Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']myślicie że dał sie przekonać?? że nie zrobi psu krzywdy... chcąc sie pozbyć?? OBY!!!!
z tym usypianiem to chyba nie do końca jest tak że weci nie uśpią zdrowego......... niestety :shake: KAŻDY JEDEN wet uśpi za odpowiednią ...... :roll: kasę

No niestey tak za kase da się wszystko.. ;[ ;[

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja wlasnie wrocilam ze spacerku z moja suczyna (choc pewnie jak to my, pewnie o 1 w nocy sie wybierzemy jeszcze, bo wtedy ludzi w parku nie ma i ta moja zolze moge spuscic ze smyczy :)) Wiec teraz zabieram kazdego slodziaka po kolei na spacerki :)

Posted

Cisza :shake: narazie czekam na decyzje wolontariusza, ktory ma pod koniec tygodnia zobaczyc jak sie z jego astka dogada i 2 yorkami ciotki z ktora mieszka. Jak to nie wypali bede dzwonic do tej pani i spytam sie jaka jest ostateczna decyzja... Mowie Ci wymiekam juz, tyle chetnych bylo, a pies dalej w schronie :shake:

Posted

szczerze nie wyobrażam sobie Bullowatego psa z dwoma yorkami u boku, ale kto wie? może właśnie takie towarzystwo mu odpowiada. A co do chudnięcia to kicha, albo waga kłamie albo wciąż za mało biegam na te spacery :eviltong:

Posted

Heh no moja waga chyba tez szwankuje :P // co do Bullgosia to pies nie jedzie do Łodzi, pani naprawde jest przesymaptyczna i no pies mial byc dla jej siostry, bo sama ma wlasnie ta sunie buldoga amerykanskiego a nie ma warunkow na 2 duze psy... ale niestety siostra nie moze go jednak wziac. Pani natomiast bedzie oglaszac psiaka w Łodzi, chce zrobic poszukiwanie domku nawieksza skale, porozpowiadala znajomym i cholernie jej zalezy by pies trafil do Łodzi. No naprawde takich ludzi ze swieca szukac.

A ja w takim razie zabieram wszystkie bullowate na spacerek :)

Posted

natalia_aa napisał(a):
Heh no moja waga chyba tez szwankuje :P // co do Bullgosia to pies nie jedzie do Łodzi, pani naprawde jest przesymaptyczna i no pies mial byc dla jej siostry, bo sama ma wlasnie ta sunie buldoga amerykanskiego a nie ma warunkow na 2 duze psy... ale niestety siostra nie moze go jednak wziac. Pani natomiast bedzie oglaszac psiaka w Łodzi, chce zrobic poszukiwanie domku nawieksza skale, porozpowiadala znajomym i cholernie jej zalezy by pies trafil do Łodzi. No naprawde takich ludzi ze swieca szukac.

A ja w takim razie zabieram wszystkie bullowate na spacerek :)

to zaciskam :kciuki: aby ta pani dala rade cosik zadziałać ....pomogę Ci w spacerku :p