirulca :loveu:

Posted

No walnę fikołka ze śmiechu ... 30 w postepie geometrycznym to ile będzie za rok. :razz:

Adoptowałaś a teraz sama będziesz szukać domków. :diabloti:

Fajny komplecik. A czy charakter Dirki pasuje na psa policyjnego?

Posted

anetta napisał(a):

Obróżka no no :) Ale widze że i smyczka z napisem. Pełen wypas.

No jak nie jak tak :cool1:

AnkaG napisał(a):
No walnę fikołka ze śmiechu ... 30 w postepie geometrycznym to ile będzie za rok. :razz:

Adoptowałaś a teraz sama będziesz szukać domków. :diabloti:

Fajny komplecik. A czy charakter Dirki pasuje na psa policyjnego?

AnkaG to 30 to jest w przybliżeniu :roll::diabloti: Nie wiem czy nie jest ich ze dwa razy tyle :crazyeye:

Co do charakteru - Dirulec nie ma raczej za grosz psa policyjnego w sobie ale i tak straszy ludzi swoją posturą i miną :evil_lol: a teraz w takim stroju to już będzie całkiem groźna :diabloti:

Doginka napisał(a):
Fajny komplecik zakupiłaś dla Dirki:loveu:

A nie było takich ze skóry?????:diabloti: - wtedy to i ja bym się skusiła dla moich sznupów:razz:

Doginko są ze skóry z tłoczonym napisem. Ale to nie rozmiar na twoje maluszki - mają 4 cm szerokości i są na obwód szyi od ok. 50 do 68 cm. Chyba że Pan zrobiłby ci na zamówienie mniejszą.