eria Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 nacykaj jakieś fotki Weszka,bośmy się stęsknili !!!!!!! Quote
weszka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Nikosia w rękach nie miałam od przyjazdu z wakacji! To nie wiem czy jeszcze umiem hehe. Jak pogoda pozwoli przez weekend to może coś nastrzelam. W każdym razie jutro mam zapewniony wyjazd do weta bo Dirki ma jakieś syfy przy oku, a Vesper dziwną rankę czy narośl przy łopatce. To tak żebym nie miała za dużo czasu dla siebie ;) Quote
madziamn Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 No cóż suniulki domagają się uwagi byle by tylko to nie okazało się nic złego trzymamy kciuki za ich zdrówko. Quote
ewka i haker Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 mam nadzieje ze to nic powaznego Quote
Od-Nowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 co tam u weta?? i gdzie te zdjęcia obiecane????? Quote
weszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Do weta nie pojechałam bo jakoś że tak powiem przyschło. Ale jednak wieczorem jak obejrzałam Dirulca to nieładnie znów wyglądało - sączy się ropa i krew z tego :( Muszę jednak jutro pojechać. Zdjęcia już wstawiam - wczoraj wieczorem nie mogłam się wbić na dogo! Quote
weszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 moje słodkie Dirątko wariactwa Quote
weszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 pokraczek ;) no i na deser - Tania for you! Quote
monita Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ale fajna ta mała :loveu: Grzeczna jest? Quote
weszka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 monita napisał(a):Ale fajna ta mała :loveu: Grzeczna jest? Jest super! Oczywiście ma napady szaleństwa jak to szczeniak - w końcu ma dopiero 5,5 mies :loveu: W domu od ponad miesiąca zupełnie nie brudzi, rano może spać do 10 wychodząc ostatni raz ok. 23 - to dla mnie wielki plus w weekendy i wolne dni. Na spacerze jest bardzo grzeczna, zna sporo różnych komend, jest totalnie wpatrzona we mnie :loveu: Poza tym jest bardzo towarzyska, ciekawska, dzielna, kocha pracować - czegóż chcieć więcej :loveu: Quote
malawaszka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/6162/dsc0957j.jpg wow!!!!!! naprawdę piękna i jaka już duza :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Qrcze Olga, ja bym gnała szybko do veta z byle krostką:crazyeye: Ale śliczne foty. Vesper jeszcze szceniak ale na fotach już jak panienka wygląda:loveu::loveu::loveu: Będziecie na klubie w NDM?:razz: Quote
ewka i haker Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/3742/dsc0895e.jpg to mi sie bardzo podoba:) a z frisbee ja tez proszę więcej :D Quote
AnkaG Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 O jaki fajny zestawik na fotkach :loveu: Fajne zabawy i psiury roześmiane. Quote
eria Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Vesper coraz bardziej się obfutrza :loveu: i bródka już rośnie fajna! :loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 zdjęcia z frisbee cudo :loveu::loveu::loveu: ciekawa jestem jak to wygląda na żywo :lol: może jakiś filmik by się udało zrobić chociaż?? a co do pieprznych dziewczynek - pierwszy raz miałam przez chwilę wątpliwość która jest która!!!!!!! to znak,że czas dzieciakowatości Vesper powoli mija :cool3: Quote
