weszka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ano się widzimy :) Ale się będzie działo! Ja wyjeżdżam w piątek. Szkoda tylko że Vesper nie jedzie :( Jak ja zostawię mojego dzidziusia buuuu Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doginko, zróbcie Weszkom jakieś zdjęcia pliiiiiissssss Weszka zawsze zawodna w tym temacie :evil_lol: a pamiątka musi być a Vespuś gdzie będzie wakacjowała?? mam wolny kawałek kanapy :loveu::lol: Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeśli będzie taka możliwość to na pewno zrobię foty, ale ja sama też jadę pokazać Gordonka:diabloti: Olga, ja też zostawiam Rapcia z Pańcią Chiary. Wiem przynajmniej, że będzie miał towarzystwo ukochanej panny:loveu::diabloti: A tu szalejący wariatuńcio:loveu::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doginko, ja wiem wiem :lol: tak tylko mam nadzieję, jakby się udało ;) Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Aaaaaaaaaaaa!!! Mam stresa przedwyjazdowego:razz: I właśnie się dowiedziałam, że mam prowadzić naszą rakietę:crazyeye::nerwy: Quote
ariss Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool3: Quote
weszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Od-Nowa']Doginko, zróbcie Weszkom jakieś zdjęcia pliiiiiissssss Weszka zawsze zawodna w tym temacie :evil_lol: a pamiątka musi być a Vespuś gdzie będzie wakacjowała?? mam wolny kawałek kanapy :loveu::lol: Spoko Taniu tym razem foty będą na 100% :razz: Vesperka zostaje z mamą i będzie jej dobrze ale nigdy nie została całkiem sama więc mam lekki stresik choć wiem że zupełnie niepotrzebnie. Gdybyś była bliżej to szczeniątko by chętnie ten wolny kawałek zajęło :loveu: Doginko ale fajna fota :evil_lol: Tak właśnie szczeniak świrował na PIS Puppy :mad: ariss trzymaj trzymaj!! Wszyscy trzymajcie bo nie będzie lekko - 52 pieprzaki w konkurencji to jest coś!!! A dziś smutny dzień. Mijają 3 lata bez Forsy :placz::shake: Nie ma dnia żebym o niej nie myślała, cały czas jest ze mną, a dzień w którym odeszła to trauma na całe życie :shake: kochana, piękna, mądra... Quote
weszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Malawaszko dzięujemy za pamięć o Forsie, za kciuki nie dziękujemy ;) Właśnie doszły mnie ploty o naszej konkurencji w klasie - co najmniej jedna jest groźna bo to Gloris w rękach Olgi, poza tym jest suka słowacka którą znam i jeszcze ma być suczydło z Włoch więc też mam podejrzenia co to za jedna ;) Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 nooo to będzie ciekawie i tym bardziej będziemy trzymać :kciuki: Quote
eria Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 no stawka pieprzastych olbrzymów powala :lol: lekko nie będzie :diabloti: Trzymamy kciuki !!!!!!!! Quote
weszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 W ogóle stawka sznaucerów powala - łącznie wszystkich jest 951 szt. :crazyeye: o ile pamiętam :crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :crazyeye: prawie 1000 samych sznupów???? :mdleje: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz: jak ja bym chciała to zobaczyć :placz: Quote
AMIGA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No to faktycznie będzie w czym wybierać :crazyeye: U nas będą trzymane i kciuki i łapy :kciuki::kciuki: To moje i :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Amigi i :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: i Bonusia A Forsunia [*] piękna i kochana też pewnie tam na łąkach biega i trzyma za Was kciuki Quote
AnkaG Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Gratulujemy i trzymamy kciuki za dalsze sukcesy. :lol: Quote
Tekla64 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 My sie tez chcemy dolaczyc do gratulacji i pewnie ze wam bedziemy dalej dzielnie sekundowac Quote
eria Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ja na e-sznupach tylko wyszperałam że w pieprzastych olbrzymach zwycięzcą świata został Washington z Grodu Książąt Pomorskich :lol: czyli ,że nie Dirki .....:shake: Ciekawa jestem jak Weszce poszło ! Czekamy na wieści i fotki z pierwszej ręki :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 niemożliwe to czekanie!! mam nadzieje,że poszło dziewczynom doskonale :lol: Quote
ariss Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jak nie wiecie:crazyeye:co wy szukac nie potraficie:evil_lol::eviltong: klasa championów: 13492 SILVER SENATOR DIRKEE Owner / majiteľ: Wajdowicz Olga Excelent 2, res.CAC :multi::multi::multi: Dirkulec był 2 NA 4 CHAMPIONKI:multi:TO PIEKNY WYNIK:laola: Olga wracaj i wszystko opowiadaj!!!!! Quote
malawaszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 hahaha ja na e-sznaucach szybko zrezygnowałam z poszukiwań w tych wszystkich listach :lol: GRATULACJE!!!!!!! :laola: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dirusiątku, przycupniętemu w rogu kanapy o poranku serdecznie gratuluję podboju światowej wystawy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A Weszce zacięcia i trzymania nerwów na wodzy :evil_lol: Quote
weszka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 No to wszystko już wiecie :cool1: Tak właśnie nam poszło no i jesteśmy bardzo zadowolone. Lekki niedosty bo res. CACIB był w zasięgu i raczej niezasłużenie powędrował do włoskiej suki z kl. otwartej - ale trudno, nie płaczę z tego powodu ;) W klasie championek przegrałyśmy z bardzo ładną rosyjską suką GLORIS BLUE STEEL która wzięła CACIB i Zw. Świata więc nie ma wstydu. A najważniejsze że Dirki była niesamowita - szła pięknie, fajnie stała, weszła z zamiarem wygranej, była nakręcona na wystawę i do końca pięknie walczyłyśmy - mamy filmy i zdjęcia to zobaczycie jak fajnie wyglądała moja słodka dziewczynka :loveu: No i (prawie) wszystko zostało w rodzinie bo: BOB, CAJC, Junior World Winner, Best Junior - Silver Senator RAVEL :loveu::multi:- tatuś Vesper CAJC (suki), Junior World Winner - Silver Senator RHEA - siotka Vesper Oczopląs na taką stawkę pieprzaków, ogrom sznauerów, tłumy psów, ludzi, stoisk z pierdołami wszelakimi. Fajnie było tam być. A wczoraj była klubówka i totalna porażka, słowacki sędzia faworyzował swoje psy i stawka była dokładnie odwrotna niż na światówce, te co były ostatnie i bardzo dobre w Bratysławie, wczoraj triumfowały :angryy: My byłyśmy 3/3 w championach, a wygrała suka która była 4 na WDS :shake: Ale chrzanić to :diabloti: Quote
eria Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No to gratulujemy :multi::multi: zwłaszcza cudnego zachowania Dirki :loveu: czekam niecierpliwie na fotki - te pieprzaste olbrzymki w konkurencji chętnie pooglądam:loveu: Quote
ariss Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 i ja czekam na filmik i foteczki i strasznie zazdroszczę, że mogłyście tam być:multi:i jeszcze tak pięknie Wam poszło!!!!Jeszcze raz GRATULACJE:loveu: Quote
Recommended Posts