Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rewelacyjny filmik, czuję się tak, jakby mi Vesperka twarz wylizała:roflt: Świetnie suczydła powarkuja w zabawie:loveu:No i atak na filmująca niesamowity był:roflt:

Posted

drepcząca dama

i wieczna śmiechota

ale niestety spacer zakończył się niemiło... Dirki znów rozcięła łapę. Ludzie to debile, robią wszędzie śmietnik i tłuką szkło

Posted

ariss napisał(a):

a Dirki to nie protestuje jak jej galoty wkładasz???:diabloti:

Nie protestuje :razz: ale ostatnio ma głupią manierę i wyciąga włożoną do nich podpaskę, którą następnie wspólnie z Vesper rozrywają na strzępy :mad::angryy:

Posted

[quote name='weszka']Nie protestuje :razz: ale ostatnio ma głupią manierę i wyciąga włożoną do nich podpaskę, którą następnie wspólnie z Vesper rozrywają na strzępy :mad::angryy:

a jak tego dokonałaś:crazyeye:?;)

byś się wstydziła tak publicznie Vesperke z flaszką pokazywać:drinking:a później piszesz, że ona wiecznie roześmiana:roflt:
http://img18.imageshack.us/img18/9381/15042011227.jpg

Posted

[quote name='ariss']a jak tego dokonałaś:crazyeye:?;)

Nijak, jakoś tak samo naturalnie wyszło. Wszystkie grzecznie śmigają w gatkach ;)

[quote name='ariss']byś się wstydziła tak publicznie Vesperke z flaszką pokazywać:drinking:a później piszesz, że ona wiecznie roześmiana:roflt:
http://img18.imageshack.us/img18/9381/15042011227.jpg

Buahahaha :roflt:jak zrobiłam to zdjęcie to sobie pomyślałam - mała pijaczka na trawie :roflt:
Śmieszne ale przez takie niespodzianki Dirki rozwaliła łapę. Nasze piękne łąki zamieniają się w śmietnik :shake: i miejsce imprez gówniarzy.

Posted

eria napisał(a):
Ale Dirki to ma pecha z tym rozcinaniem łap :(

Coś ostatnio faktycznie. Dopiero jej się poprzednie skaleczenie zagoiło. Tym razem gorzej bo dość głęboko rozcięta poduszka to się długo będzie paprało.

Posted

weszka napisał(a):
Nijak, jakoś tak samo naturalnie wyszło. Wszystkie grzecznie śmigają w gatkach ;)

Buahahaha :roflt:jak zrobiłam to zdjęcie to sobie pomyślałam - mała pijaczka na trawie :roflt:
Śmieszne ale przez takie niespodzianki Dirki rozwaliła łapę. Nasze piękne łąki zamieniają się w śmietnik :shake: i miejsce imprez gówniarzy.

u mnie małej pewnie by nie przeszkadzało, ale stara to jak bym jej ubrała to by stała tak cały dzień w jednym miejscu:evil_lol:

a Dirul bidulka:-( a ten syf co ludzie zostawiają to szkoda gadać:angryy:

Posted

ariss napisał(a):
u mnie małej pewnie by nie przeszkadzało, ale stara to jak bym jej ubrała to by stała tak cały dzień w jednym miejscu:evil_lol:

hahahaha :D

malawaszka napisał(a):
hahha fajne sucze zabawy :lol:

a za łapkę trzymam :kciuki: oby szybko się zagoiła bo niedługo będzie musiała przecież niezły ciężar dźwigać ;)

No właśnie! O tym nie pomyślałam. Ale do tego czasu to się zagoi ;) tfu tfu tfu!

Posted

Apropo cieczek to Galina ma 2 pary gaciochów i w jednych wszystko pięknie i nic nie wyjmuje a drugie - :mdleje: Nie dość że po wszystkich ścianach/fotelach/meblach/dywanach szoruje to jeszcze morduje wkładki :p

Ewa, jak Ty mówisz o Gassirce?! STARA?! :mad:

Niech się łapka szybko goi!
A Vesperka cały czas taki dzieciak z wyrazu pyska :loveu:

Posted

Łapka odpukać nawet się zaklajstrowała i mam nadzieję, że tak już zostanie.
Wiosennie na dobranoc (to z komórki więc nie takie ładne jak bym chciała) :)