Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa napisał(a):
https://lh4.googleusercontent.com/_10_uYB91Tx0/TaNGcG-4u5I/AAAAAAAAJSA/YOeiObuw8gA/s640/DSC_051016162.JPG Kurcze ja tak apropo naszej rozmowy kiedys o różnicach między czranymi a pieprzakami i kurcze rzeczywiście (wygladowo) jako s inaczej... Mniejsze zdecydowanie owłosienie widzę... I Kurcze zazdroszcze bo my sobie nie radzimy:) z ilościa podszerstka na łapach:)

Vesper jest mało kudłata, Dirki bardziej ale i tak daleko jej do kudła Furli. No i mają bardzo szorstki włos, taki jak sznaucer mieć powinien czego nie można powiedzieć o większości czarnych olbrzymów ;)

Doginka napisał(a):
Musiałam się porządnie przypatrzyć, żeby załapać, że tu leżą dwie suczynki:lol:
http://img864.imageshack.us/img864/952/21523320113636991918310.jpg

Olga, na tych fotach z wystawy wyszłaś jak taka młodziutka dziewczyneczka - góra 15 lat;-)

Sucze tulaski :)
Heheh a dziękuję ci za komplementa ;)

malawaszka napisał(a):

To jest Honda https://picasaweb.google.com/DENTISZWISLY/Zabrze10042011R#5594391650600059538 :)

marako jak ci się nie będzie chciało bawić to podeslij na maila [email protected] i ja wstawię.

Posted

weszka napisał(a):
Hondzia wygrała!
Jak dla mnie ten kwiatek https://picasaweb.google.com/DENTISZWISLY/Zabrze10042011R#5594390797348906258 przebija kudłacza, który występował w klasie baby to jeszcze można z trudem to łyknąć. Ale ten olbrzym w młodzieży masakra jak zrobiony! To ten o którym eria rozmawiałyśmy na miejscu ;)

tu jest pięknie podkreślony brak przedpiersia :lol: to strzyżenie mi przypomina moje, z tym, że ja na wystawy się nie pcham z wiesniakami :D

wielkie gratki dla Hondy!

Posted

Weszko, wysłałam na maila kilka zdjęć (mniej efektownych i profesjonalnych od tych z dostępnej relacji, ale też oddają charakter Vesperki).

Jak będziesz miała czas - odbierz 2 maile (mam nadzieję, że adres, który miałam w skrzynce jest aktualny).

Posted

laki napisał(a):
No, no... piękne fotki!

No to się cieszę ;)

Tekla64 napisał(a):
na zdjeciach rzeczywiscie pieknie mlodziusienko wyszlas a Vesper przy tobie piekna jest

Normalnie aż się zawstydzę chyba :oops: A Vesper ma od teraz potwierdzone papiery na swoją urodę :evil_lol:

marako napisał(a):
Weszko, wysłałam na maila kilka zdjęć (mniej efektownych i profesjonalnych od tych z dostępnej relacji, ale też oddają charakter Vesperki).

Jak będziesz miała czas - odbierz 2 maile (mam nadzieję, że adres, który miałam w skrzynce jest aktualny).

marako wielkie dzięki za zdjęcia :loveu: Są bardzo ładne i oddają atmosferę wystawy i śrubkę Vesper :evil_lol: zwłaszcza na zdjęciu jak w locie wchodzimy do ringu bo radość wielka sucza i do ludzi trzeba się cieszyć :diabloti:

a oto i fotki :loveu:
leeecę! pęędzę!

Posted

Cieszę się ogromnie, że moja śmisznotka się podoba. Faktycznie dziewczynka bardzo się zmienia i nabiera fajnych sznaucerowych kształtów :)

zerduszko napisał(a):
Weszka, pikna ta Twoja dziewczyna :) 100% sznaucera w sznaucerze ;)

Tzw. typ klasyczny ;)

Posted

weszko, a ja z innej beczki :)

weszka napisał(a):
UZI mój pierwszy sznaucer średniak

weszka, prośbe mam taką, potrzebuje kilka słów na temat średniaka - taki opisik króciutki ;)
sama z średniakiem to miałam do czynienia tyle, że czasem mijam takiego pod moim blokiem, a potrzebuje zdania osób, które cos na ten temat wiedzą

Posted

Człowiek zabiegany, nie ma czasu zaglądać a tu takie wieści !!! Trzymam kciuki za małe kluseczki ! I z niecierpliwością czekam na potwierdzenie oraz zdradzenie, kto zostanie szczęśliwym tatusiem :loveu:

Oczywiście sukcesów wystawowych również gratuluję, ale masz najpiękniejsze pieporzno-solne suczki w Polsce, wiec cóż się dziwić :loveu: