weszka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Oj tak wczoraj było bardzo nudno. A młody sznaucer nie zajechany spacerem i ćwiczeniami się nuudzi. Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Rewelacyjny filmik, czuję się tak, jakby mi Vesperka twarz wylizała:roflt: Świetnie suczydła powarkuja w zabawie:loveu:No i atak na filmująca niesamowity był:roflt: Quote
Culineo Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 hehe jakie kochane suki :loveu: mój od razu przyleciał zobaczyć co się dzieje :D hihi kochane morduchy :loveu: Quote
ariss Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 super filmik!!! a Dirki to nie protestuje jak jej galoty wkładasz???:diabloti: Quote
weszka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 A teraz mam kilka popołudniowo-spacerowych fotek. Quote
weszka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 drepcząca dama i wieczna śmiechota ale niestety spacer zakończył się niemiło... Dirki znów rozcięła łapę. Ludzie to debile, robią wszędzie śmietnik i tłuką szkło Quote
weszka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ariss napisał(a): a Dirki to nie protestuje jak jej galoty wkładasz???:diabloti: Nie protestuje :razz: ale ostatnio ma głupią manierę i wyciąga włożoną do nich podpaskę, którą następnie wspólnie z Vesper rozrywają na strzępy :mad::angryy: Quote
ariss Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='weszka']Nie protestuje :razz: ale ostatnio ma głupią manierę i wyciąga włożoną do nich podpaskę, którą następnie wspólnie z Vesper rozrywają na strzępy :mad::angryy: a jak tego dokonałaś:crazyeye:?;) byś się wstydziła tak publicznie Vesperke z flaszką pokazywać:drinking:a później piszesz, że ona wiecznie roześmiana:roflt: http://img18.imageshack.us/img18/9381/15042011227.jpg Quote
eria Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ale Dirki to ma pecha z tym rozcinaniem łap :( Quote
weszka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='ariss']a jak tego dokonałaś:crazyeye:?;) Nijak, jakoś tak samo naturalnie wyszło. Wszystkie grzecznie śmigają w gatkach ;) [quote name='ariss']byś się wstydziła tak publicznie Vesperke z flaszką pokazywać:drinking:a później piszesz, że ona wiecznie roześmiana:roflt: http://img18.imageshack.us/img18/9381/15042011227.jpg Buahahaha :roflt:jak zrobiłam to zdjęcie to sobie pomyślałam - mała pijaczka na trawie :roflt: Śmieszne ale przez takie niespodzianki Dirki rozwaliła łapę. Nasze piękne łąki zamieniają się w śmietnik :shake: i miejsce imprez gówniarzy. Quote
weszka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 eria napisał(a):Ale Dirki to ma pecha z tym rozcinaniem łap :( Coś ostatnio faktycznie. Dopiero jej się poprzednie skaleczenie zagoiło. Tym razem gorzej bo dość głęboko rozcięta poduszka to się długo będzie paprało. Quote
ariss Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 weszka napisał(a):Nijak, jakoś tak samo naturalnie wyszło. Wszystkie grzecznie śmigają w gatkach ;) Buahahaha :roflt:jak zrobiłam to zdjęcie to sobie pomyślałam - mała pijaczka na trawie :roflt: Śmieszne ale przez takie niespodzianki Dirki rozwaliła łapę. Nasze piękne łąki zamieniają się w śmietnik :shake: i miejsce imprez gówniarzy. u mnie małej pewnie by nie przeszkadzało, ale stara to jak bym jej ubrała to by stała tak cały dzień w jednym miejscu:evil_lol: a Dirul bidulka:-( a ten syf co ludzie zostawiają to szkoda gadać:angryy: Quote
malawaszka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 hahha fajne sucze zabawy :lol: a za łapkę trzymam :kciuki: oby szybko się zagoiła bo niedługo będzie musiała przecież niezły ciężar dźwigać ;) Quote
weszka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 ariss napisał(a):u mnie małej pewnie by nie przeszkadzało, ale stara to jak bym jej ubrała to by stała tak cały dzień w jednym miejscu:evil_lol: hahahaha :D malawaszka napisał(a):hahha fajne sucze zabawy :lol: a za łapkę trzymam :kciuki: oby szybko się zagoiła bo niedługo będzie musiała przecież niezły ciężar dźwigać ;) No właśnie! O tym nie pomyślałam. Ale do tego czasu to się zagoi ;) tfu tfu tfu! Quote
Justa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Apropo cieczek to Galina ma 2 pary gaciochów i w jednych wszystko pięknie i nic nie wyjmuje a drugie - :mdleje: Nie dość że po wszystkich ścianach/fotelach/meblach/dywanach szoruje to jeszcze morduje wkładki :p Ewa, jak Ty mówisz o Gassirce?! STARA?! :mad: Niech się łapka szybko goi! A Vesperka cały czas taki dzieciak z wyrazu pyska :loveu: Quote
ahedok Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 biedna Dirki jak Irys rozciął łapę na tych okropnych butelkach (mamy niedaleko domu monopolowy i gimnazjum :D) to myślałam, że się wykrwawi :( Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Bidulka, ona to ma szczęście do szkła - przyciąga jak magnes metal:roll: Oby się szybko zagoiło:glaszcze: Quote
Saththa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Ooooo atak na fotografa super :) zdjęcia tez poglaszczaj suczynki ode mnie) Quote
weszka Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Łapka odpukać nawet się zaklajstrowała i mam nadzieję, że tak już zostanie. Wiosennie na dobranoc (to z komórki więc nie takie ładne jak bym chciała) :) Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jak suczydła zgodnie dyszą na wszystkich fotach :D Quote
Rudzia-Bianca Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Wiosennie pozdrawiamy i zdrówka życzymy . Quote
Saththa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ahedok napisał(a):jak suczydła zgodnie dyszą na wszystkich fotach :D a na jdnej nawet zgodnie patrza w tą sama strone ;) Byle nie w aparat :) Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Foty z komórki:loveu: Niejeden dogomaniak zwykłym aparatem nie robi takich pięknych fot jak Ty z komórki;-) Quote
Culineo Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jaka musztra ! 'na lewo patrz, na prawo patrz ! ' hihi :) a zdjęcia b.b. ładne nie powiedziałabym , że z komórki :D Quote
Recommended Posts