madziamn Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 mnie tam sie te fotki podobaja a co do snu to szczerze wspólczuję znam takie koszmary a tak swoją drogą to bym tez sprawdziła czy tam wogóle jest schron bo moze jakas bida potrzebuje pomocy i dlatego Ci się tak sniło. Quote
malawaszka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: osz kurde współczuję snu - ja też miewam takie chore męczące czasem... a Żyrardów mi się gdzieś kojarzy z jakimś wątkiem na dogo na pwp - coś tam było, albo jakaś akcja nieciekawa albo nei wiem... jest tam schronisko, ale strona nieaktualna: http://zyrardow.schronisko.net/aktualnosci.html edit: tak jak myślałam - to jeden z wątków - mordownia... http://www.dogomania.pl/forum/f28/hassan-ostatnia-ofiara-schroniska-dla-zwierzat-w-zyrardowie-121162/?highlight=yrardowie Quote
ariss Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/8158/dsc0063ke.jpg bezcenne:loveu: a sen okropny, oby nigdy więcej takiego:shake: Quote
ewka i haker Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 koszmarny sen też mam takie często a potem sie zastanawiam po co mi się to sni Quote
weszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Ano rzeczywiście że była akcja z Żyrardowem! Widocznie gdzieś mi to siedzi w głowie... Co się umęczyłam to moje. Quote
carolinascotties Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='weszka']Ano rzeczywiście że była akcja z Żyrardowem! Widocznie gdzieś mi to siedzi w głowie... Co się umęczyłam to moje.[/quote] Weszko - w watku zyrardowskim ciiisza.... ja powaznie traktuje sny... szczegolnie takie, o ktorych potem nie moge przestac myslec.... to jest jakis przekaz... Quote
weszka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Przyniosłam parę domowych fotek :) sucze gry i zabawy uwaga! jaka paszcza! niewiniątko bez oczków ;) Quote
AnkaG Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Sucze zabawy superowe :lol: Moje stare kundle nie chcą się już bawić. Quote
Doginka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No i się pogubiłam która jest która:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 świetne zdjęcia Weszko!! a na dodatek widać podciętą i podrobioną Vespusie - która jest wreszcie sznaucerem pełną gębą :loveu::diabloti::lol: PIĘKNA JEST!!! więcej więcej!!!! Quote
zerduszko Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='weszka'] No i się zakochałam :loveu: Czy to był węzełek :lol: Quote
eria Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 http://img182.imageshack.us/img182/9164/csc0111.jpg cudna główka :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='AnkaG']Sucze zabawy superowe :lol: Moje stare kundle nie chcą się już bawić. A przy Vesper nawet Sympa się ożywia i gania jak wariatka :lol: [quote name='Doginka']No i się pogubiłam która jest która:diabloti: Doginko znajdź 10 szczegółów którymi różnia się suki :evil_lol: Zrobię ci test na klubie hihi [quote name='Od-Nowa']świetne zdjęcia Weszko!! a na dodatek widać podciętą i podrobioną Vespusie - która jest wreszcie sznaucerem pełną gębą :loveu::diabloti::lol: PIĘKNA JEST!!! więcej więcej!!!! Zdjecia takie zwykłe, domowe ale widać całe sucze szaleństwo :loveu: Piękna to Vespusia jest tzw. inaczej :diabloti: bo to taki mało ciekawy wiek na olbrzymka ale śmieszna i słodka :loveu: [quote name='zerduszko']No i się zakochałam :loveu: Czy to był węzełek :lol: Miłość dobra rzecz :loveu: A ja cię nie poznałam przez nowy avek :crazyeye: Tiaaa to był węzełek a teraz to jakieś 10000 nitek w całym mieszkaniu :mad: [quote name='eria']http://img182.imageshack.us/img182/9164/csc0111.jpg cudna główka :loveu::loveu::loveu: To obecnie Vesperkowa jedyna ładna część ciała :loveu::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 weszka napisał(a): To obecnie Vesperkowa jedyna ładna część ciała :loveu::diabloti: marudo! cała jest śliczna!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Nie widziałaś to nie mów ;) Oczywiscie jest śliczna na swój sposób - cóż taki wiek szczypiorkowaty :) Quote
AnkaG Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 No znowu się ciotka (właścicielka) czepia pięknej Vespuni. Misiolinka :loveu: ech ciocie czemu wy tak daleko mieszkacie ... Quote
weszka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Bardzo jestem ciekawa jak szczypiorkowaty szczeniak się popisze na wystawie hahahaha Dzisiaj finalnie dopieszczam fryzurkę Dirula, na Vesperce nie ma wiele do podziałania ;) Quote
eria Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 weszka napisał(a):Bardzo jestem ciekawa jak szczypiorkowaty szczeniak się popisze na wystawie hahahaha Dzisiaj finalnie dopieszczam fryzurkę Dirula, na Vesperce nie ma wiele do podziałania ;) a jak z jej postawą? ćwiczycie ? :loveu: Quote
weszka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Nooo coś tam ćwiczymy :cool3: ale powiem szczerze nie jest zbyt dobrze ;) Zresztą muszę się też przyznać że mało się do tego przykładam i chyba nie mam też talentu do tego hihi :oops: Najchętniej bym to komuś zleciła - szkoda że Ka-Vanga tak daleko :eviltong: Quote
ariss Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Olcia potrafi cuda:loveu:szybciutko mi pokazała jak mam pracowac z Gass żeby było dobrze:cool3: Quote
weszka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Zazdroszczę.... też by mi się to przydało... Zakończyłam szykowanie i niestety nie jestem w stanie dojść ładu z kilkoma włoskami na przednich łapach Dirki. Odstają jakoś, zaczesuję, puszę, lekko równam i nic to nie daje - one nadal myk w górę i odstają jakoś dziwnie :angryy::placz: Trudno może jeszcze tuż przed show coś się uda z nimi zrobić. Jeszcze się wkurzyłam bo zamówioną smycz do szubienicy musiałam dzisiaj jechać i wymieniać bo miała zepsuty karabińczyk - przynajmniej to miałam na miejscu, a degażówki zamawiane on-line okazały się popsute i musze je odesłać :angryy: Ale za to dostałam wszystkie potwierdzenia na Bratysławę :p Quote
Od-Nowa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 oho nerwówka na całego :lol: będzie dobrze, DOBRZE słyszysz? ;) Quote
eria Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Tania ma rację !!! ;) Będzie dobrze! :loveu: Quote
Recommended Posts