karolina1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork']myślicie że dał sie przekonać?? że nie zrobi psu krzywdy... chcąc sie pozbyć?? OBY!!!! z tym usypianiem to chyba nie do końca jest tak że weci nie uśpią zdrowego......... niestety :shake: KAŻDY JEDEN wet uśpi za odpowiednią ...... :roll: kasę No niestey tak za kase da się wszystko.. ;[ ;[ Quote
Wola Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Na spacerek:) całej piętnastki na raz nie zabiorę ale jakoś sobie z tym poradzimy;) Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 idziemy dzieciaczki na psacerek :loveu: Quote
karolina1 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 moje maluchy ;* na pierwszą zrubcie wielki skok.!! Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 spacerkujemy na pierwszą strone ......:loveu: Quote
natalia_aa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 No ja wlasnie wrocilam ze spacerku z moja suczyna (choc pewnie jak to my, pewnie o 1 w nocy sie wybierzemy jeszcze, bo wtedy ludzi w parku nie ma i ta moja zolze moge spuscic ze smyczy :)) Wiec teraz zabieram kazdego slodziaka po kolei na spacerki :) Quote
Wola Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 wszystkie na raz, bo trudny wybór którego pierwszego zabrać:eviltong: Quote
karolina1 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 spacerek jeszcze jeden .. tak na rozgrzanie bo zimnucho. Quote
natalia_aa Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 No to teraz czas na jakis obiadek... bo jak tak dalej pojdzie to nie tylko my bedziemy chudnac od tych spacerkow :) Quote
Kora- Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 I znów pieski zwiały mi na spacerku na 4 stronę. Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 a co z tym łódzkim domkiem dla bulgotka???? odezwal się czy cisza.... Quote
natalia_aa Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Cisza :shake: narazie czekam na decyzje wolontariusza, ktory ma pod koniec tygodnia zobaczyc jak sie z jego astka dogada i 2 yorkami ciotki z ktora mieszka. Jak to nie wypali bede dzwonic do tej pani i spytam sie jaka jest ostateczna decyzja... Mowie Ci wymiekam juz, tyle chetnych bylo, a pies dalej w schronie :shake: Quote
Wola Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 szczerze nie wyobrażam sobie Bullowatego psa z dwoma yorkami u boku, ale kto wie? może właśnie takie towarzystwo mu odpowiada. A co do chudnięcia to kicha, albo waga kłamie albo wciąż za mało biegam na te spacery :eviltong: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ...no to spacerek na 1szą ............. Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 doberek bublowate moje :loveu::loveu: Quote
natalia_aa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Heh no moja waga chyba tez szwankuje :P // co do Bullgosia to pies nie jedzie do Łodzi, pani naprawde jest przesymaptyczna i no pies mial byc dla jej siostry, bo sama ma wlasnie ta sunie buldoga amerykanskiego a nie ma warunkow na 2 duze psy... ale niestety siostra nie moze go jednak wziac. Pani natomiast bedzie oglaszac psiaka w Łodzi, chce zrobic poszukiwanie domku nawieksza skale, porozpowiadala znajomym i cholernie jej zalezy by pies trafil do Łodzi. No naprawde takich ludzi ze swieca szukac. A ja w takim razie zabieram wszystkie bullowate na spacerek :) Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 natalia_aa napisał(a):Heh no moja waga chyba tez szwankuje :P // co do Bullgosia to pies nie jedzie do Łodzi, pani naprawde jest przesymaptyczna i no pies mial byc dla jej siostry, bo sama ma wlasnie ta sunie buldoga amerykanskiego a nie ma warunkow na 2 duze psy... ale niestety siostra nie moze go jednak wziac. Pani natomiast bedzie oglaszac psiaka w Łodzi, chce zrobic poszukiwanie domku nawieksza skale, porozpowiadala znajomym i cholernie jej zalezy by pies trafil do Łodzi. No naprawde takich ludzi ze swieca szukac. A ja w takim razie zabieram wszystkie bullowate na spacerek :) to zaciskam :kciuki: aby ta pani dala rade cosik zadziałać ....pomogę Ci w spacerku :p Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ...to znowu cioteczka Alicja ...... idziemy na siq pomimo że śnieżyca na polku ... Quote
natalia_aa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 A gdzie sniadanko? Chodzcie kochane najpierw co wszamamy a potem smigniemy na spacerek :) Quote
Recommended Posts