Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

mnie tam sie te fotki podobaja a co do snu to szczerze wspólczuję znam takie koszmary a tak swoją drogą to bym tez sprawdziła czy tam wogóle jest schron bo moze jakas bida potrzebuje pomocy i dlatego Ci się tak sniło.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: osz kurde współczuję snu - ja też miewam takie chore męczące czasem...

a Żyrardów mi się gdzieś kojarzy z jakimś wątkiem na dogo na pwp - coś tam było, albo jakaś akcja nieciekawa albo nei wiem...

jest tam schronisko, ale strona nieaktualna: http://zyrardow.schronisko.net/aktualnosci.html

edit: tak jak myślałam - to jeden z wątków - mordownia...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/hassan-ostatnia-ofiara-schroniska-dla-zwierzat-w-zyrardowie-121162/?highlight=yrardowie

Posted

[quote name='weszka']Ano rzeczywiście że była akcja z Żyrardowem! Widocznie gdzieś mi to siedzi w głowie... Co się umęczyłam to moje.[/quote]

Weszko - w watku zyrardowskim ciiisza.... ja powaznie traktuje sny... szczegolnie takie, o ktorych potem nie moge przestac myslec.... to jest jakis przekaz...

Posted

świetne zdjęcia Weszko!!
a na dodatek widać podciętą i podrobioną Vespusie - która jest wreszcie sznaucerem pełną gębą :loveu::diabloti::lol: PIĘKNA JEST!!!
więcej więcej!!!!

Posted

[quote name='AnkaG']Sucze zabawy superowe :lol: Moje stare kundle nie chcą się już bawić.

A przy Vesper nawet Sympa się ożywia i gania jak wariatka :lol:

[quote name='Doginka']No i się pogubiłam która jest która:diabloti:

Doginko znajdź 10 szczegółów którymi różnia się suki :evil_lol: Zrobię ci test na klubie hihi

[quote name='Od-Nowa']świetne zdjęcia Weszko!!
a na dodatek widać podciętą i podrobioną Vespusie - która jest wreszcie sznaucerem pełną gębą :loveu::diabloti::lol: PIĘKNA JEST!!!
więcej więcej!!!!

Zdjecia takie zwykłe, domowe ale widać całe sucze szaleństwo :loveu:
Piękna to Vespusia jest tzw. inaczej :diabloti: bo to taki mało ciekawy wiek na olbrzymka ale śmieszna i słodka :loveu:

[quote name='zerduszko']No i się zakochałam :loveu:

Czy to był węzełek :lol:

Miłość dobra rzecz :loveu:
A ja cię nie poznałam przez nowy avek :crazyeye:
Tiaaa to był węzełek a teraz to jakieś 10000 nitek w całym mieszkaniu :mad:

[quote name='eria']http://img182.imageshack.us/img182/9164/csc0111.jpg
cudna główka :loveu::loveu::loveu:

To obecnie Vesperkowa jedyna ładna część ciała :loveu::diabloti:

Posted

Bardzo jestem ciekawa jak szczypiorkowaty szczeniak się popisze na wystawie hahahaha
Dzisiaj finalnie dopieszczam fryzurkę Dirula, na Vesperce nie ma wiele do podziałania ;)

Posted

weszka napisał(a):
Bardzo jestem ciekawa jak szczypiorkowaty szczeniak się popisze na wystawie hahahaha
Dzisiaj finalnie dopieszczam fryzurkę Dirula, na Vesperce nie ma wiele do podziałania ;)

a jak z jej postawą? ćwiczycie ? :loveu:

Posted

Nooo coś tam ćwiczymy :cool3: ale powiem szczerze nie jest zbyt dobrze ;) Zresztą muszę się też przyznać że mało się do tego przykładam i chyba nie mam też talentu do tego hihi :oops: Najchętniej bym to komuś zleciła - szkoda że Ka-Vanga tak daleko :eviltong:

Posted

Zazdroszczę.... też by mi się to przydało...
Zakończyłam szykowanie i niestety nie jestem w stanie dojść ładu z kilkoma włoskami na przednich łapach Dirki. Odstają jakoś, zaczesuję, puszę, lekko równam i nic to nie daje - one nadal myk w górę i odstają jakoś dziwnie :angryy::placz: Trudno może jeszcze tuż przed show coś się uda z nimi zrobić.
Jeszcze się wkurzyłam bo zamówioną smycz do szubienicy musiałam dzisiaj jechać i wymieniać bo miała zepsuty karabińczyk - przynajmniej to miałam na miejscu, a degażówki zamawiane on-line okazały się popsute i musze je odesłać :angryy:
Ale za to dostałam wszystkie potwierdzenia na Bratysławę :p