Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wam. Jestem wrakiem człowieka. Ale i tak sucz miała mega szczęście. Teraz byle wytrwać te 3 doby w ciągu których mogą wyjść różne rzeczy...

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Weszko kochana nic nie wyjdzie, będzie dobrze - zaciskamy kciuki i podwójny komplet łapek ...[/QUOTE]

Tak będzie. Dirul jest słodką i bardzo dzielną suką.

Posted

Co do Boczuli jednego zdania nigdy jej nie wybaczę, ale z wieloma jej uwagami się zgadzam, chociaż w mojej opinii to szkoleniowiec jednotorowy, uprzedzony do wielu ras, a w inne ślepo zapatrzony.

A wypadku współczuję - nie chcę nawet sobie wyobrażać tego uczucia. I kciukamy!

Posted

I ja trzymam mocno kciuki za Dirulca i mam nadzieję, że już nic złego nie wyjdzie. Biedny Dirulec pewnie przeżył kega stres, nie mówiąc o Tobie weszko :glaszcze::calus:

Posted

Bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe myśli i słowa dla Dirulka :loveu: Suczydło leży zupełnie jak bez życia, cały czas śpi, człapie pomalutku ze zwieszonym ogonem :shake: ale ma apetyt, pije, załatwia się samodzielnie więc jeśli chodzi o fizjologię jest ok. Popołudniu jedziemy na kontrolę już do naszych ukochanych wetów więc zobaczymy co dalej.

Posted

Dirulek obadany jeszcze raz, obejrzany, osłuchany. Jest nieźle jak na to wszystko - tylko potężny krwiak w miejscu uderzenia, obite płuca, ogólnie potłuczona i obolała. Niestety ucierpiał kręgosłup stąd ten dziwny chód i taka odciążająca garbata pozycja - ale do ok. 2 tyg. powinno minąć. Obserwacja, spokój, żadnych skoków i szaleństw krótkie spacery i będzie dobrze. Zresztą sucz sama się oszczędza, cały czas śpi, człapie pomalutku i nawet na spacerze nie podeszła do napotkanych psich znajomych. Vesper też jej nie dręczy - chyba czuje że nie powinna. Wszyscy tylko tulą i kochają.

A tak sobie dziewczynka odpoczywa

i jeszcze sam Totek

Posted

[quote name='malawaszka']kochana niunia :calus: będzie dobrze :kciuki:[/QUOTE]

Pewnie że będzie dobrze! Twarda dzielna dziewczynka :loveu: Rozwaliła samochód, a siebie tylko trochę :roll:

[quote name='AnkaG']Totuś mruczy do uszka i maleńka śpi.[/QUOTE]

:loveu::loveu: