Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro takie komórkowe zdjęcia też się podobają to mam kilka wczorajszych :)

uziapane brudne suczydełka :loveu:
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman]rycie[/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]Furla po spacerze przeleciała się jeszcze przez podmokłą łąkę, położyła się e błocie, a następnie obtoczyła w zaoranym polu i wylądowała tradycyjnie w wannie. Co za paskuda :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='weszka']
[FONT=Times New Roman]Furla po spacerze przeleciała się jeszcze przez podmokłą łąkę, położyła się e błocie, a następnie obtoczyła w zaoranym polu i wylądowała tradycyjnie w wannie. Co za paskuda :mad:[/FONT]

:evil_lol: rozumiem Cię :)

Posted

[quote name='weszka']Coś ostatnio faktycznie. Dopiero jej się poprzednie skaleczenie zagoiło. Tym razem gorzej bo dość głęboko rozcięta poduszka to się długo będzie paprało.

taki talent do rozcinania łap miał zawsze Aron, teraz cały czas ten pazur... jeśli dobrze liczę ciągnie się to nam już czwarty miesiąc....

http://img808.imageshack.us/img808/5221/16042011240.jpg - śliczna fota :) chociaż one mi tu na średniaczki wyglądają :lol: nie zabijaj...

ach ach aaaaach... :loveu:
http://img69.imageshack.us/img69/6347/17042011253.jpg

Posted

[quote name='weszka']

hahahaha iście ułańska fantazja :roflt:

Posted

[quote name='Doginka']Masz dziki ryjące zamiast sznupów:roflt:
Ale śliczna odmiana dzików:loveu:

Ryją, sierść mają szorstką, mamy duże dzicze podobieństwo ;)

[quote name='jambi']taki talent do rozcinania łap miał zawsze Aron, teraz cały czas ten pazur... jeśli dobrze liczę ciągnie się to nam już czwarty miesiąc....

http://img808.imageshack.us/img808/5221/16042011240.jpg - śliczna fota :) chociaż one mi tu na średniaczki wyglądają :lol: nie zabijaj...

ach ach aaaaach... :loveu:
http://img69.imageshack.us/img69/6347/17042011253.jpg

Żeby nie było nudno to Vesper tez ma pokiereszowane łapy. Ale nawet nie przecięte tylko poobcierane tu i ówdzie - a to między palcami, a to gdzieś na łapie wyżej, a to udo obtarte. Pisałam już kiedyś - to nie sa miejsko-parkowe pieski i jak ganiają po krzakach, chaszczach to tak już jest.

Tiaaa średniaczki ;) 4 dorodne średniaki by z nich wykroił hihi

[quote name='malawaszka']hahahaha iście ułańska fantazja :roflt:

tiaaaa.... Dzisiaj rano za to zeżarła koopę więc już nie wiem co lepsze/gorsze ;)

[quote name='Tekla64']no fiu fiu co za sliczne panienki ups przepraszam jedna juz nie hihihi

popatrz a Dona leniwa czeka na ziemie od malych kopaczy hihihi

No tak, jedna już Pani ;)
Dona cwaniara co się będzie przemęczać ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo nie nie ja wiem co lepsze - zdecydowanie wolę panierkę z ziemi :evil_lol:

Ale po panierce błotno-ziemnej trza delikwenta kąpać, a następnie myć łazienkę, prać ręczniki itd., a po zjedzonej koopie zostaje "tylko" smród ;)

AnkaG napisał(a):
No widać, że prawdziwe psy a nie kanapowce :)

Kanapowce też ale zachowane są zdrowe proporcje ;)

Posted

weszka napisał(a):
Ale po panierce błotno-ziemnej trza delikwenta kąpać, a następnie myć łazienkę, prać ręczniki itd., a po zjedzonej koopie zostaje "tylko" smród ;)

W zależności od konsystencji to przynajmniej zęby do mycia o ile nie broda ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
W zależności od konsystencji to przynajmniej zęby do mycia o ile nie broda ;)

Zębów nie myję, brodę owszem w zależności od konsystencji ;) hehe

zerduszko napisał(a):
Tym bardziej, że jak zostawisz na słonku, to samo się wykruszy :lol:

Z Furli się nie wykruszy ;) To urok spudlonych sznaucerów :D

Posted

Witam, w odpowiedzi zaglądam do Ciebie :). Fajne masz stadko, ja niestety nie poznałam nigdy bliżej żadnego sznaucera, ale zawsze wydawały mi się, że są to... hm... takie opanowane i zrównoważone psiaki, przynajmniej średnie i olbrzymy ;). No i też należą do grupy II FCI, jak dobermany ;).

Posted

weszka napisał(a):
Z Furli się nie wykruszy ;) To urok spudlonych sznaucerów :D

Z moje kręconej się wykrusza :lol: tylko poniekąd mniej ;) niż z Furli mogłoby się wykruszyć. Zawsze można pomóc sobie trzepaczką do dywanów ;)

Posted

Napisał weszka
Z Furli się nie wykruszy ;-) To urok spudlonych sznaucerów :-D

Doginka
Weszka, jeszcze inne wyjście, to myjnia samochodowa:lol:

W szczecinie jest taka na kształ myjni dla aut- myjnia dla psów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Saththa napisał(a):
W szczecinie jest taka na kształ myjni dla aut- myjnia dla psów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale macie fajnie w tym Szczecinie, zawsze wiedziałam ze to piękne miasto, ale ze aż takie udogodnienia są to nie ;)
może ja sie przeprowadzę :hmmmm: