Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja też mam taką nadzieję że pogoda nam nie pokrzyżuje planów. A i twoje piękne fotki by nam się baaardzo podobały i przydały.
A teraż żebym w ogóle miała po co jechać na wystawę idę zwiedzać strony groomerskich sklepów i kupić maszynkę. Składa się cała rodzina ;) To spory wydatek ale na lata. Poprzednia maszynka wytrzymała 10 lat.

Posted

eria napisał(a):
powodzenia w poszukiwaniach :lol: i koniecznie zrób Dirki fotki na stole przed i po skubaniu :loveu:

Foty będą oczywiście! Póki co maszynka zamówiona. Full wypas :cool3: ANDIS AGC SUPER 2 SPECIAL EDITION SILVER z dodatkowym 3,2 mm ostrzem :cool1: Już się nie mogę doczekać aż przyjdzie. Przy okazji zakupiłam w Germapolu szampon dla szorściaków, szczotkę do puszenia i opaskę na rękę do umieszczenia numeru startowego na wystawę bo klejenie do ubrania jest denerwujące, a poza tym ja często gubię numerek w ferworze walki :evil_lol:

AnkaG napisał(a):
A jak wypadł blog, które miejsce???

Blog w drugim etapie ostatecznie zajął 15. miejsce na 25 w kategorii ale ten drugi etap to był dla mnie bez sensu i nawet już odpuściłam agitację. W drugim znów głosowanie sms-owe i w sumie wiadomo było że powtórzy to stawkę z 1. rundy, różnice były ogromne, pierwsze blogi miały ponad 600 głosów. Może jednak ktoś przynajmniej zajrzał na bloga i zauważył problem. Pojawiło się kilka miłych wpisów więc chyba cel został osiągnięty choć w części. Szkoda tylko że jury nie przyznało chociaż wyróżnienia za tematykę. No ale wiadomo jaki u nas jest stosunek do psów i takich tematów :roll:

Posted

[quote name='weszka']Postaram się strzelić jakieś fotki choć nie ma się czym chwalić. Dirulec wygląda jak leśny stwór - zarośnięty, skudlony z czarną mordą :evil_lol: W dodatku mam wrażenie że jej się przytyło przez tydzień mojej nieobecności jak mieszkała u siostry bo nie biegała. Więc nie wiem czy chcecie takie szare cosik oglądać ;):evil_lol: No a Bunia jak to Bunia - BaBunia ;)
Ja zawsze chcę oglądać:crazyeye::loveu:
Mówisz, ze Dirki zarośnięta:p - jutro wkleję Rapera, to stwierdzisz, że dirki jest łysa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tymczasem DOBRANOC

Posted

Foteczki cud-miod :loveu: - dziewczyny szaleja, ze az milo popatrzec :multi:.

Oooooo to jak wyprobujesz maszynke to opisz swoje wrazenia, bo ja chcialam wymienic swojego mosera na andisa :).

Posted

Witajcie kochane :) Dobrze że zajrzałyście bo by mi było smutno że nie ma komu fotek oglądać ;)
Ka-Vanga wrażenia opiszę. Sama jestem baaardzo ciekawa. Do tej poru używałam maszynki Oster ale takiej małej wykończeniówki więc zobaczymy jaka będzie różnica.

Posted

To siem juz doczekac nie moge :multi:. Ja mam mosera 1240 czy jakos tak :evil_lol:, ale strasznie mi sie ostrze nagrzewa :roll:.

A ja sznupy uwielbiam ogladac - zawsze i wszedzie :loveu:.

Posted

Mój mały Oster (na akumulator) wysiadał na moich potfforach aż w końcu padł prawie całkiem. Ale 10 lat służył dzielnie i teraz będzie tylko do uszków i łapek.
Co do oglądania sznupów zgadzam się w 10000% :loveu: Ja to taka walnięta jestem że za każdym i wszędzie się oglądam ;) jakby to była jakaś atrakcja :D

Posted

A tak suczki z pańcią pracują :loveu:

bezgłowa Bunia i upchana pod krzesło Dirki

łapeczki :loveu: chude i grube

później futrzak przeniósł się na łózko leżeć w promieniach słońca

na balkonie też jest suuuper bo dużo się dzieje