Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A no własnie Natalia, bo zapomniałam się potem spytać, to co Mori się w łapke stało? Bo wtedy jak miałam ją na spacer brać to właśnie strasznie kulała.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natalia_aa']A no powiem Wam, ze sie zainteresowali, bo zarezerwowana zostala tez Moria, przez pana, ktory kiedys adoptowal od nas Hogana, lsicznego blekitnego asta :) Tylko Moria ma chwilowo chora lapke i jak tylko dojdzie do siebie cyzli kwestia paru dni i jezeli dogada sie z Hoganem (maja isc na wspolny spacer) to ma zagwarantowany domek..

to teraz :kciuki: aby się dogadały

a teraz spacerek ....

Posted

Ale cuś mi się wydaje że i Sauronik do końca tego roku znajdzie dom. W końcu jakiś miłośnik Bandogow go ujrzy, i Sauronik będzie miał dom marzen. ;)

Posted

Ehh odsluchalam te reportarze... masakra jakas :/ Wiecie co ciotki wezmy lepiej oddajmy szybko tych psich "mordercow" toz to wogole antyrodzinne psy, one nam pozjadaja wszystkich domownikow, bo nagle im sie odwidzi... Nie kochane nie mozemy tak ryzykowac...
No i te wszsytkie artykuly utwierdzaja mnie w przekonaniu ze to wszystko to walka z wiatrakami, ze nidgy nie przekonamy ludzi, ze ast tez jest psem rodzinnym i nie zjada dzieci :evil_lol:

Posted

pies nie dla każdego...- zgadzam się, nie dla Id***ów
właściciel konsekwentny... -ok żeby psa umiał ułożyć
Ale antyrodzinny- nie zgadzam się z tym! w żadnym rasie, nawet ja która nie podchodzę do każdego asta(przez tą zgagę coraz częściej jednak je miziam:evil_lol:)
W bloku na przeciwko jest rodzina z chłopczykiem około 3-4 lat i świetnie z astem wygląda.

Posted

[quote name='Wola']pies nie dla każdego...- zgadzam się, nie dla Id***ów
właściciel konsekwentny... -ok żeby psa umiał ułożyć
Ale antyrodzinny- nie zgadzam się z tym! w żadnym rasie, nawet ja która nie podchodzę do każdego asta(przez tą zgagę coraz częściej jednak je miziam:evil_lol:)
W bloku na przeciwko jest rodzina z chłopczykiem około 3-4 lat i świetnie z astem wygląda.
:razz::razz:to wyszłoby na to ze hodowcy naszych psów musieli by być bezdzietni :shake:...
chodźcie pieseczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

bombel_2302 napisał(a):
No jak tam moja "Pixi" juz zdrowa,wiadomo cos czy ludzie przedemna ja biora czy jeszcze nie.

Wiesz co Jarek, szczerze Ci powiem, ze nie mam pojecia czy ja juz mozna zabrac, ale cos mi sie wydaje ze tak. Rozmawialam z Asia i mowila ze ona dobrze sie czuje, ale najlepiej zadzwon do Asi P. i sie spytaj :)

Posted

Wola napisał(a):

No to jak juz sobie tak gawedzimy o tych antyrodzinnych psiakach, ktore nie moga mieszkac z rodzinami z dziecmi to powiem Wam jeszcze jedna ciekawa rzecz - moja znajoma ma 2 bullterriery, w tym jeden wyciagniety ze schroniska i wyobrazcie sobie, ze Ci mordercy mieszkaja z 4 dzieci, a adoptowany pies jest dogoterapeuta dla niepelnosprawnego dziecka...

Posted

[quote name='natalia_aa']No to jak juz sobie tak gawedzimy o tych antyrodzinnych psiakach, ktore nie moga mieszkac z rodzinami z dziecmi to powiem Wam jeszcze jedna ciekawa rzecz - moja znajoma ma 2 bullterriery, w tym jeden wyciagniety ze schroniska i wyobrazcie sobie, ze Ci mordercy mieszkaja z 4 dzieci, a adoptowany pies jest dogoterapeuta dla niepelnosprawnego dziecka...

O! prosze... ale tego w mediach qr...de :oops: nie powiedzą... bo trzeba siac propagande :mad::mad: dziadowskie media... dzięki nim własnie ja ciagle wysłuch-uje na ulicy o planach morderczych ludzisków co do mojego psa i jemu podobnych :angryy:

Posted

Max, ten z pierwszej stron? mix asta, 8 letni... ktory ostatnio byl w kojcach przed biurem? Jesoo naprawde? ostatnio o nim myslalam :loveu:
Suuper, ciesze sie ale jak zawsze z dystansem... zeby tylko nie wrocil.