weszka Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 malawaszka napisał(a):http://img10.imageshack.us/img10/6162/dsc0957j.jpg wow!!!!!! naprawdę piękna i jaka już duza :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Na razie to takie brzydkie kaczątko :loveu: 60 cm w kłębie, wagę poznam dziś u weta :lol: ale pewnie będzie coś ok. 20 kg Doginka napisał(a):Qrcze Olga, ja bym gnała szybko do veta z byle krostką:crazyeye: Ale śliczne foty. Vesper jeszcze szceniak ale na fotach już jak panienka wygląda:loveu::loveu::loveu: Będziecie na klubie w NDM?:razz: Ja przez tyle lat posiadania kilku psów odzwyczaiłam się od histerii :cool1: Zanim polecę w panice staram się obserwować i często sama sobie radzę bez wizyty. Oczywiście tylko w przypadku kiedy rzeczywiście nie jest to nic nagłego i poważnego. Na klubie jesteśmy w komplecie :p ewka i haker napisał(a):http://img193.imageshack.us/img193/3742/dsc0895e.jpg to mi sie bardzo podoba:) a z frisbee ja tez proszę więcej :D Dzieciak i suki = wielka miłość :loveu: Zwłaszcza Vesper jest ulubienicą. Frisbowe fotki będą się co jakiś czas pojawiać - obiecuję :) AnkaG napisał(a):O jaki fajny zestawik na fotkach :loveu: Fajne zabawy i psiury roześmiane. eria napisał(a):Vesper coraz bardziej się obfutrza :loveu: i bródka już rośnie fajna! :loveu: Nooo do obfutrzenia to droga daleka ale coś tam kiełkuje :cool3: Ciekawe czy pójdzie w stronę mamusi czy tatusia - wolałabym żeby tatusia :roll: Od-Nowa napisał(a):zdjęcia z frisbee cudo :loveu::loveu::loveu: ciekawa jestem jak to wygląda na żywo :lol: może jakiś filmik by się udało zrobić chociaż?? a co do pieprznych dziewczynek - pierwszy raz miałam przez chwilę wątpliwość która jest która!!!!!!! to znak,że czas dzieciakowatości Vesper powoli mija :cool3: Taniu to frisbowanie to poniekąd twoja zasługa. Jakoś mnie zaraziłaś + wyjazd gdzie pierwszy raz spróbowałam jaka to frajda! Na żywo to wygląda pokracznie hihi ale mamy obydwie radochę a to na razie najważniejsze :lol: Z filmem to może być ciężko bo musiałabym się sklonować ale może w któryś weekend namówię kogoś na sesję filmową. Dzieciakowatość Vesper jeszcze będzie trwać dłuuugo ale pomału wyrównują się proporcje i rzeczywiście czasem też się przyglądam kto mi leży pod nogami - bo to ciało coraz większe :p Quote
ariss Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 foteczki piekne, a frisbowanie i mi sie bardzo spodobało(Tania- nakręcisz nas wszystkie:evil_lol:)no ale z Gass to ja nie mam co marzyć, może kolejne 4 łapy będą miały latajacą korbe:evil_lol: Quote
weszka Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Czyżby Gass tak jak Dirki uważała że latanie za pustym talerzem to jakaś głupota ;) ? Quote
ariss Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 weszka napisał(a):Czyżby Gass tak jak Dirki uważała że latanie za pustym talerzem to jakaś głupota ;) ? kiedyś Ci mówiłam, że one bardzo podobne:diabloti:obie zostały stworzone do wyższych celów:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 weszka Taniu to frisbowanie to poniekąd twoja zasługa ariss Tania- nakręcisz nas wszystkie:evil_lol: i to jest największe szczęście i sukces,że tak właśnie czujecie:multi::diabloti::lol::lol: popłaczę sobie ze wzruszenia ;) ja już sobie pewien listopadowy dzień zakreśliłam w kalendarzu :diabloti: Quote
weszka Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 ariss napisał(a):kiedyś Ci mówiłam, że one bardzo podobne:diabloti:obie zostały stworzone do wyższych celów:evil_lol: :evil_lol: Dirki sportowego ducha nie posiada - ją kręcą zupełnie inne sprawy :diabloti: Od-Nowa napisał(a):weszka ariss i to jest największe szczęście i sukces,że tak właśnie czujecie:multi::diabloti::lol::lol: popłaczę sobie ze wzruszenia ;) ja już sobie pewien listopadowy dzień zakreśliłam w kalendarzu :diabloti: Widzisz Taniu co wyprawiasz z ludźmi :loveu: A ten dzień bardzo bym chciała żeby się udało tak zorganizować jak planujemy. Może się uda :roll: Quote
Doginka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A co ma być w listopadzie?:razz: Moje imieniny - to wiem napewno, ale reszty się nie domyślam:shake::diabloti: Quote
Recommended Posts