Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikosia w rękach nie miałam od przyjazdu z wakacji! To nie wiem czy jeszcze umiem hehe. Jak pogoda pozwoli przez weekend to może coś nastrzelam.
W każdym razie jutro mam zapewniony wyjazd do weta bo Dirki ma jakieś syfy przy oku, a Vesper dziwną rankę czy narośl przy łopatce. To tak żebym nie miała za dużo czasu dla siebie ;)

Posted

Do weta nie pojechałam bo jakoś że tak powiem przyschło. Ale jednak wieczorem jak obejrzałam Dirulca to nieładnie znów wyglądało - sączy się ropa i krew z tego :( Muszę jednak jutro pojechać.

Zdjęcia już wstawiam - wczoraj wieczorem nie mogłam się wbić na dogo!

Posted

monita napisał(a):
Ale fajna ta mała :loveu: Grzeczna jest?

Jest super! Oczywiście ma napady szaleństwa jak to szczeniak - w końcu ma dopiero 5,5 mies :loveu: W domu od ponad miesiąca zupełnie nie brudzi, rano może spać do 10 wychodząc ostatni raz ok. 23 - to dla mnie wielki plus w weekendy i wolne dni. Na spacerze jest bardzo grzeczna, zna sporo różnych komend, jest totalnie wpatrzona we mnie :loveu: Poza tym jest bardzo towarzyska, ciekawska, dzielna, kocha pracować - czegóż chcieć więcej :loveu:

Posted

Qrcze Olga, ja bym gnała szybko do veta z byle krostką:crazyeye:

Ale śliczne foty. Vesper jeszcze szceniak ale na fotach już jak panienka wygląda:loveu::loveu::loveu:
Będziecie na klubie w NDM?:razz:

Posted

zdjęcia z frisbee cudo :loveu::loveu::loveu:
ciekawa jestem jak to wygląda na żywo :lol:
może jakiś filmik by się udało zrobić chociaż??

a co do pieprznych dziewczynek - pierwszy raz miałam przez chwilę wątpliwość która jest która!!!!!!! to znak,że czas dzieciakowatości Vesper powoli mija :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
http://img10.imageshack.us/img10/6162/dsc0957j.jpg

wow!!!!!! naprawdę piękna i jaka już duza :crazyeye: :loveu::loveu::loveu:

Na razie to takie brzydkie kaczątko :loveu: 60 cm w kłębie, wagę poznam dziś u weta :lol: ale pewnie będzie coś ok. 20 kg

Doginka napisał(a):
Qrcze Olga, ja bym gnała szybko do veta z byle krostką:crazyeye:

Ale śliczne foty. Vesper jeszcze szceniak ale na fotach już jak panienka wygląda:loveu::loveu::loveu:
Będziecie na klubie w NDM?:razz:

Ja przez tyle lat posiadania kilku psów odzwyczaiłam się od histerii :cool1: Zanim polecę w panice staram się obserwować i często sama sobie radzę bez wizyty. Oczywiście tylko w przypadku kiedy rzeczywiście nie jest to nic nagłego i poważnego.
Na klubie jesteśmy w komplecie :p

ewka i haker napisał(a):
http://img193.imageshack.us/img193/3742/dsc0895e.jpg
to mi sie bardzo podoba:)

a z frisbee ja tez proszę więcej :D

Dzieciak i suki = wielka miłość :loveu: Zwłaszcza Vesper jest ulubienicą.
Frisbowe fotki będą się co jakiś czas pojawiać - obiecuję :)

AnkaG napisał(a):
O jaki fajny zestawik na fotkach :loveu: Fajne zabawy i psiury roześmiane.

eria napisał(a):
Vesper coraz bardziej się obfutrza :loveu: i bródka już rośnie fajna! :loveu:

Nooo do obfutrzenia to droga daleka ale coś tam kiełkuje :cool3: Ciekawe czy pójdzie w stronę mamusi czy tatusia - wolałabym żeby tatusia :roll:

Od-Nowa napisał(a):
zdjęcia z frisbee cudo :loveu::loveu::loveu:
ciekawa jestem jak to wygląda na żywo :lol:
może jakiś filmik by się udało zrobić chociaż??

a co do pieprznych dziewczynek - pierwszy raz miałam przez chwilę wątpliwość która jest która!!!!!!! to znak,że czas dzieciakowatości Vesper powoli mija :cool3:

Taniu to frisbowanie to poniekąd twoja zasługa. Jakoś mnie zaraziłaś + wyjazd gdzie pierwszy raz spróbowałam jaka to frajda! Na żywo to wygląda pokracznie hihi ale mamy obydwie radochę a to na razie najważniejsze :lol:
Z filmem to może być ciężko bo musiałabym się sklonować ale może w któryś weekend namówię kogoś na sesję filmową.
Dzieciakowatość Vesper jeszcze będzie trwać dłuuugo ale pomału wyrównują się proporcje i rzeczywiście czasem też się przyglądam kto mi leży pod nogami - bo to ciało coraz większe :p

Posted

foteczki piekne, a frisbowanie i mi sie bardzo spodobało(Tania- nakręcisz nas wszystkie:evil_lol:)no ale z Gass to ja nie mam co marzyć, może kolejne 4 łapy będą miały latajacą korbe:evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
Czyżby Gass tak jak Dirki uważała że latanie za pustym talerzem to jakaś głupota ;) ?

kiedyś Ci mówiłam, że one bardzo podobne:diabloti:obie zostały stworzone do wyższych celów:evil_lol:

Posted

weszka

Taniu to frisbowanie to poniekąd twoja zasługa

ariss
Tania- nakręcisz nas wszystkie:evil_lol:

i to jest największe szczęście i sukces,że tak właśnie czujecie:multi::diabloti::lol::lol:
popłaczę sobie ze wzruszenia ;)

ja już sobie pewien listopadowy dzień zakreśliłam w kalendarzu :diabloti:

Posted

ariss napisał(a):
kiedyś Ci mówiłam, że one bardzo podobne:diabloti:obie zostały stworzone do wyższych celów:evil_lol:

:evil_lol: Dirki sportowego ducha nie posiada - ją kręcą zupełnie inne sprawy :diabloti:

Od-Nowa napisał(a):
weszka

ariss

i to jest największe szczęście i sukces,że tak właśnie czujecie:multi::diabloti::lol::lol:
popłaczę sobie ze wzruszenia ;)

ja już sobie pewien listopadowy dzień zakreśliłam w kalendarzu :diabloti:

Widzisz Taniu co wyprawiasz z ludźmi :loveu:
A ten dzień bardzo bym chciała żeby się udało tak zorganizować jak planujemy. Może się uda :roll: